Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  21:20

« Bez nadpisu

TO je sice pravda, ale v nižších otáčkách, na které se rozjíždíme, není rozdíl v točivém momentu resp. výkonu tak markantní třeba v porovnání třeba s 1,4 8V v GP.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  21:14

« Re:

no dobre su to "len" 175tky
    ale stilo zas nema 48kW >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  21:14

« Re:

větší problém jsou disky. Pneu sem si koupil 185, sem neměl nervy shánět 175 >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  21:08

« Bez nadpisu

Ale úzkých patnáctkách, se kterými máte takový problém se sháněním. Každé kolo je o 2 cm užší než třeba na Stilu... :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:47

« Re: Re:

m4lcolm pripadaju ti Pirelli P4 Cinturato 15tky male a levne???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:40

« Re:

Ale na GP sou 15'' :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:39

« Re:

posláno 2x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:38

« Bez nadpisu

To není o motoru, ale spíš o pneu. S levnými a malými není problém hrabat i s takovým sporťákem, jakým je Felicia 40 kw... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:33

« Re:

Mě se to taky stalo loni na podzim. Na křižovatce mi něják utekla noha a hráblo to. Kolegové co sem je vezl ze mě hned udělali piráta silnic. Jinak hrabe i 1,2HTP co máme v práci >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:31

« Bez nadpisu

Dneska som docela ziral, potreboval som sa rychlejsie rozbehnut a predne kola hrabali na asfalte, na krizovatke, piskal som ako nejaky pubos v golfe >:D
    no kto by to bol povedal na 1.2 48kW?
    bezne taketo blbosti neskusam, preto som bol z toho prekvapeny
    Aku zivotnost maju tie letne P4 Pirelli, vydrzia aspon 30000km pri normalnom jazdeni?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:22

« Re: Disky

jakou šířku?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  20:09

« Disky

No tak dnes som objednal Borbet LS R15. Za super cenu si myslim....2900Sk/ks. Nasiel som importera do SR. Ak by niekto chcel telefon na nich nech sa ozve.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.07  12:17

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  21:33

« Re:

S tou vodou můžeš mít pravdu, to samý pomáhá vazelína. Mázneš maznici a čepy se vystředí. Myslim obecně, ne v tomto případě.
    K odkládácí skříňce - No když jí naplnim až po okraj, levý roh (po směru jízdy) odstává, ale okud jí nenaplnim zcela, že skoro nelze zavřít je to o 80%lepší!!
    P.S.: pokročili jste někdo s diskama?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  19:57

« Bez nadpisu

Minule som bol reklamovat stlpiky,ze mi vrzgaju, nic s tym nespravili,no az potom som si spomenul ze to bude to riadenie zasa.Ked idem pomali po hrbolatej ceste,tak mi to vrzga.Na lavej len trosku.
    Stalo sa aj to ze po umyti auta to chvilku nerobilo (asi voda to stlmila :-) ) No
    teraz to je dost pocut. Uz mi ide na nervy stale chodit reklamovat,plno km len preto.Ale musim, nic sa neda robit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  19:37

« Re:

steven musim ta sklamat, mas zasa so 100% pravdepodobnostou vadne,
    Toto riadenie ti makaroni prerobili az po letnej odstavke fiatu, ktora tusim bola v auguste, musis ziadat dalsie, najlepsie to zistis na prechode kolajnic ci ti bucha , vlastne staci ked zacnes pravym kolesom jazdit cez kanaly.... >:-[] Skus potom lave kolo, to by malo byt v pohode.
    A kludne reklamuj, vo fiate o dobre o tom vedia
    nove riadenie ma iny Part number ako to co bolo v lete, bohuzial neviem spravne cislo, v servise by mali vediet "kolka bije"
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  19:15

« Bez nadpisu

Mne to ináč už menili niekedy v lete, no zatiaľ to stále vydáva zvuky :-( Myslel som že to vychádza zo stĺpikov...no nie.
    Tiež som si všimol, že je hlučnejší po 10tis. km.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  19:06

« Re: riadenie

ja mam riadenie od Oktobra a ziadne zvuky uz nevydava
    to viem na beton, s predchadzajucim som si uzil svoje
    Akurat mi tam nieco jemne vrzga na nerovnostiach a neviem to identifikovat[akurat viem ze je to sprava spredu, ked ale drzim ten stlpik Airbagu tak to nepomaha, je to niekde inde..... ]
    Jednu vec som si vsimol, je normalne ked je motor s narastajucim poctom km hlucnejsi, ak bolo auto celkom nove, do 3000otacok som ho skoro vobec nepocul, dnes ale sa mi zda ze huci podstatne viac ten motor.
    Motor ale uz zasa "zere" o chlp menej, ma nejaky vyznam po povedzme 25000km brat zopar nadrzi toho V POwer od Shellu na precistenie a ci je to len reklama?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.07  13:22

« riadenie

Čaute! Našli už niečo nové na to riadenie čo už nevydáva žiadne zvuky?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.07  16:27

« Bez nadpisu

165/65 R14
    4,5 - 6,0

175/65 R14
    5,0 - 6,0

185/65 R14
    5,0 - 6,5

195/65 R14
    5,5 - 7,0

[odkaz]
    Dokonce sem psal i mail jaká je max šířka disku na 175/.. a odepsali mi, že 6,0. Ale je fakt, že už sem taky párkrát viděl 6,5. V nich je sakra větší výběr!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…