Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 19.03.06 18:10
« Bez nadpisu
Sleduji tuto diskuzi již dlouho, a myslím si že ,,DR'' BUBU je jen provokatér, a většinou píše samý...prostě to co se mu hodí do krámu :!:
Já osobně žádné auto zatím nevlastním ale uvažuji o GP. Srovnával jsem ho polem, fiestou, corsou, fabii,cliem. Ale Fabie vyšla nejhůř, je skoro stejně drahá jako polo ve srovnatelné výbavě, a jeětě k tomu o mnoho dražší..... -
« Bez nadpisu
Viktor: Díky za info, on se ten motor dává taky do Stila, jenže to jsou jiná auta a tedy i celkový dojem z motoru může být jiný...záleží i na hmotnosti, zpřevodování, odporu vzduchu atd. Prostě chci počkat až bude v ČR u nějakého dealera na předváděčce dostupné GP s 1,4 16V, zatím jsme neměl úspěch, všichni mají nakoupené 1,2 nebo 1,4 8V, popř. nějaký ten MultiJet... -
« Re: Re:
ked uz tak machrujes s tímy zlavami.tak ja som dostal 2 nasobne velkú zlavu ako dáva teraz skoda na Stilo..myslis ze punto dost neoverili este pred tím ked islo do výroby???Ja neviem ci si stale nepochopil.Tie autá sa nedajú porovnávať(ak tak len cenou).Je to rozdiel generácie.S GP,Cliom III a YarisomII mozes porovnat az FabiuII.Inac podaj si ruku s TommymEngelom-budete si rozumiet aj on tiez vidi len Skodu.
inak tym tlacidlam pri volante nalavo tipujem zivotnost tak pol roka
A zase trepes.Overil si to,mas dokozay?Nie, tak netrep.Vies, najtazsie su tie prazdne slova.Zaloz si stranku www.skodafanatikfans.sk (prip wz.cz) a sa budes divit aky to bude mat uspech a kolko je takych ako ty.A tam sa urcite zhodnete ze skodovka to natrie a je kvalitnejsia ako 911,Enzo....
P.S Velmi sa mi pacia nazory skofanatikov: pre par rokmi bola Fabka draha oproti konkurencii tak kzdy tvrdil:za kvalitu si treba priplatit a teraz ked je lacnejsia tak hned vyskakuju s cenov.
BTW:fabka je dobre auto,ale momentalne na GP nema. -
« Re: Re: Re:
ono ja by som mal este vacsiu zlavu lebo by som kupoval opat tam kde som uz bral 2 auta plus leasingovka ina CAC my da este vacsiu zlavu ako SKOFIN takze mne by vysla cena 525 000 za Fabiu R.S ale v tom je aj ESP, vyhrievanie sedadiel, tmave skla cize vlastne vsetko co sa tam da dat okrem koze -
« Re: Re:
Děkuji za odkaz. Je ale nutné říct i b):
- není to sleva na auto, ale cenové zvýhodnění při prodeji auta na protiúčet
- sleva je 50 000 Sk, těch 75 000 Sk je pouze tehdy, když se auto bere na leasing/půjčku od Škody (nevím jak teď, ale když jsem si počítal financování vlastního vozu, tak Škofin/Škoda měl suverénně nejhorší podmínky na trhu)
- stejnou akci mají pravidelně i jiné automobilky
- nechybí oblíbené slovo "až" a nejsou k dispozici podrobnější podmínky této akce. To s oblibou dělají všichni - nalákat kupce do prodejny, tam už ho personál zpracuje. Hlavně, ať nemá čas si něco s chladnou hlavou promyslet. -
« Re: to miqs, 1.4 16v
Proto jsem zvolil 1,4 16V, jen čekám, až konečně bude někde dostupná na svezení, nerad kupuju zajíce v pytli.
Ten motor mám v Idee. Prvních 1000 km bylo utrpení, to auto prostě nevnímalo, že má něco jako plynový pedál. Teď, s cca 15 000 km nemá chybu. Chce to tedy trpělivost...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Takový Focus, Astra.... I Golf je třídveřový...