Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  12:30

« Bez nadpisu

Kauli: chcelo by to nejakych sikovnych poliakov co zacnu vyrabat doplnky, to sa potom bude dat kupit aj lacnejsie >:D
    a najviac sa mi pacia tieto ich "kombinacie" doplnkov, ze laktova opierka len v kombinacii s bedrovou opierkou >:D je mi jasne ze na laktovej opierke su ovladace na tu opierku, takze ak chcem bedrovu, musim si dat aj laktovu opierku. ale preco to musi byt aj naopak? ved nebude problem to nezapojit, ze? ale preco z nas nevytiahnut "par" korun naviac..
    a to nehovorim a original fiat doplnkoch z katalogu lineaccesori.. som si pred pol rokom kupil zadne zasterky, par za 1100skk.. myslis ze ich mam na aute? nepasovali >:-[] proste to niekto zle navrhol.. a za pol roka neboli schopni to opravit..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  12:14

« Re:

Ale i přes to do nich asi půjdu. 6Jx15 hezčí asi neseženu. Akorát nevim jakou barvu, ale nejspíš stříbrnou klasiku. (mají zlatý,černý stříbrný, bílý) Třeba černý punto a tyhle bílý kola, to by bylo :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  09:36

« Re: Tuning

Jo a ještě jedna adresa, kde jsou velmi pěkné doplňky na Gp, jedna se o společnost Rusmich (www.rusmich-tuning.cz), dost brutální nárazníky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  09:32

« Re: Přepážka

Radime, když jsem se ptal zda by se dala objednat, tak samotná přepážka pro N1 by stála 10.000,- Kč a k tomu další příslušenství + cena za práci. No to nejsem blázen. Do starého punta se prodávala jako doplněk za nějaký 2.000 až 2.500,- Kč. To by se dalo ještě zkousnout. Stejný je to i s loketní opěrkou. Pokud někdo má GP s výbavou activ a chtěl by loketní opěrku, musel by si objednat i sedačku s elektricky stavitelnou bederní opěrkou a jsi na 8.000,- Kč + práce. No a co se týče úprav, chlapi už jste viděli upravený GP od ISSOTY (www.tuningmag.net) to je dělo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  09:09

« Bez nadpisu

Kauli: som sa rozpisoval a potom si ma predbehol >:D
    ale aspon si mi potvrdil ze to nie je len tak domontovane do hotoveho auta ale ide o zlozotejsiu konstrukciu..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  09:05

« Bez nadpisu

tiez si myslim ze sa ta prepazka musi dat objednat ako nahradny diel (to je nieco ine ako prislusenstvo).. ale treba to tak formulovat aj u predajcu..
    naozaj sa moze stat ze sa mi s nou nieco stane a potom co? budem mat n1 bez nej? to by sa asi policajtom nepacilo..
    problem ale moze byt v tom, ze sa nemusi dat domontovat do "bezneho" auta, ze na to treba mat nejake specialne diely s uchytmi pre nu a tym by sa jej domontovanie asi dost predrazilo.. ale to len teoretizujem, k tomu by sa vedel najlepsie vyjadrit niekto kto auto s touto upravou ma.. ze, affinis? >:D
    Tommy11: elektrony su to veeelmi pekne, ale ako si povedal, ta cena, ta cena >:D
    ale co sa mi teraz zacalo dost pacit, tak je to cierne olemovanie blatnikov a naraznika na tom novom abarthe >:D
    ked pozeram na tie fotky, mam dojem ze to nie je lakovane, ale ze je to nejaka plast alebo guma nalepena na normalny plechovy diel.. to by sa tiez potom mozno dalo doobjednat aj na "normalne" auto >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  08:50

« Přepážka

Ta se asi hned tak nerozbije, viděl jsem jak je dělaná, je to z jeklu a je připevněná jak do podlahy, tak do sedáček a do stropu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  08:29

« Bez nadpisu

Zkus jiného prodejce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  07:49

« Re: Přepážka

Octane u prodejce jsem se ptal, bohužel jako doplněk ji nemají. Prodávajíji pouze jako celkem s vozem pro odpočet DPH.
    To jsou teda pekni blbci :)
    A to nejde koupit jako nahradni dil? Co kdyz se nekomu rozbije? To si bude muset kupovat nove auto?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  07:26

« Přepážka

Octane u prodejce jsem se ptal, bohužel jako doplněk ji nemají. Prodávajíji pouze jako celkem s vozem pro odpočet DPH.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  22:34

« Re: Fiat Punto Abarth: opravdu ostře

Litaky - mnamky, kombinacia biela s cervenou, super :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  21:21

« Bez nadpisu

Kauli: o tý přepážce bohužel nic nevím a pochybuju, že někdo ano. zkoušels prodejce?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  21:17

« Re: Fiat Punto Abarth: opravdu ostře

[odkaz] >:D >:D >:D >:D
    A propó, jak se Vám líbí ty liťáky?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  19:25

« Fiat Punto Abarth: opravdu ostře

[odkaz]
    :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  12:08

« Ochranná mříž

Chlapi už jsem se tu jednou ptal, ale zatím bez odezvy. Opravdu nikdo z Vás nemá ponětí, kde by se dala sehnat ochranná mříž za zadní sedadla do kufru GP? Jinak koberce jsem sehnal u nás v Budějkách u společnosti Autodesign České Budějovice ([odkaz] za pouhých 700,- Kč a ofuky na okna 3D za pouhých 500,- Kč. Folie jsem nechal taktéž dělat u této společnosti vloni zatím na všechna tři zadní okna a nyní na jaře nechám udělat i obě přední boční okna. Vzhledem k tomu, že mám GP v černé metle, vypadá to velmi dobře. Přemýšlel jsem i nad koncovkou výfuku, ale když ji vydím byď v originále na GP Sport, řekl bych že celkem ruší záď jinak tohoto krasavce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:41

« Litá kola

Ještě něco, objevil sem nádherný liťáky... [odkaz] , až na tu cenu >:D
    A zde je celý sortiment [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  21:04

« Stěhování???

Nechcete se opravdu přestěhovat na toto fórum? https://tomashrdlicka.phorum.cz/ Tady to porád blbne. Už se zdá, že jsem to rozchodil. Když už sem si s tím dal tu práci >:D . Jinak s tou bouračkou, to není smůla, ale blbost. Smůla je, když to do Vás někdo napalí třeba ze zadu, ale takhle? :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  20:56

« Bez nadpisu

to si8182: ale ten subwoofer v kufri tiez nema chybu... farba je bohovska... dobra kupa. musel som si urobit fotku lebo take nevidim kazdy den. kolko ta staly bi-xenony?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.07  12:20

« Bez nadpisu

tak take nieco nepotesi ani majitela 20rocnej skody 105, nie este noveho auta.. ale niektori si o to naozaj koleduju..
    tu sa da povedat len ze chvalabohu sa mu nic nestalo..
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.02.07  12:09

« Bez nadpisu

UFFF :-/
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…