Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 19.03.07 20:31
Dneska som docela ziral, potreboval som sa rychlejsie rozbehnut a predne kola hrabali na asfalte, na krizovatke, piskal som ako nejaky pubos v golfe >:D
no kto by to bol povedal na 1.2 48kW?
bezne taketo blbosti neskusam, preto som bol z toho prekvapeny
Aku zivotnost maju tie letne P4 Pirelli, vydrzia aspon 30000km pri normalnom jazdeni? -
"-- skrytý --" 18.03.07 21:33
S tou vodou můžeš mít pravdu, to samý pomáhá vazelína. Mázneš maznici a čepy se vystředí. Myslim obecně, ne v tomto případě.
K odkládácí skříňce - No když jí naplnim až po okraj, levý roh (po směru jízdy) odstává, ale okud jí nenaplnim zcela, že skoro nelze zavřít je to o 80%lepší!!
P.S.: pokročili jste někdo s diskama? -
"-- skrytý --" 18.03.07 19:57
Minule som bol reklamovat stlpiky,ze mi vrzgaju, nic s tym nespravili,no az potom som si spomenul ze to bude to riadenie zasa.Ked idem pomali po hrbolatej ceste,tak mi to vrzga.Na lavej len trosku.
Stalo sa aj to ze po umyti auta to chvilku nerobilo (asi voda to stlmila :-) ) No
teraz to je dost pocut. Uz mi ide na nervy stale chodit reklamovat,plno km len preto.Ale musim, nic sa neda robit. -
"-- skrytý --" 18.03.07 19:37
steven musim ta sklamat, mas zasa so 100% pravdepodobnostou vadne,
Toto riadenie ti makaroni prerobili az po letnej odstavke fiatu, ktora tusim bola v auguste, musis ziadat dalsie, najlepsie to zistis na prechode kolajnic ci ti bucha , vlastne staci ked zacnes pravym kolesom jazdit cez kanaly.... >:-[] Skus potom lave kolo, to by malo byt v pohode.
A kludne reklamuj, vo fiate o dobre o tom vedia
nove riadenie ma iny Part number ako to co bolo v lete, bohuzial neviem spravne cislo, v servise by mali vediet "kolka bije" -
"-- skrytý --" 18.03.07 19:06
« Re: riadenie
ja mam riadenie od Oktobra a ziadne zvuky uz nevydava
to viem na beton, s predchadzajucim som si uzil svoje
Akurat mi tam nieco jemne vrzga na nerovnostiach a neviem to identifikovat[akurat viem ze je to sprava spredu, ked ale drzim ten stlpik Airbagu tak to nepomaha, je to niekde inde..... ]
Jednu vec som si vsimol, je normalne ked je motor s narastajucim poctom km hlucnejsi, ak bolo auto celkom nove, do 3000otacok som ho skoro vobec nepocul, dnes ale sa mi zda ze huci podstatne viac ten motor.
Motor ale uz zasa "zere" o chlp menej, ma nejaky vyznam po povedzme 25000km brat zopar nadrzi toho V POwer od Shellu na precistenie a ci je to len reklama? -