Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  21:22

« Bez nadpisu

Neznačkové prý neumí udělat rozvody. Proto sem se ptal, jestli tady není někdo kdo by prostě znal věděl někoho, kdo prostě akorát blbě nedržkuje a řekne... jojo, symptomi toho auta jsou takové makové, bude to to, či ono, tohle tohle tohle... A nakonc přijde, co to je za blbost... Ale bohužel ve značkovým aztím ochota moc nebyla... zítra poslední pokus...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  21:21

« Re:

Založil sem diskuzi o nové 500. Jak se Vám líbí?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Giorgio

Giorgio 21.03.07  21:12

« Re:

Zkus se vykašlat na autorizovaný servis a najít nějaký servis, který se na italská auta specializuje, ale není autorizovaný. Z mých zkušeností jsou levnější a na mechanickou práci kvalitnější.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  20:06

« Bez nadpisu

Na to se nedá co víc říct. Souhlasím. Však já bych nekupoval žádnou jinou značku, jen tu škodovku, u které mám fakt jistotu, že na to nehrábně žádné právě vyučené ucho, ale borec co je zaučený a autům rozumí a dělá je min. 10 let (a i takových je u škodovky po skrovnu,ale já bych je měl - doufám). A o tom to je. Podívej. Zítra du do servisu a uvidím. Mají poslední možnost. Mám poblém v tom, že sem perfekcionista... Já prostě chápu, že se stane. S autem sem spokojený všechno. fiaty jsou výborný auta...Ano... Ale servis je na pikaču. Už jim dělá problém i něco vyměnit...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  19:49

« Re:

wolffe, hele na tohle mám jedinou odpověď, průšvih ti může udělat i známý, nepřeju ti to, ale stát se to může (mě se taková věc stala, nešlo teda o auto) a to je pak zklamání o to větší, nemyslím si, že všechny Fiat servisy jsou špatný, chce to konzultovat s ostatními užiateli atd. Nicméně konkrétně Škoda komplexně je servisně za osmnáct zatímco ostatní značky včetně Fiatu bez dvou za dvacet, nemají si prostě co vyčítat. Nicméně s tebou souhlasím, že české zastoupení Fiatu dělá vše proto aby u nás prodali co možná nejméně aut :x
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  19:28

« Bez nadpisu

No jako tohle mi vykládat nemusíš... Ale od koncernu mám souseda co mi opravu auta pohlídá v případě, že bude muset být nějaký záasah... A ne aby se mi po výměně rozvodů (což prostě po 120 000 km musíš udělat) třepalo auto jako ratlík před smrtí...A nikdo si s tím nevěděl rady a jen řekli.. No jo, to se u 1,6 stává... Podívej, mě nikdo nikdy z koncernu podezírat nemůže a doufám, že ani nebude... Octavii seženu se slevou za 450 000, takže pokud to zítra dopadne blbě, je rozhodnuto... Bohužel... Tam mám jistotu, že když enchám vyměnit rozvody, tak auto vyjede ze servisu ve stejném stavu jako přijelo a ne, že se to stává...
    Tím neříkám, že má škodovka prostě bůh ví jaký servis, jen v mým případě mám konkrétní osobu, která mi případně pohlídá, že do toho auta nebude vrtat učeň,a le bude mi to auto dělat člověk co ho znám, s kterýms e každý týden vidím a který bude dělat tak,aby to auto nedokulil.
    Ale jak říkám, zítra se rozhodne, jestli zůstanu u Fiatu a nebo ne. Teď sem do Bravy dal 35 000 Kč s tím, že sem si ji prostě chtěl nechat a mít z ní radost. nechat v poriginálním stavu, enní an ni kromě stěraču ani jeden neoriginální díl po 11 letech. Bohužel prakticky kjaždou návštevu servisu odnesla nějakým zhoršením, ale bylo to vždy snesitelné a v rámci normy. Bohužel teď i vzhledem k částce co jsem vydal mi došla trpělivost... A to je realita. prosím nehanim Fiat, jen bohužel neschopné servisy. Jak říkám, zítra se rozhodne. Buď mě přesvědčía nebo je definitvně zavrhnu. Proti značce nic nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  19:22

« Re:

:lol: >:D >:D wolff majitelem koncernového auta >:D >:D >:D za pár týdnů převlíkne kabát a bude se tu bít za šáde, wolffe prober se, problémy se řeší hlavou, připomínáš mi uraženou pětiletou holku :roll:
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  18:56

« Bez nadpisu

:(
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  18:56

« Bez nadpisu

Omlouvám se, dal sem to sem víckrát tak to mažu...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  18:55

« Bez nadpisu

sorry
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  18:55

« Bez nadpisu

No v poho... Zítra jdu s autem do servisu. A vypadá to tak, že buď zjistím, že Fiat sice vyrábí dobrá auta,ale servisní síť je tady mizérie a nehodí se to auto, pokud nemáš možnost servisovat v Itálii, kupovat. Přijde mi, že diletantský přístup servisů je čím dál horší (čekal sem opak) a neschopnost vypořádat se se sebenší pikačovinou mě docela za poslední tři dny zkazila neskutečným způsobem náladu.
    Pokud zítra návštěva servisu dopadne dobře bude vše O.K. Nehledím už na peníze, jen chci, aby mi auto dali do stavu kdy ho budu moct spokojeně využívat a ne být nasraný při každém stání an křižovatce. pokud se jim to zítra nepovede, bohužel sem tím u Fiata skončil. Celkem mě to mrzí, připravoval sem se, že si koupím nové Bravo a nebo vymazlené Punto, bohužel bych takhle skončil u octavie a nebo Golfa (ale tam už nemám tak dobré konexe, takže yb to byla ta škodovka). Už i z toho sem celkem špatný. Ale bohužel už budu pokud to auto nedají do kopy vybírat auto ne podle toho jestli se mi líbí a nebo je dobré a bezporuchové... Raději koupím poruchový a nehezký střep, jen když budu mít jistotu servisu. A ten mám bohužel jen díky známostem v koncernovým servisu. Tam mám jistotu, že mi to člověk přímo v tom servisu pohlídá a dělat an tom autě budou lidi, kteří tomu rozumí a ne jen právě vyšlí učni - amateří za 500 Kč/hod.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  17:39

« Bez nadpisu

wolff bohuzial sem chodia len spokojny a nespokojni majitelia
    Ked sme tu vyzyvali na nejaku pomoc ci radu tak sme sa jej nedockali....
    Ti z fiatu to asi len sleduju ako akty X
    Ktosi tu raz pisal z akehosi servisu ale akurat ze komusi pripravil bieleGP
    Inac nic :'-(
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  16:15

« Bez nadpisu

Ne není to provokace... A blbý kecy si nech od cesty... Dělal sem rozvody a podvozek a vyskytl se mi drobný problém... To se může stát. A chci vědět jak ho nejlíp pořešit...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  15:14

« Re:

Je tady někdo z Fiatu ČR? Potřeboval bych s něčím poradit. KDyžtak se prosím ozvěte. Dík.
    Nebo i servisák z Fiatu, jedná se mi o mechanický problémek v nejspíš elektrice... Dík

Neverim ze bys prave ty mel problem s Fiatem. To bude zase nejaka provokace :)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  13:09

« Bez nadpisu

A ještě jeden blbý dotaz jaké máte zkušenosti? Sem o geometrii kol, ale volant nemám rovně. Je to normální? nejsem si totiž jistý.... Ale to je tak to co mě trápí nejmíň..
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.03.07  12:32

« Bez nadpisu

Je tady někdo z Fiatu ČR? Potřeboval bych s něčím poradit. KDyžtak se prosím ozvěte. Dík.
    Nebo i servisák z Fiatu, jedná se mi o mechanický problémek v nejspíš elektrice... Dík
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.07  11:53

« Bez nadpisu

Tak máme na našich stránkách www.grandepunto.estranky.cz novou pětistovku ;-)
    tady po ní zatím ani vidu ani slechu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.07  19:40

« Re: Re:

Mikain: s tím porovnáním na letišti nemám problém, můžem to někdy klidně.
    Jinak ad causa odkryté konektory, následující foto dokazují má tvrzení o Hondě, toto je konkrétně model FR-V MY07, tak příjemné pokoukání ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.07  19:21

« Bez nadpisu

3dno: raději ne, na ty 6,5 jsou i 185 tak tak, vol zcela jistě 6 a na www.elektrony.cz jsou krásný platin p52, mrkni na to i za dobrou cenu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.07  16:00

« Bez nadpisu

cauko. viem ze sa to uz riesilo, ale spytam sa este raz. co to urobi ak dam original letne gumy 175/65 R15 na disk sirky 6.5 / 15?
    Nasiel som pekny disk za dobru cenu tak sa pytam. Konkretne to je [odkaz]
    A ked sme uz pri tom, ma niekto skusenosti s hyperblack diskami? Ako to bude vyzerat na ciernom punte?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…