Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  20:20

« Re:

Robo1.2: jsem rád, že se tím někdo zabýval a dospěli k nějakému závěru. Problém s pískajícími brzdami jsem totiž reklamoval ke konci září 2006. Byla to doba, ale dočkal jsem se. :-)
    Italové umí super desing, ale kvalita zpracování ještě vázne.
    GP 1.4 16V Sport Exotica Red
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  20:17

« Re: Re:

A co mu řekli?P.S.: Kolik dostal slevu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  20:11

« Re:

Octan: nezapomeň reklamovat taky ten plastový podběh předního kola,ať nás je víc. Čív víc lidí na tuto závadu poukáže, tím líp pro nás. Aleš ze srazu už tuto závadu u svého dealera reklamoval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  20:11

« Bez nadpisu

mikain
    zaujimava informacia,
    Antivibracne zavazie ktore ma pohlcovat rezonancie?
    Fiat sa prekonava :shock: :shock: :shock:
    Na to prisli po viac ako 1roku vyroby a 10tkach tisic vozidiel????
    A tiez jednotlive servisy v tom maju hokej =
    [odkaz]
    Brzdy aj hucia aj piskaju a to som si vsimol aj ja ze mi zacali hucat po cca.20000km. Takze menia platnicky za makke lebo tvrde piskaju????

A voda sa ti dostava do poistkovej skrinky v motore? no tak toto je teda vrchol, ale ved ta skrinka je predsa uzavreta celkom tesne
    ale nasiel som forum na citroeny a normalne ma to ukludnilo >:D >:D
    Nema niekto eLearn CDcko na GP????
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  19:49

« Bez nadpisu

Mikain: teda ty jedeš ;-) "thumbs up" já na ně ještě musim s tou baterkou :x
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  19:39

« Re: Kotoučové brzdy zadní napravy

Ahojky všem.
    pokud máte někdo problém s pískajícími zadními brzdami (týká se to modelu, který má kotoučové brzdy), tak nezoufejte, protože Fiat už má na to technickou informaci od výrobce. Řešení problému spočívá v tom, že na každý brzdič zadního kola montují dodatečně tomu, kdo tuto závadu reklamoval antivibrační závaží, které má údajně pohlcovat rezonance brzdiče, tím by mělo být zamezeno pískání brzd. Tak mi to bylo v pondělí řečeno, když mi antivibrační závaží montovali do GP, fakt je ten, že od té doby nepískám. >:D
    Taky mi dodali chybějící krytku kabelového svazku k řídící jednotce, takže celková spokojenost. :P
    Jediný problém, který zůstává zatím ještě nevyřešený jsou reklamované plastové podběhy předních kol přes které se dostává nečistota a voda do motorového prostoru(hlavně do pojistkové skříňky a kabeláže).
    PS: SRAZ GP BYL SUPER!
    :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  19:32

« Bez nadpisu

Jinak dnes sem natankoval Natural 98, jsem zvědav zda to bude alespoň trošičku znát na výkonu a spotřebě...Ikdyž co jsem četl, tak u atmosferických motorů to neni zas až tak markantní rozdíl
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  19:08

« Re:

Asi ne...se srazem musíš počkat na léto :arrow:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  17:55

« Bez nadpisu

ahojte,
    skoda, ze mi ta praha nevysla, budem tam asi o 2 tyzdne...zeby bol este jeden??:-) pozeram, ze su dost popularne tie 3dv verzie...je krajsia ako 5dv, ale skusenosti z predaja punta II rv2004 je taka, ze nikto nechcel kupit 3dv auto...volalo mi asi 50 ludi na inzerat a kazdy ked zistil ze je to 3dv tak zlozil:-)
    k tej prepazke...je to otravne, ale poslednu dobu nic ine neriesim...mame ju uz vonku, ale asi pojde nazad...zatial mi vo fiate ani vo vw (ohladom ve caddy) nechcu dat papier o tom, ze je na reklamacii mal som totiz problem uz s policajtami, teda jednym ktory ju hladal:-) pouceny z clankou na cafe.auto.cz som mu povedal, ze nam vrzgala a tak ju fiat vybral aposlal vyrobcovi nech urobi nove uchyty:-) len nabuduce asi bude chciet vidiet papier...viac sa ale bojim toho, ze ked sa stane nehoda tak moze tam byt dalsi polis-aktivista uvedie to do protokolu a poistovna povie..papa... a nic nam nepreplati, lebo auto bez mreze nieje homologovane a nema co robit na ceste...preto keby som mal papier...neriesim to:-)
    u nas ta mreza stala 12.000 a neda sa namontovat do vozidla s delenymi zadnymi sedakmi, preto aj my v dynamic (mali byt delene v tejto vybave) mame cele sedlo...nastasie nam ten rozdiel vratili 4900,- :-) takze pokial mas delene sedacky nedostanes ju tam....
    inak z GP zatial spokojnost, kilometre pridaju skoro 23000km...spotreba klesa :-) ziadne uvadzane zavady ako mate niektori sa neprejavuju...klop...klop...:-)
    dost sa tesim na novy fiat trepiuno...:-) 500ku... asi som uz frajerke vybral auto...hlavne ten motor 0,9 dvojvalec si neviem velmi dobre predstavit...tusim niekde sa pisalo, ze by mal mat az 120koni....a o 20% nizsia spotreba..nieje co riesit...teda je...kupit ho...:-)
    k tej laktovke, prave kvoly podmienke s tou bedrovou castou sme kupili v popcare inu...stala asi 1700,-...nieje taka dlha a sklapacia ako original, ale o to vacsi ma ulozny priestor v nej... a mne sa paci a aj vyhovuje....instalacia asi 1minutu...zalezi od sikovnosti nakrutit 4 samorezne skrutky:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  09:30

« Re: sedadlo

Naštěstí se mi zatím zde řečené závady vyhýbají. Ale mám zese jiné nedostatky (nemají vliv skoro na nic, je to spíš ve vzhledu...)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  07:51

« sedadlo

Robo 1,2: no ja som tu už dávnejšie písal o mojej vrzajúcej sedačke. Domnievam sa že to vrže v klbe sedák-operadlo. Raz ked som mal aj cestu okolo servisu tak mi nevedeli povedať že čo by to mohlo byť, a nechal som to až na garančku - vraj je ten system pod sedadlom moc zložity a vyžaduje si viac času na preskumanie. Mne to vrže len občas - ani neviem prijsť na pričinu kedy sa tak deje. Myslel som že sa tak deje len ked je zima, ale už to vrzalo aj za teplejšieho počasia - tak fakt neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  22:07

« Re:

To je jen poklice. Myslim, že ta rychlost se změnila na 64km/h.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  21:56

« Bez nadpisu

K tomu crash testu Brava2 = co sa to stalo s prednym kolesom? To je puklica ci utrhnuty disk? Na urovni vodica
    O tom ze je to riadna pecka si vsimnite ako je ohnuta antena na streche....
    V ochrane chodcov je o hviezdicku lepsie GP....
    A v ochrane deti zasa o hviezdicku vedie Corolla....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  20:06

« Bez nadpisu

nevrza niekomu sedadlo ? take pukanie ako pruziny ? mam sice cez 90kg a uz sa mi zda ze sedak nie je tak tuhy a tak natvarovany ako od novoty. jednoducho som ho "vysedel".
    moc ma tiez nepotesilo ked som minule cital ze na Stilach sa kazia tie tlakove cidla [odkaz]
    tipujem ze sedacka GP nebude konstrukcne ina
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  15:37

« Re:

Co jsem četl, tak u atmosferických motorů je rozdíl minimální, v řádech desetiných míst.
    To RadimG: já musím vybírat dle rozměrů, poněvadž mam doma letní gumy 175/65/R15
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  14:44

« Bez nadpisu

Zdravím. Mňa ináč na tom Abarth GPčku najviac zaujalo to T za motorom 1,4. Ide o Turbo verziu našich atmosferických 1,4 16V. Čo si pamätam niektoré staršie články, tak tam už sa písalo že budú na tento motor nadväzovať turbovarianty. Tak ma napadlo, či by sa nááááááááááhodou nedalo to Turbo domontovať aj do môjho auta. Vôbec by som sa totiž nenahneval... >:-[]
    Druhá vec. Pred časom sa mi zdalo, že keď som do auta natankoval benzín 98, tak som pocítil lepší ťah. Povedal som si vtedy, že to bude asi nejaký subjektívny pocit. V članku k tomu Abarthu ale písali, že natankovaním 98čky sa zvýši oproti 95ke výkon o 4kW. Mám teda za to, že k zlepšeniu (aj keď asi nie takému výraznému) može dôjsť aj u našich atmosferických motorov. Idem tuším natankovat 98čku. >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  13:59

« Bez nadpisu

Kauli: presne ako hovoris. aj ja mam polske deflektory, ktore boli v porovnani s talianskym originalom o viac ako polovicu lacnejsie >:D
    ale tie original zasterky maju nieco do seba.. jednak je na zadnych logo punto, a hlavne su makke, ohybne, nie ako na vacsine inych aut, kde su sice viac dizajnove, ale ked s nimi niekde suchnes, tak idu odpadnut.. predne mam original, a som s nimi velmi spokojny..
    Tommy11: taky detail ako rozmery neriesim >:D sa pozriem a vyberiem si tie co sa mi najviac pacia.. ved ked si len tak snivam, nebudem sa obmedzovat a pozerat na nejaku tu korunu >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  13:11

« Bez nadpisu

[odkaz] omlouvám se za nefunkčnost odkazu, ale převedl sem to do jiné kategorie :*) Už by měl fachat.
    Jinak oni tam snad ani jiný v 6Jx15 nejsou >:D Ale to nemění nic na tom, že jsou nádherný..Ještě si musim nechat poslat nějáký info, třeba jaký to má ET atd. .. A vzorník těch barev, alespoň přibližný
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  12:46

« Re: Doplňky

Radime, myslím si, že to tak dlouho trvat s Poláky nebude, už teď dělají na GP ofuky na okna, koberečky do auto, takže si myslím, že je to jen otázka času. S těma zástěrkama jsi překvapil, já je zatím na autě nemám, ale uvažoval jsem o nich (kvůli laku a odlétajícím malým kamínkům), ale nejspíš když už je koupím, tak nějaké universaly či neoriginály, které budou pasovat na GP.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  12:42

« Bez nadpisu

Tommy11: tak to sa uz zacinam tesit na ten spolocny zraz. tam bude kopa vylepsenych a skraslenych puntikov >:D
    inak, vybral si si tie najkajsie disky co maju v ponuke, takze ti ich budem potichu zavidiet :*)
    co sa farby tyka, cierne nie, myslim ze by to z dialky vyzeralo ako plechace, zlate tiez nie, tie sa k cervenej velmi nehodia a u mna zlate elektrony hned evokuje subaru >:D tie biele na obrazku vyzeraju zaujimavo, ale ja by som asi siel do striebornych.. ved aj teraz su puklice do strieborna (alebo je to siva?) a vyzera to dobre..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…