Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 03.03.07 19:00
« Bez nadpisu
Tommy11: tak som uz zistil v com bol u mna problem.. po registracii som si menil profil a problem bol zrejme v tom, ze som nechal policka stare a nove heslo nevyplnene a nieco zblblo a o heslo som "prisiel".. stacilo si dat poslat zabudnute heslo a vsetko funguje ako ma..
akurat mi mierne vadi ze stale musim odklikavat nejeke bezpecnstne upozornenie, co je asi sposobene tym, ze forum bezi na zabezpecenom protokole https.. je to nutne? na klasickom http by to asi bolo kusok rychlejsie.. ale to len tak pomimo :D -
"-- skrytý --" 03.03.07 17:12
« Bez nadpisu
to Robo1.2 : Tak olej bol za 400Sk/liter (Selenia), a mechanik mi ho tam nalial cca 2,5 - 2,7 l a zbytok mi dal na dolievanie, takze to co som si zaplatil (3l) tak to aj mam. Ako som pisal so servisom som bol spokojny len ta polozka s examinerom ma zaskocila. -
"-- skrytý --" 02.03.07 19:43
« Bez nadpisu
to gianmarco1
A ako je to s komesou ?
A 300Skk na novom aute je chrapunstvo za deaktivaciu,je to na jeden klik ci dva cez examiner?
Hlavne ak date servisu "zarabat" na inych veciach a za liter tej vzacnej "Selenie K" si bez hanby vypytaju 400-500Skk, a tiez nedajte sa osalit, mne chceli viackrat nauctovat 4litre na motore 1.2!!! -
« Re: Repro
Octan:bereš mi myšlenky. To samé se chystám udělat i já. Do předních dveří se chystám nainstalovat komponentní repro PHASE LINEAR
PC 165.20 U dvojkového Punta se dala sundat pouze mřížka,na GP zatím
nevím. V neděli se na to kouknu a dám Ti vědět. >:D
GP 1.4 16V Sport Exotica Red -
"-- skrytý --" 01.03.07 21:05
« Repro
Jinak se chystám vyměnit si repro (nejdřív v předních dveřích) za kvalitnější co mi zbyly po prvním Puntu. Nedělal jste to už někdo? Zdá se mi totiž, že se musí sundat celej tapecírunk dveří, takže pokud mě to nas.re, tak si to nechám udělat při tý garančce :-( -
"-- skrytý --" 01.03.07 21:04
« Vymena oleja
Tak dnes som bol menit olej (po 5000km a nejake drobne)v Auto VMV Kosice. Pristup uplne v pohode. Akurat co ma zarazilo, tak bola polozka v konecnom ucte 300Sk za vypnutie signalizacie nezapnutych bezbecnostnych pasov >:-[] . Myslel som, ze to bude v ramci sluzieb zadara. No ale uz budem mudrejsi a budem sa najprv pytat, ze co to stoji a az potom si to dam urobit. -
"-- skrytý --" 01.03.07 21:03
« Bez nadpisu
mikain: já to nechám všechno na garančnku, ta bude v půlce dubna, jinak ty podběhy samozřejmě uvedu. Jinak dneska jsem kontroloval auta 4 různých značek a tam by ses kámo vyřádil :-) naše GP jsou proti tomu zpracovaný dokonale a precizně, fakt, že jo :-D a značky těch vozů jsou obecně považovány za kvalitní, takže neboj Fiat je na tom dobře (nneříkám, že nemůže ještě přidat ;-) )
A co se tam tedy přestěhovat?
Jinak kolega shání nový auto, tak sem mu řekl, že ho svezu ve svym GP a docela :shock: . Jedinný co mu prý vadí je značka FIAT, respektive její image(nekvalita) >:D Ptal se co tam mam za motor, což se ptá každý, když cítí tu akceleraci :mrgreen: říkal, že je to krásně tichounký a že na volnoběh ten motor pěkně brumlá...No jsem zvědav!