Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 05.02.06 14:58
« Bez nadpisu
No upřímně, GP má daleko vyšší úroveň než Stilo, které se i na italském trhu bídně prodává.
No, ono to asi nebude úrovní Styla, to jistě na úrovni bylo, ale především zřejmě účelově neitalsým designem. Hlavně u modelu 5D, který by vlastně měl být nejprodávanější. Jako ital bych to pokládal za takovou malo zradičku, ale Ital nejsem takže Stilo mám.
Co se týče italského trhu, bylo to určitě šlápnutí vedle.
Že bude GP jako nový model v některých ohledech na vyšší úrovni, proti Stylu, které je už nějaký čas na trhu, je samozřejmě logické. 8) -
mezek 05.02.06 11:38
« Bez nadpisu
Kdybych to měl takhle brát, tak budu brečet, že na Imprezu WRX STI nedávají slevu, že je EVO VIII-IX tak drahá, že se nedá sehnat Fiat Coupe 2,0 T koupit za levný peníz, že se nedá koupit Focus RS-ST a Astra OPC za 300000,- ......
Kdybych nemusel pořizovat vlastní bydlení, nerozmýšlím se a GP 1,4 Sport okamžitě vyměním za moje Punto II a zbytek dám na splátky. Na úvěr. Úplně jednoduché řešení.... -
mezek 04.02.06 18:32
« Bez nadpisu
Nějak mi uniká smysl "brečení" nad cenou. Uvědomte si, že doba levných aut je dávno pryč. S každou novou evolucí /modelem/ se zvedá kvalita, výbava, bezpečnost a za to se bohužel musí platit. A cena GP není zrovna přemrštěná, když si uvědomím, že katalogová cena mého Punta II byla před 3 lety 334 000,- Kč.... A dokonce havarijní pojištění na GP je levnější, než jsem původně já platil. ;-) -
« Bez nadpisu
Ahojte všichni vidím , že nové Punto vede až k hádkám.
V německu to vždy vycházá lépe.Vozila jsem auta 4 roky z německa vždy se to vyplatilo.Ale u nových se musí chvilku počkat. Takže budeme čekat.Mě to nové Punto připadá úžasné.Měla jsem asi 7 punt a nikdy žídné potíže.Takže si na Grande Punto brousím drápky. >:D -
« Bez nadpisu
oooo prominte blahorodí . já sem se taky díval ale tohle te vyjde v ty vybave v cechach te vyjde asi na 610 000 a v nemecku ho sezenes od 500 000 dyt tam byl jste snad slepý . a jestli se ti asi 100 000 zda malo tak za to mas paradni nadstandardni výbavu (sice nevim jak se objednává ale za takovy penize by byla neaka urcite) jo to voe mi uklouzlo ale nevadi moh sem ti rict hur vis -
« Re:
Laskavě mě neoslovuj voe, ano? Nejsem na takový způsob komunikace zvědavý, pokud považuješ Sporta 1.9 JTD za skoro 6 kil za výhodnou nabídku, navíc když to auto má najeto 1.000 km, tak se vzpamatuj a podívej se na české ceníky. Dál s tebou o tom nemíním diskutovat, já na rozdíl od tebe jsem to auto chtěl kupovat a vím, co bylo k mání zhruba před měsícem a vím, že bych v případě nového auta na tom těžce projel, ohánět se tady virtuálníma nabídkama z mobile je k ničemu... :roll:
OT: Právě jsem se vrátil z lyžování a kašlu na Fiaty, od příště kupuju jen off-roady, dokud Fiat nezačne nějaký dělat... >:D >:D :D