Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 28.02.07 09:32
« Re: Přepážka
Radime, když jsem se ptal zda by se dala objednat, tak samotná přepážka pro N1 by stála 10.000,- Kč a k tomu další příslušenství + cena za práci. No to nejsem blázen. Do starého punta se prodávala jako doplněk za nějaký 2.000 až 2.500,- Kč. To by se dalo ještě zkousnout. Stejný je to i s loketní opěrkou. Pokud někdo má GP s výbavou activ a chtěl by loketní opěrku, musel by si objednat i sedačku s elektricky stavitelnou bederní opěrkou a jsi na 8.000,- Kč + práce. No a co se týče úprav, chlapi už jste viděli upravený GP od ISSOTY (www.tuningmag.net) to je dělo. -
"-- skrytý --" 28.02.07 09:05
« Bez nadpisu
tiez si myslim ze sa ta prepazka musi dat objednat ako nahradny diel (to je nieco ine ako prislusenstvo).. ale treba to tak formulovat aj u predajcu..
naozaj sa moze stat ze sa mi s nou nieco stane a potom co? budem mat n1 bez nej? to by sa asi policajtom nepacilo..
problem ale moze byt v tom, ze sa nemusi dat domontovat do "bezneho" auta, ze na to treba mat nejake specialne diely s uchytmi pre nu a tym by sa jej domontovanie asi dost predrazilo.. ale to len teoretizujem, k tomu by sa vedel najlepsie vyjadrit niekto kto auto s touto upravou ma.. ze, affinis? >:D
Tommy11: elektrony su to veeelmi pekne, ale ako si povedal, ta cena, ta cena >:D
ale co sa mi teraz zacalo dost pacit, tak je to cierne olemovanie blatnikov a naraznika na tom novom abarthe >:D
ked pozeram na tie fotky, mam dojem ze to nie je lakovane, ale ze je to nejaka plast alebo guma nalepena na normalny plechovy diel.. to by sa tiez potom mozno dalo doobjednat aj na "normalne" auto >:D -
"-- skrytý --" 28.02.07 07:49
« Re: Přepážka
Octane u prodejce jsem se ptal, bohužel jako doplněk ji nemají. Prodávajíji pouze jako celkem s vozem pro odpočet DPH.
To jsou teda pekni blbci :)
A to nejde koupit jako nahradni dil? Co kdyz se nekomu rozbije? To si bude muset kupovat nove auto? -
"-- skrytý --" 27.02.07 12:08
« Ochranná mříž
Chlapi už jsem se tu jednou ptal, ale zatím bez odezvy. Opravdu nikdo z Vás nemá ponětí, kde by se dala sehnat ochranná mříž za zadní sedadla do kufru GP? Jinak koberce jsem sehnal u nás v Budějkách u společnosti Autodesign České Budějovice ([odkaz] za pouhých 700,- Kč a ofuky na okna 3D za pouhých 500,- Kč. Folie jsem nechal taktéž dělat u této společnosti vloni zatím na všechna tři zadní okna a nyní na jaře nechám udělat i obě přední boční okna. Vzhledem k tomu, že mám GP v černé metle, vypadá to velmi dobře. Přemýšlel jsem i nad koncovkou výfuku, ale když ji vydím byď v originále na GP Sport, řekl bych že celkem ruší záď jinak tohoto krasavce. -
"-- skrytý --" 26.02.07 21:04
« Stěhování???
Nechcete se opravdu přestěhovat na toto fórum? https://tomashrdlicka.phorum.cz/ Tady to porád blbne. Už se zdá, že jsem to rozchodil. Když už sem si s tím dal tu práci >:D . Jinak s tou bouračkou, to není smůla, ale blbost. Smůla je, když to do Vás někdo napalí třeba ze zadu, ale takhle? :roll:
a najviac sa mi pacia tieto ich "kombinacie" doplnkov, ze laktova opierka len v kombinacii s bedrovou opierkou >:D je mi jasne ze na laktovej opierke su ovladace na tu opierku, takze ak chcem bedrovu, musim si dat aj laktovu opierku. ale preco to musi byt aj naopak? ved nebude problem to nezapojit, ze? ale preco z nas nevytiahnut "par" korun naviac..
a to nehovorim a original fiat doplnkoch z katalogu lineaccesori.. som si pred pol rokom kupil zadne zasterky, par za 1100skk.. myslis ze ich mam na aute? nepasovali >:-[] proste to niekto zle navrhol.. a za pol roka neboli schopni to opravit..