Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  21:49

« Re:

To RadimG:já vim, jenže na tom zabezpečenym https to běží až po přihlášení. Což je logický, ale normální fóra to nedělají. Zkusim se mrknout do nastavení..
    A co se tam tedy přestěhovat?
    Jinak kolega shání nový auto, tak sem mu řekl, že ho svezu ve svym GP a docela :shock: . Jedinný co mu prý vadí je značka FIAT, respektive její image(nekvalita) >:D Ptal se co tam mam za motor, což se ptá každý, když cítí tu akceleraci :mrgreen: říkal, že je to krásně tichounký a že na volnoběh ten motor pěkně brumlá...No jsem zvědav!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  19:00

« Bez nadpisu

Tommy11: tak som uz zistil v com bol u mna problem.. po registracii som si menil profil a problem bol zrejme v tom, ze som nechal policka stare a nove heslo nevyplnene a nieco zblblo a o heslo som "prisiel".. stacilo si dat poslat zabudnute heslo a vsetko funguje ako ma..
    akurat mi mierne vadi ze stale musim odklikavat nejeke bezpecnstne upozornenie, co je asi sposobene tym, ze forum bezi na zabezpecenom protokole https.. je to nutne? na klasickom http by to asi bolo kusok rychlejsie.. ale to len tak pomimo :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  17:12

« Bez nadpisu

to Robo1.2 : Tak olej bol za 400Sk/liter (Selenia), a mechanik mi ho tam nalial cca 2,5 - 2,7 l a zbytok mi dal na dolievanie, takze to co som si zaplatil (3l) tak to aj mam. Ako som pisal so servisom som bol spokojny len ta polozka s examinerom ma zaskocila.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  16:01

« Bez nadpisu

To RadimG a Bobi: Už Vám funguje ta registrace na tom fóru, jak jste měli problémy?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  14:10

« Bez nadpisu

tak ako hovoris je to 5 minutova praca cez examiner.... no neviem kam chodis do servisu, ale ludia v dnesnej dobe strasne odrbavaju... treba davat pozor. chcu zarobit na vsetkom.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  13:47

« Servis Fiat

Zdar Fiaťáci zajímá mě jaké máte zkušenosti se servisem Motortec. Na toto téma jsem založil novou diskuzi "Servis Fiat" v sekci "hlavní diskuze". Díky za vaše názory.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  13:25

« Bez nadpisu

tak sem založil forum týkající se srazu zde [odkaz]
    Abychom se v tom pak vyznali...takže své připomínky vyjádřete tam ;-) Tady by to bylo strašně nepřehledný, už teď to tu je dosti složité...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  12:13

« Bez nadpisu

Sluzby servisu si predstavujem inak >:-[]
    ked uz sme pri tom, mne to bolo ponuknute samozrejme zadarmo
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.07  11:24

« Bez nadpisu

Se nesmíš divit, na někom vydělávat musí ne:))
    Jinak, vim že je to předčasný, ikdyž...Jak si kdo představujete ten sraz (česko-slovenský) v létě?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  19:43

« Bez nadpisu

to gianmarco1
    A ako je to s komesou ?
    A 300Skk na novom aute je chrapunstvo za deaktivaciu,je to na jeden klik ci dva cez examiner?
    Hlavne ak date servisu "zarabat" na inych veciach a za liter tej vzacnej "Selenie K" si bez hanby vypytaju 400-500Skk, a tiez nedajte sa osalit, mne chceli viackrat nauctovat 4litre na motore 1.2!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  17:49

« Bez nadpisu

to matus: hej stalo to 300 sk pretoze to nemalo nic spolocne s reklamaciou , ale bola to v podstate sluzba servisu..... to vies no v dnesnej dobe sa plati za vsetko.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.07  13:27

« Re: Repro

Octan:bereš mi myšlenky. To samé se chystám udělat i já. Do předních dveří se chystám nainstalovat komponentní repro PHASE LINEAR
    PC 165.20 U dvojkového Punta se dala sundat pouze mřížka,na GP zatím
    nevím. V neděli se na to kouknu a dám Ti vědět. >:D
    GP 1.4 16V Sport Exotica Red
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  21:05

« Repro

Jinak se chystám vyměnit si repro (nejdřív v předních dveřích) za kvalitnější co mi zbyly po prvním Puntu. Nedělal jste to už někdo? Zdá se mi totiž, že se musí sundat celej tapecírunk dveří, takže pokud mě to nas.re, tak si to nechám udělat při tý garančce :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  21:04

« Vymena oleja

Tak dnes som bol menit olej (po 5000km a nejake drobne)v Auto VMV Kosice. Pristup uplne v pohode. Akurat co ma zarazilo, tak bola polozka v konecnom ucte 300Sk za vypnutie signalizacie nezapnutych bezbecnostnych pasov >:-[] . Myslel som, ze to bude v ramci sluzieb zadara. No ale uz budem mudrejsi a budem sa najprv pytat, ze co to stoji a az potom si to dam urobit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  21:03

« Bez nadpisu

mikain: já to nechám všechno na garančnku, ta bude v půlce dubna, jinak ty podběhy samozřejmě uvedu. Jinak dneska jsem kontroloval auta 4 různých značek a tam by ses kámo vyřádil :-) naše GP jsou proti tomu zpracovaný dokonale a precizně, fakt, že jo :-D a značky těch vozů jsou obecně považovány za kvalitní, takže neboj Fiat je na tom dobře (nneříkám, že nemůže ještě přidat ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  20:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tommy11: jo, jo v pohodě. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  20:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

jj, ale dam je tam až veřer, sem celej víkend v práci od 8.00 do 20.00 :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re:

Tomyy11: jo máš pravdu, do myčky s tím raději nejezdi. V sobotu Ti pošlu na Tvé stránky fotky ze srazu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  20:26

« Re: Re: Re: Re:

ještě ne :*) :roll: Ale trochu opršelo >:D Chtěl sem zajet do myčky, ale pak sem si řekl, že lak si můžu zkničit i sám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.07  20:24

« Re: Re: Re:

Tommy11:
    tomu rozumí pouze ten, kdo byl na srazu GP. >:D
    Na příštím setkání se uvedenou slevu dozvíš. >:D >:D >:D
    Umyl jsis už své GP? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…