Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 20.03.06  07:34

« Bez nadpisu

No jo, ale není náhodou AR 156 jenom čtyřdveřák, sedan? Jinak i Alfa vyrábí svoje sportovní vozy jako třídveřové.... Říkám klasický sporťák.
    Takový Focus, Astra.... I Golf je třídveřový...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  20:38

« Re: Re: Re: To NiceOne

Ne, u škodovky určitě nejsou blbí. Mají nějaké mantinely dané koncernovou politikou, velmi dobřa zpracovaný český trh (ve všech významech tohoto spojení) a Fabia RS a vášně kolem ní jsou jedním z důkazů tohoto stavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.06  19:59

« Re: Re: To NiceOne

"Alfa Romeo 156 Sport Edition
    Jedná se o vůz vybavený revolučním turbodieselem 1.9 JTD Multijet...."
    prece jen nebudou u te Skodovky tak blbi :)
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 19.03.06  19:55

« Bez nadpisu

NiceOne: Na druhou stranu není Sportwagon typickým sporťákem. Měl jsem na mysli vyloženě sportovní auta, hothatchy...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  19:20

« Re: To NiceOne

Alfa Romeo 159 Sportwagon, ale ja vim, Alfa neni normalni automobilka, ale abnormalni

Počkej, to určitě nebylo na tebe, ty nejsi zabedněnec >:D >:D >:D
    Ty neplácáš blbosti, s tebou lze rozumně diskutovat, i když s tebou ne vždy souhlasím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.06  18:55

« Re:

Pro zabedněnce od škodovek: GP Sport je jenom třídveřák právě pro svůj název - SPORT. Ostatně jako u každé normální automobilky.
    Alfa Romeo 159 Sportwagon, ale ja vim, Alfa neni normalni automobilka, ale abnormalni :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.06  18:10

« Bez nadpisu

Sleduji tuto diskuzi již dlouho, a myslím si že ,,DR'' BUBU je jen provokatér, a většinou píše samý...prostě to co se mu hodí do krámu :!:
    Já osobně žádné auto zatím nevlastním ale uvažuji o GP. Srovnával jsem ho polem, fiestou, corsou, fabii,cliem. Ale Fabie vyšla nejhůř, je skoro stejně drahá jako polo ve srovnatelné výbavě, a jeětě k tomu o mnoho dražší.....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:42

« Re:

To ALL: navrhuji absolutní ignoraci DR.BUBU
    110% súhlas.Ale na tie jeho klamstvá sa niekedy nedá nereagovať.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.06  14:39

« Bez nadpisu

DR.BUBU: Kecy, kecy, kecy, kecy, tvoje domněnky, a samý BY.
    To ALL: navrhuji absolutní ignoraci DR.BUBU
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:38

« Bez nadpisu

len mi uz dr.bubu lezie trochu na nervy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:37

« Re: to miqs

Já tu Ideu taky koupil až potom, co jsem se svezl v "novinářském kuse", co měl najeto přes 10 000 km. Standardní předváděčky měly tak 800 km a to fakt nejelo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:35

« Re: To DR.BUBU

Jen tak dál. Ještě chvíli a bude alespoň z 20% tak dobé, jako Švestka (ta, co napsal neslavnější obyvatel Liptákova) :D
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:34

« Bez nadpisu

Viktor: Díky za info, on se ten motor dává taky do Stila, jenže to jsou jiná auta a tedy i celkový dojem z motoru může být jiný...záleží i na hmotnosti, zpřevodování, odporu vzduchu atd. Prostě chci počkat až bude v ČR u nějakého dealera na předváděčce dostupné GP s 1,4 16V, zatím jsme neměl úspěch, všichni mají nakoupené 1,2 nebo 1,4 8V, popř. nějaký ten MultiJet...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:29

« Re: Re:

ked uz tak machrujes s tímy zlavami.tak ja som dostal 2 nasobne velkú zlavu ako dáva teraz skoda na Stilo..myslis ze punto dost neoverili este pred tím ked islo do výroby???Ja neviem ci si stale nepochopil.Tie autá sa nedajú porovnávať(ak tak len cenou).Je to rozdiel generácie.S GP,Cliom III a YarisomII mozes porovnat az FabiuII.Inac podaj si ruku s TommymEngelom-budete si rozumiet aj on tiez vidi len Skodu.
    inak tym tlacidlam pri volante nalavo tipujem zivotnost tak pol roka
    A zase trepes.Overil si to,mas dokozay?Nie, tak netrep.Vies, najtazsie su tie prazdne slova.Zaloz si stranku www.skodafanatikfans.sk (prip wz.cz) a sa budes divit aky to bude mat uspech a kolko je takych ako ty.A tam sa urcite zhodnete ze skodovka to natrie a je kvalitnejsia ako 911,Enzo....
    P.S Velmi sa mi pacia nazory skofanatikov: pre par rokmi bola Fabka draha oproti konkurencii tak kzdy tvrdil:za kvalitu si treba priplatit a teraz ked je lacnejsia tak hned vyskakuju s cenov.
    BTW:fabka je dobre auto,ale momentalne na GP nema.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:16

« Re:

[odkaz] ono dam o 70 000 viac ale mam auto z dvojnasobne vykonnym motorom ano starsie ale overene
    inak tym tlacidlam pri volante nalavo tipujem zivotnost tak pol roka
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  14:09

« Re: Re: Re:

ono ja by som mal este vacsiu zlavu lebo by som kupoval opat tam kde som uz bral 2 auta plus leasingovka ina CAC my da este vacsiu zlavu ako SKOFIN takze mne by vysla cena 525 000 za Fabiu R.S ale v tom je aj ESP, vyhrievanie sedadiel, tmave skla cize vlastne vsetko co sa tam da dat okrem koze
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.06  13:57

« Bez nadpisu

aj fiat mal zvýhodnenie koncom roka 60 000 na leasing(neviem ci to este je).Vtedy vyxhadzalo GP 1,4 8v Emotion (5d) na 420 000.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  13:46

« Re: Re:

Děkuji za odkaz. Je ale nutné říct i b):
    - není to sleva na auto, ale cenové zvýhodnění při prodeji auta na protiúčet
    - sleva je 50 000 Sk, těch 75 000 Sk je pouze tehdy, když se auto bere na leasing/půjčku od Škody (nevím jak teď, ale když jsem si počítal financování vlastního vozu, tak Škofin/Škoda měl suverénně nejhorší podmínky na trhu)
    - stejnou akci mají pravidelně i jiné automobilky
    - nechybí oblíbené slovo "až" a nejsou k dispozici podrobnější podmínky této akce. To s oblibou dělají všichni - nalákat kupce do prodejny, tam už ho personál zpracuje. Hlavně, ať nemá čas si něco s chladnou hlavou promyslet.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  13:10

« Re:

tu je link [odkaz] a nie je skladom caka sa 6 tyzdnov lebo v SR je ich strasne malo a nikto ju nema skladom
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.06  13:09

« Re: to miqs, 1.4 16v

Proto jsem zvolil 1,4 16V, jen čekám, až konečně bude někde dostupná na svezení, nerad kupuju zajíce v pytli.

Ten motor mám v Idee. Prvních 1000 km bylo utrpení, to auto prostě nevnímalo, že má něco jako plynový pedál. Teď, s cca 15 000 km nemá chybu. Chce to tedy trpělivost...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…