Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  11:56

« GP - radost na druhou

Chlapi teď jsem byl ve městě na obědě a potkal jsem nového majitele GP. Řeknu Vám, nechtěl bych být v jeho kůži, i když jak to vypadalo, tak si za to mohl všechno BLB sám. Měl, podotýkám měl, GP 1.2 dynamic modré barvy Rock - základ, a řekl si nejspíš, že by se mohl otočit s autem přes silnici. Na autě měl ještě zelenou dočasnou SPZ. Ovšem přes silnici čtyřproudovou a za zatáčkou :roll: , no co se nestalo, sestřelila ho tatrovka. Auto na šrot. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  10:56

« Bez nadpisu

prave preto som s tym bol v servise a aj mi to vymienali, ale vysledok bol ten isty.. ono servisak sa to snazil prstami dotlacit do polohy ako by to malo byt, ale nedrzalo to..
    a uz nemam chut aby mi to zase niekto rozoberal, to si radsej zatmelim sam a bude pokoj..
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 26.02.07  10:40

« Re:

No vložka podběhu (tak se jmenuje ten černý bazmek) by snad měla lícovat na lemech s blatníkem a bordel by za ni jít neměl. Je tam snad právě proto, aby chránila ten podběh samotný... S tím by se mělo něco dělat. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  09:56

« Bez nadpisu

ono par nedotiahnutych veci tam bude, ale neostava nam nic ine ako sa s tym zmierit >:D
    ja som si napr. vsimol, ze pravy predny podblatnik (to je ten cierny plast vo vnutry blatnika), nesedi presne a je tam asi 1-2cm medzera, je akoby zatlaceny hlbsie.. ked som to pozeral na vystavenych autach v showroome, tak jedno to malo este horsie ako ja, druhe to malo ok.. mechanik povedal ze sa nemam bat, ze ten plast nie je na ochranu dutin auta, lebo som sa bal ze co sa bude diat ked sa mi ten bordel (posolena snehova kasa) dostane dnu..
    ale aj tak som si kupil tmel a asi to radsej zatmelim..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  09:07

« Bez nadpisu

radimG zaizolovanie to azda asi iba zhorsi, lebo vodotesne to nespravim a vlhkost by sa tam zdrzovala az to zhnije
    ti tlci mali vies kable od sensorov neprerusovane az trebars k RJ
    ak by sa to opakovalo tak pojdem do servisu, ale neodpustil som si dnes rano to ABS premazat!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  08:54

« Bez nadpisu

fajn fotky pani, muselo tam byt super >:D
    si8182: skvely vyber.. hlavne co sa farby tyka >:D
    Robo1.2: si nasiel dalsi bug? toto sa zatial mne nestalo, ale uvidim dnes, lebo rano bola na ceste kasa, tak sa to urcite cele zaprasilo.. ja by som do servisu asi isiel, skontrolovat to pripadne nieco lepsie zaizolovat.. nemoze trvat dlho.. a budes mat lepsi pocit
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  08:39

« Špatné starty

Chlapi, tak jak jsem psal, opravdu startování s novým startérem zn. Bosch je o poznání lepší a rychlejší. O víkendu jsem byl na chatě, Puňta stál od pátka večer do neděle večer venku, a když jsme jeli v neděli domů, chytnul hned bez delšího točení a ukazatel teploty či kontrolka ani nehlesly natoč aby na mě něco pípalo, jak tomu bylo doposud se startérem původním. Dnes ráno též vše v poho.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  08:11

« Bez nadpisu

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    Dnes kontrolka ABS po starte!!!
    Opakovany start vsetko ok, skuska v dnesnom pocasi tiez ok
    Uz ked som auto kupil, nadaval som ze su to lajdaci a maju konektory pri kolesach!!!Nic ine sa asi ani neda cakat ak do toho natece voda!
    Ist do servisu ci nie? Naco ked to funguje
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.07  00:03

« Nove GPcko - konecne u mna, prve dojmy.

Ahojte vsetci.
    Takze moje krasne biele GP sport konecne dorazilo (je to uz MY07).
    Ma za sebou zhruba prvych 400km,bez najmensieho problemu.
    Auto je naozaj velmi pekne, ludom sa vykrucaju krky. Fakt bomba.
    Dam potom fotky na Tommyho stranku (poslem mu).
    Uz som donho stihol dat sportovy filter K&N a BiXenony.
    Tie xenonove svetla doporucujem kazdemu. Auticko svieti perfektne.
    Som maximalne spokojny so vsetkym okolo GP, myslim auto,predajcovia,servis atd. >:D >:D >:D >:D >:D
    Na dnes iba tolko,zajtra asi dam obsiahlejsi komentar o specialitach ako BLUE&ME a ine.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  21:46

« Re:

Tak ať se brzo uzdravíš. Prosím ostatní účastníky srazu aby mi kdyžtak poslali fotky ze srazu. díky. P.S.:Dnes sme na stránkách měli návštěvu až z Japonska >:D
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 25.02.07  19:44

« Bez nadpisu

Moooc hezký fotky. Škoda, že mi to nevyšlo(jsem nemocnej). Chtěl jsem se na Vás přijet podívat, tak snad až bude další sraz. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  19:32

« Re:

Také Tě zdravím(e)....
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.07  19:30

« Bez nadpisu

zdravim vsetkych majitelov krasneho a perfektneho auta menom Fiat Grande Punto :D
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.02.07  18:44

« Bez nadpisu

:D
    Se tak nerozčiluj...ALe ta Kappa bunda se mi taky líbí... Ale moc penízku za ni chtějí...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  17:16

« Re:

Há ho taky viděl poprvé. A s těma spoilerama bylo asi nejhezčí GP, co jsem viděl. Moje vedle toho vypadalo jako šmudla (doslova, kdo tam byl pochopí >:D ).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  16:21

« Bez nadpisu

Jarous: no pokusim sa nieco zistit....ale nic neslubujem. pozeral som fotky zo zrazu. Vyzeraju velmi dobre. konecne vidim ako vyzera to velke stresne okno...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  15:30

« Re:

Už sem jim to chtěl napsat, ale pak sem si říkal, že jim ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  14:53

« Bez nadpisu

:) :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  14:50

« Bez nadpisu

m4lcolm, NiceOne: to sem já vy vokurky :-) :D
    P.S. je to originál GP bundička, i u prodejce mi jí záviděli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  12:17

« Re:

Ano už se kují pykle na další sraz, někdy v létě. Možná bych to viděl třeba ve Vranově nad Dyjí. Je tam nádherně :!: .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…