Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  12:26

« Re: GP vs Stilo

Akú veziu GP a Stila by si chcel kúpiť???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:22

« GP vs Stilo

Je v tom samozrejme aj financny problem, lebo pri Stile by to bolo o cca 3000 viac mesacne. Preto este vaham a cakam a posudzujem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:19

« GP vs Stilo

skusal som GP 1,2 a 1,4 8V. Stilo som neskusal a lutujem. Zatial u mna prevazuje GP.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  12:16

« Re: Re:

A najlepšie riešenie by bolo keby si zobral obidve. >:D
    A hneď je po problémoch.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  12:14

« Re: Re:

Neviem či to bude 6 st len pre sport.na fiat.sk má aj 3-dver(sport) aj 5- dver dynamic)5 st prevodovku.nejak má v tom fiat zmetok.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:14

« Re:

bobi: to není tvůj problém, že někdo neumí diskutovat ;-)
    Jinak pokud váháš mezi Stilem a GP, jediný co můžeš udělat, je jít a zkusit obě auta, nejlíp hned po sobě, všechno vyzkoušet a co ti víc sedne, tak vem. Neuděláš chybu tak, ani tak ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:11

« Bez nadpisu

ano, prave ten kufor ma zaujal oproti GP-čku
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  12:09

« Re: GP vs Stilo

No nekupoval som Stilo len kvoli kufru(bolo tam viac faktorov),ale niekedy sa môže kufor zísť,to je fakt.napr keď treba odpratať mŕtvolu,neviem,neviem či by sa do kufra Gp zmestila.
    bobi-sa neospravedlńuj,nič zlé si nesravil.Aspoň sa tu trochu diskusia rozbehla. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:04

« GP vs Stilo

Prepacte, chlapi, nechcel som aby ste sa dostali do polemiky, v podstate som toto porovnanie chcel hlavne kvoli priestoru, lebo ked som si fizicky meral zadnu lavicu GP a porovnal ju s mojim PII, tak GP ju malo asi o 2 cm dlhsiu a pri sedeni "za sebou" bol sice priestor ku kolenam vacsi, ale nie markantne. Tak som hladal, kde sa vlastne premietla ta zvacsena dlzka GP. Podarilo sa mi vidiet GP a Punto II vedla seba a pride mi, ze sa predlzil predok - myslim tym od naraznika po volat, takze i preto ma vysledne GP mensi kufor, co je sice skoda ale ma to zase plus pre bezpecnost. Moj zaver: razvor pomohol zadnym sediacim ale celkova dlzka sa naozaj premietla len do predku.
    Este raz poprosim o prepacenie, lebo sa to zvrtlo na invektivy, ktore nepomozu veci. Dakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:00

« Re:

mezek: dobrej postřeh s tím šestikvaltem a docela by to i dávalo smysl, vidíš to mě nenapadlo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 10.02.06  11:59

« Bez nadpisu

Já vám nevím, ale co jsem zjišťoval, tak 1,4/16V se šestikvaltem by měl mít jenom Sport... Nevím...
    Ale jak někdo níže psal, Stilo je průměr nižší stř. třídy a GP nadprůměr/špička malých aut. A dá se porovnávat s autama o třídu výš. A hlavně v tomhle boduje.
    Jinak sedačka řidiče je ve Stilu opravdu nepovedená /konstrukčně/. A na jízdu jsou lepší tvrdší sedačky. Neunaví tolik a hlavně je v nich lepší přenos informací od podvozku do zadku. A u Stila 5dv. bych jako "problém" viděl, že oproti 3dv. narostl do výšky /i v interiéru/ a do délky, ale tam jenom vnějším rozměrem, respektive ten nárůst je vidět jen v kufru. A je hloupost, co psal - myslím, nevím určitě - Peto.Fiat. Kupovat auto jenom proto, že má větší kufr a říkat si "snad se někdy hodí". Takhle člověk pro ten "pocit" zaplatí víc a tahá zbytečně větší váhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: GP 1,4 16V

peto.fiat: máš pravdu, ale pokud budu chtít sedět vysoko, koupím si MPV a ne nižší střední hatch, volant ve stilu má dole takovou bouli, která dost překáží, pokud se při zatáčení dostane do oblasti kde ho máš držet, řízení je o pocitu, o pocitu jak tě auto informuje o dění pod předními koly, GP to dělá trochu líp než stilo, ale neboj, Renault, nebo koncern PSA jsou na tom o poznání hůř ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  11:49

« Re: Re: Re: Re: GP 1,4 16V

Súhlasím s tím že je GP lepšie v bezpečnosti,dizajne,jazdné vlastnosti,miesto pre nohy vzadu(neviem posúdiť vzadu som nesedel).Ale poloha za volantom,riadenie,volant sú viacmenej pocitové hodnotenie a každému vyhovuje niečo iné,tak by som to neuvadzal že GP je v tom lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:34

« Re: Re: Re: GP 1,4 16V

peto.fiat:
    bezpečnost
    poloha za volantem
    jízdní vlastnosti
    řízení (posilovač, přesnost i strmost)
    design (bohužel subjektivní věc, ale ten prodává a Gp se víc líbí)
    volant (námá tu bouli dole jako stilo)
    místo pro nohy vzadu
    stilo je o malinko širší vevnitř a 5D má větší kufr při nesklopenejch sedadlech, u stila získáváte pocit, že je to auto o třídu vejš, stilo 3D je fešák
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  11:26

« Re: Re: GP 1,4 16V

Octan-napiš zoznam v čo m je GP lepšie ako Stilo.????Mne sa tie autá zdajú dosť vyrovnané.
    keby som ja počúval na názory kolegov,tak dávno jazdím vo Golfe,fábii,octávii.strašná predstava.Brr
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:20

« Re: GP 1,4 16V

bobi: No a pak se nediv, že nikdo neví jakou to má převodovku ;-) , ale věřim potvrzení od kompetentních lidí, takže fakt ten šestikvalt bude 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:16

« Bez nadpisu

af: bože no jo už je to tady urážky, no holt internet a neomalenost patří k sobě
    takže já ti nic nepodsouvám, přečti si svoje příspěvky všude má stilo něco lepší a tak, proto ti argumentuju (můj názor, proboha snad mi ho dovolíš), všechny věci nejsou pocitové některé ano, to jestli něco změřim teniskou, která je pořád stejná nebo pravítkem je jedno, k porovnání to stačí, ty mě už taky nebavíš, ale já mám opravdu k zaslepenosti daleko, říkám ti nezávislý hodnocení dvou aut, kde prostě GP je většině zásadních ohledů a požadavků kladených na moderní auto (kromě velikosti kufru při nesklopených sedačkách) lepší než Stilo a opakuju není to jen můj názor, ale i názor mnoha mých kolegů z motoristický branže. Takže se dál neunavuj a když tě nebavim igonruj mě, nemáš-li kapacitu na slušnou diskuzi.
    Samozřejmě, že šířka u pedálů je věcí rozvoru, pokud tam začíná podběh, což amozřejmě začíná, kde si asi myslíš, že je ta odkládací plocha na levou nohu?? To že napíšeš výkřik v oblasti pedálů je silo širší neznamená nic, neudáváš kde, odkud a kam si měřil.
    Jinak tvoje cenový srovnání má taky tendenční nádech, je sice pravda. že Stilo Family po obří slevě 67000 Kč se s bočníma airbagama a mlhovkama vyšplhá na 396 000 Kč, ale zapomněl jsi říct b), že na GP objednaný do konce února dává Fiat 15000 slevu a GP Dynamic 1.4 16V s klimou a senzorama tak vyjde na nějakejch 392 000 Kč. To už bych se sakramentsky rozmejšlel, jestli mi 85l v kufru stojí za to. Nazdar.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:13

« GP 1,4 16V

Ja len pre info k GP 1,4 16V
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  10:49

« Re:

Na sedačky v Stile si musíš zvyknúť.Po presadnutí z Bravy ma bolel 2 dni chrbát.ale teraz je to už v pohode.Chce to zvyk.No myslím že v Stile sú lepšie(makšie) sedačky ako v GP.V Gp sú tvrdšie.Croma je kráľ,skvelé auto od výfuku až po strechu.2,4 20v Multijet-naftová nadzvuková raketa. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  10:44

« Re: Re: Re:

octan: hochu, ty jseš fakt trochu mimo... Nechápu, proč mi neustále podsouváš jak tady bojuju za Stilo a že si mám přiznat, že je za zenitem, ukaž mi jedinou větu, kde za Stilo bojuju, já uvádím jen fakta a že Stilo vychází líp finančně, kdežto ty uvádíš jen pocitové věci bez jediného průkazného faktu, tak se prosím vzpamatuj, přestáváš mě svou zaslepeností bavit...
    Ne, prodejce nejsem a ano, obě auta mám, takříkajíc na dvoře, ač se ti to asi zdá nepochopitelné. A napsat že míň místa u pedálů je věc rozvoru??? Ale no tak, já přece neměřil místo, kde zasahuje podběh, když jsi takový znalec, měl by jsi vědět, že podběh ani u jednoho auta do míst pro nohy nezasahuje, jediné zůžení je odkládací místo pro nohu a v tom místě jsem to samozdřejmě neměřil. Takže skutečně nevím, jaký vliv by na to rozvor měl mít...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…