Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 05.03.07  10:53

« Re:

GP, říkáš, že GP vypadá dobře v té vínové metle? Já ji teď mám, byť je to jiný odstín, původně jsem říkal, že další auto bude modré nebo oranžové, ovšem jak jsem viděl fotky nového brava, nechce se mi od té doby barvu měnit. :-) GP v bordeaux jsem ale ještě neviděl, tak nevím, jak by mi hrálo na emotivní strunu... :)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 05.03.07  10:13

« Bez nadpisu

Lith co myslíš tím "divokým" přístupem? ... taky jsem Zlíňák ... Majty, možná jsem tě zahlídl, tu Azzuro jsem jednou ve ZL už viděl ... jinak ve ZL jezdí GP ček už docela dost, skoro každý den nějaké potkávám, vím o jednom šedém jako mám já pak je jeden oranžový s NFS packetem, víděl už jsem i černý 3D, bordový (ten vypadal hódně dobře, ta barva se málo vidí) a jeden červený SPORT ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  10:13

« Re: Biele GP sport

Videl som v nedelu vecer biele GP sport v Kosiciach pred Milou, malo zatial docasne znacky, nebol si to nahodou ty? Inac to auto vyzeralo uchvatne :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  23:37

« Haló, som tu nový...

Vie mi niekto poradiť - dá sa na GP 5dv. namontovať strešné okno? Pýtal som sa v servise - tvárili sa, že je to veľký zásah do karosérie, a že to nerobia, v druhom mi ani neodpovedali... Okno by muselo byť asi dosť vzadu kvôli stropnému svetlu a tvarovaniu stropného čalúnenia...
    Dojmy z jazdy popíšem trochu neskôr, zatiaľ som s GP najazdil len 1500km...
    GP 1,25 MJET, 66kW, 5dv. modrá New Orleans
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  22:28

« Re: Biele GP sport

Tak mail s fotkama nedošel, bohužel...Byl jsem docela zvědavej.
  • « 00 Reagovat !

foto squedo

squedo 04.03.07  21:20

« Re:

to Majty: Ptám se proto, že jsem si v týdnu objednal ve Zlíně taky GP. Přístup byl trochu divokej (viz. forum GP 1,2 nebo 1,4) Ale tak snad nebudou žádný problémy >:D Ty jsi měl z nich jakej pocit?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  20:49

« Bez nadpisu

lith: Ahoj ano kupoval jsem sve GP ve Zlině
    GP 1.477k
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  20:42

« Re: Re:

to Marty
    pamatam na tvoj smutny pribeh s novym autom ale nikde som sa teda nedocital ake je jeho riesenie, mozes aj inym povedat co teda bude s tvojim GP dalej?
    kazdeho to asi zaujima :*)
  • « 00 Reagovat !

foto squedo

squedo 04.03.07  18:21

« Re:

ahoj Majty, kupoval jsi svoje GP ve Zlíně?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  17:42

« Bez nadpisu

Robo: ano mě skutečně drží ;-) protože já jsem zvyklý jezdit až na zemi, takže mě nemá kam klesat :-) jinak vrzání zatím nemám nicméně ti můžu sepsat seznam aut u kterejch sedačka děsně vrzala, tak rychle z hlavy, Škoda Roomster, Honda City, Dacia Logan, Škoda Octavia ....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  17:38

« Bez nadpisu

Asi som dnes zajazdil zimny rekord, okresky
    200km a 5.0l/100km >:D >:D >:D
    Motor je uz asi tak dobre zabehnuty ze prezutie na letne sa bude jazdit ta ista trasa za 4.5, je to super, len tie kone chybaju na sebavedojsie obiehanie, ale aspon zbytocne neblbnem
    To povrzgavanie sedacky je slabse ak sa zdvihne, ale uz ma zacina vazne stvat, je tam niekde vola
    Riesil niekto so servisom preco sedacka nedrzi polohu?[po case klesa?]
    Octan dufam nenapises ze tebe drzi >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  16:53

« Bez nadpisu

Ahoj GP nejsem ze Zlína ale z Bystřice pod Hostýnem, ale ve Zlíně jsem častěji než doma. Mám Azzuro tu světle modrou.
    GP 1.477k
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.07  14:48

« Biele GP sport

Ahojte vsetci.
    Poslal som pred chvilkou Tommymu fotky mojho bieleho GPcka,takze dufam,ze coskoro sa fotky objavia aj ne jeho webe,kde si to mozete vsetci pozriet.
    Zatial su to "provizorne" fotky,nakolko sa auto este musi pekne umyt a treba aby aj slniecko pekne svietilo,aby sa dali urobit idealne fotky.
    Ale dufam,ze sa vam aj takto budu pacit.
    P.S. Zatial som s GPckom maximalne spokojny, spotreba je zatial trosku vyssia (9l),ale to este poklesne >:D dufam...
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 04.03.07  14:02

« Bez nadpisu

Ahoj Majty, jsi Zlíňák, to se třeba potkáme, jakou máš barvu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  13:20

« Bez nadpisu

Už jsme si kdysi psali. Jsem s motorem spokojený maximálně. Má perfektní akceleraci, je tichounký a spotřeba se taky dá. Jsem ten co vozí punťáka naloženého zbožím. :-) Jinak auto zatím funguje perfektně. mám najeto deset tisíc kilometrů a všechny závady viz. blikání různých ABS, atd. se mě vyhýbá. Jenom už tak šest měsíců čekám na výměnu toho řízení. Zatím se nic neděje. V autorizovaném servise ve Zlíně mi řekli že už zkoušeli třetí typ a že se jim problém neustále znovu projevuje. Tak stále čekám co bude dál. Ale jinak GP je vynikající. Neměnil bych ani za nic :-))
    A Octane děkuji za informaci. Fakt se ti to povedlo
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  12:36

Majty: díky za ocenění ;-) jinak fotky nalezneš na mých stránkách gp.web.tiscali.cz, tam ještě nemám tu anténku a je tam GP na originál letních sedmnáctkách (ty pětipaprsky jsou patnáctky zimáky) 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  12:29

Máš stejnej motor jak já. Jakou máš barvu? kolik dveří...! A jak si s tim motorem spokojenej a kolik máš najeto?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  12:27

« Re:

Děkuju moc byl bych rád kdyby nějaké fotky zaslal na můj e-mail.
    pavelmajtan@seznam.cz
    GP 1.4 77k
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  12:18

« Bez nadpisu

tak já ho naprášim. Je to Octan..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.07  11:44

« Bez nadpisu

Čau kluci, dlouho jsem se nedíval na tyhle diskusní stránky. Hrozně se mi líbili fotky z Vašeho srazu, opravdu paráda. Musím přiznat, že všechny barvy GP sluší. Hlavně dobře vypadalo to modré Need for Speed, ale to co mě opravdu překvapilo bylo oranžové GP, které si mě svým vzhledem získalo. Ty pětipaprskové kola, malinký spoiler, prahy a stříbrná anténka vypadaly opravdu parádně. Chtěl jsem se zeptat nevíte kdo je majitel tohodle GP. Rád bych ho poprosil aby mi zaslal fotky. V podobné podobě bych chtěl trošku zviditelnit i své GP. Diky moc za odpověd.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…