Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 22.04.07 12:57
« Dálnice D1
Tak Vás všechny zdravím a mám jeden dotaz. Včera jsem se vrátil domů v noci a měl jsem smíšené pocity. Auto jede skvěle, za dva dny jsem najel 1274 km po nejrůznějších českých silnicích. Vše bylo super, auto sedí, je snadno ovladatelné ( spíš se mi zdá, že posilovač řízení by mohl s větší rychlostí víc tuhnout ), ala zarazilo mě, jaký rachot v autě udělala jízda po naší D1 při rychlosti 130 - 140 km/h - auto se jakoby roztřáslo, stačilo však ubrat rychlost a problém úplně zmizel( jen v některých mnístech dálnice ). Mám obuto pneu Bridgestoně Turanza ER 300 199/55 na 16" hliníkových kolech. Nikde jinde na jiné silnici jsem se s tím nepotkal. Jednotlivé nerovnosti přejíždí elegantně, bez problémů. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:39
« Re: GP 1,3 MJT RED BOLERO
A najmä sa nezlakni na zaciatku spotreby... Po 3ts. km klesne takmer o 1 liter! Ja som zacinal (1,3 Mjet, 66kW) v meste na priemere cca. 6,0-6,2 l (kratke cesty so studenym motorom), teraz mi to ukazuje na palub. pocitaci, po najazdenych 4000km 5,0-5,1 l (s lahkou nohou na plynovom pedale) a auto je podstatne zivsie. Pomohla tomu hlavne cesta BA-Poprad okolie a spät (cca. 850km), dovtedy som jazdil takmer len to mesto... Spotreboval som pri tom 44 l, co robi priemer 5,2l na 100km. Z toho cca. 250km bolo po meste, 300km po dialnici a 300km po okreskach. Po dialnici som jazdil 130km/h, na okreskach podla moznosti 110km/h, cesty neboli velmi plne, jazdil som svizne, dost som predbiehal. Ta cesta bola pre moje GP (startoval som na nu s najazdenymi 2700km) ako poliatie zivou vodou. Stale viac som s autom spokojnejsi. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:31
« a najmä sa nezlakni spotreby
po 3ts. km klesne takmer o 1 liter! Ja som zacinal (1,3 Mjet, 66kW) v meste na priemere cca. 6,0-6,2 l (kratke cesty so studenym motorom), teraz mi to ukazuje na palub. pocitaci, po najazdenych 4000km 5,0-5,1 l (s lahkou nohou na plynvom pedale), auto je podstatne zivsie. Pomohla tomu hlavne cesta BA-Poprad okolie a spät (cca. 850km), dovtedy som jazdil takmer len to mesto... Spotreboval som pri tom 44l, co robi priemer 5,2l na 100km. Z toho 250km bolo po meste, 300km po dialnici a 300km po okreskách. a dialnici som jazdil 130km/h, na okreskach podla moznosti 110km/h, cesty neboli velmi plne, jazdil som svizne, dost som predbiehal. Ta cesta bola pre moje GP (startoval som na nu s najazdenymi 2700km) ako poliatie zivou vodou. Stale viac som s GP spokojnejsi. -
"-- skrytý --" 20.04.07 23:12
« leasing
Byl jsem u prodejce fiatu, Na grande punto mi nabidl akci k leasingu 20000. tak jsem si nechal vytisknout splatky bez slevy a se slevou...SPLATKY JSOU UPLNE STEJNE, JENOM U AKCE JE VYZSI UROCENI TAKZE NA KONEC TO VYCHAZI NAPROSTO STEJNE (CAC LEASING)Nevim jestli si delaji z lidi * ale tohle je uz moc -
"-- skrytý --" 08.04.07 08:05
« Bez nadpisu
to Hopik
Řekl bych, že docela záleží na tom, kdo v tom autě bude více jezdit a jak jsi už napsal, kupuješ ho TY. U nás to funguje tak, že mi ženská nemluví do věcí, kterým moc nerozumí a já ji zase na oplátku nekecám do těch jejich ženských záležitostí.
V životě už to tak je, že jsou dva názory proti sobě a pak už jenom záleží na rozumu jak je jeden nebo druhý rozumný uznat logické argumenty toho druhého a ustoupit a dát mu za pravdu. Už se znáte 7 let tak myslím, že koupě auta i když je to často srdeční záležitost by Vás neměla nějak poznamenat. Čas mnohé urovná.
Tak či onak jeden z Vás bude muset ustoupit. Držím Ti palce ať se rozhodnete správně! -
"-- skrytý --" 07.04.07 23:44
« Bez nadpisu
to Wolf: je pravda, ze je zvykla na Fordy, i kdyz je primo nevyzaduje. Libi se ji velka konzervativni auta typu Octavie. No, rozchazet se s ni kvuli tomu po 7 letech nebudu, musim to nejak nakamuflovat, treba pres bezpecnost, atd. Rekla mi at si koupim co chci,ze je to moje vec. Ale znate to, takovim tim zenskym tonem. :)