Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 06.03.07 05:51
« Bez nadpisu
Čaute!Mal niekto podivne zvuky z pravych predných sĺp resp. plastov?Mne to tam stale nieco ozyva ked idem pomali na nerovnej vozovke.Riadenie mi uz vymenili,to mam v poriadku. Niečo tam nesedí....už som tam dával molitan a nič nepomáha..asi pôjdem do servisu v Nových Zámkoch (v DS to nespravili, nechceli mi odstraniť palubovku kvôli tomu)...serie ma ten zvuk :x -
"-- skrytý --" 05.03.07 20:55
« Bez nadpisu
Tommy: Jo to video jsem viděl je to bomba. Děkuji za typ ale ja bych raději nějakou propagaci fiat rally sport né čistě jenom naší značky.
A jinak k Barumce. Na rally-mania.cz jsem se dočetl že letošní podnik mojí milované Barum rally byl vyhlášen jako součást SVĚTOVÉHO ŠAMPIONÁTU vozů kategorie S2000, a třídy N. Takže tam pojedou vozy S2000 a všechny tovární značky s touto kategorií spojené. Je to bomba protože účast už přislíbili tými fiat, toyota, peugeot a možná přibudou i ostatní. Moc se na to těším a konečně budu moct vidět naše grande v plné palbě!!!!!!
Loni vyhráli fiat konečně s vozem Grande punto S 2000 titul mistra Evropy, ale neměli žádnou konkurenci. Fiat byl první kdo tenhle závodní vůz této kategorie představil!!!
Uvidíme třeba letos ve své třídě budou i mistři světa. To by bylo velmi pěkné
GP 1.4 77k -
"-- skrytý --" 05.03.07 20:45
« Re: Re:
Ja tie disky nekupim toto leto, niekto by mi ich urcite na sidlisku slohol. Ked tak pozeram z okna, snad nikto tu nema pekne disky. A to su tu daleko drahsie auta okolo 700tisic
Radsej ich prejazdim v benzine, tie co sa pacia mne su tak za 4000Skk/ks. Tie spider styl. Radsej prejazdit alpy ako prist k autu rano na spalkoch....
Ked si zratam disky a poistky[co ma este caka zaplatit] , skoro som na 33000skk :*) -
"-- skrytý --" 05.03.07 20:33
« Bez nadpisu
Tommy inac ten Grossglockner je aj moj tip na leto, len neviem co bude toto leto, to minule leto som bol este dalej, v Zillertalskych alpach a tam bol Gerloss som presiel, myslim ze je to iba odvar grossglockneru
[odkaz]
Inac este by som chcel skusit ten Passo di Stelvio :shock: :shock:
Myslim ze tam uz sranda konci s motorom 1.2
[odkaz]
A pojdem uz prezut kolesa, uz ma to nebavi ich topit v tomto teple -
"-- skrytý --" 05.03.07 20:04
« Re: Rally
Majty napsal:
Chtěl jsem se zeptat nevíte kde na internetu by se dalo sehnat oblečení nebo něco s propagací Fiat Rally sport. Chtěl bych na barumku vyjít ve fiaťáckém, když tam teď ty naše punta pojedou. Jsem velký fanda Rally.
Tam pojede GP S2000? Jestli jo, možná bych se přijel podívat a asi ne sám. Hoď nějáký info, kdyžtak. -
"-- skrytý --" 05.03.07 17:15
« Bez nadpisu
lith: Ahoj, já kupoval své grande už v prvního dubna 2006 a v té době tam bylo úplně jiné složení. Všechno bylo úplně na profesionální úrovni a vše klapalo tak jak má. Chvilku jsem s GP jezdil a začali se projevovat problémy s tím řízením. Bylo to asi po dvou měsících. Pan Vachata "tenkrát" se staral perfektně a šlo vidět že mu opravdu záleží na spokojených zákaznících. Jenže o další dva měsíce později jsem volal znova kvůli řízení abych se ho zeptal jak všechno vypadá. A místo pana Vachaty se mi ozval úplně jiný člověk, který ani nevěděl o těchto problémech a řekl mi že pan Vachata už zde nepracuje. Později jsem se dozvěděl, že tam již není více zaměstnanců. Nevím nechci rozšiřovat nějaké fámy o problémech ale připadalo mi to trochu divné protože pozice p. Vachaty mi připadala pevná. Nyní vždy jdu za p. Fouskem "majitel autosalonu" a řeším vše s ním. A jsem spokojený.
GP 1.477k -
"-- skrytý --" 05.03.07 15:34
« biele GP a iné
Myslím, že bude naozaj lepšie počkať so strešným oknom po ukončení záruky...
biela ide opäť do módy (autosalón Ženeva), pre mňa nič nezvyčajné - ja som mal biele Seicento... :*) >:D
známa si kúpila na základe mojej rady biele GP 1,4 16V 95k Dynamic 5dv. koncom sept. 2006 - paráda, škoda ale, že to ponúkajú len v modrom interiéri... :( -
"-- skrytý --" 05.03.07 15:31
« Bez nadpisu
to je jasne :-) sam sa priznam, ze by som vahal, ci ist alebo nie.. na zraz by som vybral radsej nejake mestecko na morave, co by nebolo az tak daleko pre prazakov aj nas zo zapadneho slovenska = bobi, tomko, Robo1.2, popo, nal (z autorevue) 3dno... -
wolff 05.03.07 15:29
« Bez nadpisu
Jo to bílé GP bych kupoval taky (pokud se k tomu dostanu). Sice sem na vlastní oči žádné v bílé neviděl, ale mám takový instinkt, že zrovna bílá je taková barva, která GP hodně sluší, resp, že GP je jedno z aut, které může být bílé aby vypadalo elegantně…. Blahopřeji k tomuto výběru, který chtěl jistou dávku odvahy a originality. Trefil si se do mého vkusu. Oranžová je taky dobrá, ale ta bílá je mňamka. P.S. vzhledem k tomu, že do Budoicna zvažuji ještě i Bravo, tak o tom platí totéž co o GP. V bílé bude mňamka... Samozřejmě to nese senou nějaké drobné úpravy (tónovaná skla, pořádné kola a pod...) -
"-- skrytý --" 05.03.07 15:19
« Bez nadpisu
Octan: peekne si to povedal >:D
Tommy11: dobry napad, to je jedno z miest kam sa chcem ist pozriet, ale bojim sa ze pre vacsinu z nas t bude dost daleko a tym padom to asi dost ludi odradi..
ide o to aky ciel si na zraz das - ci tam chces mat co najviac aut = musi to byt niekde v strede, aby ta vzdialenost neodradila, alebo ti je jedno kolko pride (podmienka zrazu aspon dvaja >:D ) a potom si mozes vyberat aj taketo miesta.. to je moj nazor :)