Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  15:09

« Bez nadpisu

Jo a co kdybychom spáchali někdy v létě spanilou jízdu na Grossglockner [odkaz] spojenou s tím srazem. To by šlo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  15:07

« Re: GP Bílé

Kauli: nejseš divnej, proč bys měl bejt, jen máš takovej vkus ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  15:06

« Re: GP Bílé

No právě, na to že je to bílá vypadá to auto nádherně...P.S.: nic proti bílejm nemam
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  14:59

« GP Bílé

Chlapi možná si řeknete, že jsem divnej a asi budu tady zatím jedinej, ale nevím ta bílá :shock: Na vlastní oči jsem ji neviděl, ale řekl bych že nejlépe GP sluší orange, red, black.
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 05.03.07  13:58

« Re:

Ten bílý sport je fakt krasavec, to se musí nechat. ;)
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 05.03.07  13:09

« Bez nadpisu

fleet.admiral - jo v té vínové to vypadá moc dobře ... zajímavé je, že v autosalonu a v katalogu se mi ta vínová zdála taková moc konzervativní až nudná k designu auta ale v reálu jsem byl překvapen svým dojmem, velmi dobře ta barva vypadá
    ... ten bílý SPORT je ovšem GRANDIÓZNÍ!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  12:31

« Oblečení

[odkaz]
    o tomto jsme se taky bavili na srazu. U nás je to k nesehnání...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  12:24

« Bez nadpisu

Octan: v tomto sa k tebe pridam.. tie budiky vyzeraju zaujimavo, ale myslim ze tie starsie su take citatelnejsie..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  12:21

« Bez nadpisu

pomylilo ma toto [odkaz]
    som si myslel ze to uz bude takto..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  12:20

« Re:

si8182: auto vypadá krásně, gratuluju, ale jak jsem už někde psal, ty přístroje se mi líbí (a jsou i přehlednější) ty starší červeně lemované. Jinak paráda kára >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.07  12:16

« Bez nadpisu

RADIMG: aj na kapote je modry znak. resp.vsade. Ten novy znak by mal byt len na Brave a asi novsich.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  12:12

« Bez nadpisu

aha, takze je to jasne.. este maju kopu starych znakov na sklade a ono je to asi skoda vyhodit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:48

« Znak

Už sem viděl i Bravo s modrým znakem, >:-[] čert ví?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:44

« Bez nadpisu

a este k tomu bielemu sportaku mi napadlo:
    to by uz mal byt modelovy rok 2007, teda podla grafiky budikov tak usudzujem.. na volante ma este "stary modry" znak fiat.. aky znak je na kapote? nemali mat aj nove punta ten novsi cerveny znak? myslim ze som to niekde cital.. alebo sa ten znak bude pouzivat iba na brave a novsich modeloch?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:36

« Bez nadpisu

si8182: pekna kara, hlavne to orange sk na displeji vyzera dobre >:D
    sinepko: predpokladam ze nechces to original skydome stresne okno, lebo to si naozaj neviem predstavit ako by ti ho tam montovali.. ostavaju len tretie firmy, ale myslim si, ze po takom zasahu ako je montaz stresneho okna automaticky prides o zaruku.. takze by som na tvojom mieste radsej pockal, a dal si to namontovat az potom..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:35

« Bez nadpisu

No klobuk dolu si8182, vyzera paradne. Dobre su tie nove budiky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:25

« Bez nadpisu

škoda že se zde nedaj zobrazovat fotky přímo ve fóru jak na AR, nebo u mne ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:24

« fotky

[odkaz]
    zcela dole
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.07  11:21

« Bez nadpisu

No ja som strasne zvedavy na to biele GP sport. Sem s tymi fotkami. Ale byt tebou tak ho este nelestim. Vsak mas fugl novy lak, aby si si tam hned neurobil skrabance - to by bola skoda.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.07  11:04

« Bez nadpisu

FERRI: Ano bol som to ja. Som rad ze sa ti pacilo. Uz cakam kedy bude lepsie pocasie a pekne ho vylestim :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…