Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  23:16

« Re:

tomko: Jinak k tvýmu dotazu o tvrdosti Sportu, jezdil jsem s 1.9 130k Sport a podvozek nemá rád výmoly, resp. asi mu nevadí, ale ty je budeš dost cítit i slyšet, pokud budeš víc na rozbitých cestách, asi stačí normální podvozek, ten je velmi dobře zkombinovanej z hlediska komfortu odpružení a jistoty jízdních vlastností....
    Jinak na normálních a dobrejch silnicích je Sport podvozek lahůdka ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  23:11

« Bez nadpisu

tomko: to je typický chování neseriozních prodejců, od takových ihned pryč!
    Vem si jenom fakta:
    beru základní modely GP 1.2 3D, Yaris 1.0 3D
    obrysový průměr zatáčení
    GP 10
    Yaris 9,4
    rozdíl 60 cm, to je 2x 9,4 m????
    pohotovostní hmotnost
    GP 1015
    Yaris 1055
    GP je těžší??????
    Kombinovaná spotřeba:
    GP 6,1
    Yaris 5,4
    No Japonci si vždycky fandili, v reálu to je tak nastejno a i kdyby ne GP má o 2 deci větší motor, ale že by žralo????
    Porovnávat na okruhu mohli co chtěli, na 100% to ale nebylo 1.4 16V, možná 1.4 8V. Já ty auta porovnával hned po sobě (GP 1.2 a Yaris 1.3) a Yaris proti GP působí jako laciná plastová asijská hračka, kvalita interiéru je v GP o třídy dále....
    Zrychlení (odpich)
    GP 14,5 s
    Yaris 15,7 s
    hergot prodejce je ale machr, když si tohle dovolí tvrdit....
    Neboj Yaris je poměrně podprůměrný auto s dobrym marketingem, i Fabia, Fiesta, Clio jsou lepší.... dokonalej určitě není, pro mě to bylo zklamání....
    Cena základů
    GP 279 900
    Yaris 264 900
    Yaris nemá centrál, podélné nastavení volantu, má 14" kola, horší řízení i podvozek, o super sedadlech GP a čímsi v Yarisu snad ani nebudu psát, navíc mám 180 cm a v Yarisu mám vzadu hlavu na stropě....
    Jojo prodejce je totální idiot, to mu klidně řekni
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  22:44

« Bez nadpisu

Zdravim Vas. Mam par otazociek:
    Chcem sa opytat ci uz sa niekto z Vas viezol na 3dv. Sport verzii? Ako to sedi, ako sa to sprava na hrboch (dierach, ktorych je plna cela Bratislava).
    Neviete ci nahodou u nejakeho predajcu nemaju tu 1,4 16V Sport? Moc sa mi to auto lubi a chcem ho kupit, ale bez otestovania sa toho bojim. Co Vy na to?
    Bol som na autosalone BA a pozeral som Tojotu Jaaris, kde sa ma snazil predajca presvedcit ze GP nemoze jarisu konkurovat - hned mi zacal byt nesympaticky. Zevraj ze s jarisom sa da v uliciach otocit na 1krat a s punto na 2 krat (ale este na to GP neni tak zle, lebo klio sa vraj otoci az na 3 krat), ze je lahsi ako GP, ze GP moc zere. Zevraj ich porovnavali na okruhu a tvrdil ze mali 1,4 16V aj ked este v sourume nikde neni (zas nejaky surrealista) a ze jaris ĺepsie odpichuje aj taha :shock: . Ked je ta jaris tak nechutne dokonala, tak ju radsej ani nechcem - moc by som kontrastoval >:-[]
    Sedel som aj v 207cke, ale zakladnu cenu ma okolo 400 000Sk. Bude to drahe ako prasa, ale kvalita vzhlad a piestor nie su vobec zle. DO juna sa mi ale nechce cakat.
    Celkom sa mi tiez pozdavalo Suzu, SX4ka aj Swift.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.06  21:25

« Re: Re: GP 1,4 16V

Alke jinak sem rozhodelj, že si též koupim GP, ale nevim, jakou motorizaci....
    Ma prist nejaký 1,6 turbo,to bude potom delo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  20:42

« Re: GP 1,4 16V

Dobrý je také si nechat opískovat okna, je to skoro zadara, ale zloději, co auto ukradnou ho musí celý přesklít, a to neni zrovna nejlevnější.....No a ten defend asi opravdu jen kvůli pojistce, ale mě ho nabízeli u Renaultu asi za 5000kč. Alke jinak sem rozhodelj, že si též koupim GP, ale nevim, jakou motorizaci....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  12:09

« Re: výroba GP

Zatím jen v Melfi, předělává se Mirafiori, kvůli velké poptávce ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  12:03

« výroba GP

kde všade sa vlastne vyrába nové GP ??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  11:56

« Sedici

OT: BTW co říkáte na nečekaný úspěch Sedici, za prvních 10 dní prodeje dostali 7000 závazných objednávek, což jsou 2/3 produkce z 10-11000 vozů co připadá na Fiat z továrny Suzuki v Maďarsku.
    BRAVO Sedici :P
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  11:54

« Bez nadpisu

Bobi: tak vítej mezi čekatele na 1.4 16V :-) já budu v carribean orange ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  09:33

« Bez nadpisu

no ja plánujem dať do svojho buduceho GP páku na volant (to je bude proti feťákom) a tajný vypínač (to bude proti šikovnejším lopkárom), alarm v dnešnej dobe vidím ako vyhodené peniaze, uvažujem ešte o deffend locku. Alebo ho celé zalejem do betonu, aby ho ani odtiahnuť nemohli
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 23.03.06  09:30

« Re: GP 1,4 16V

bobi, defendlock jsem dostal zadara kromě slevy, takže ten ale původně bych ho ani nebral, spíš kvůli snížení pojistky (asi už všichni viděli to video jak otevřít defendlock i bez násilí :-) ... ) a tak si tam kromě tohoto dám tajý vypínač. Alarm je podle mýho názoru na prd, jedině, že bych zloděje zmátl samolepkou od jiného alarmu a ještě si tam na nezávislém obvodu doinstaloval druhou sirénu ... tajný vypínač je podle mě druhé nejlepší zabezpečení za satelitním vyhledáváním ... když si chytře vybereš místo aby tě to neotravovalo při startování tak zloděj nemá šanci odjet, jediněm že by tě odtáhli ... ale myslím, že Punto zas až tak atraktivní pro zloděje co kradou na objednávku není ... četl jsem několik nápadů jak umístnit tajný vypínač a nejvíce se mi líbil chlapík co přikládá magnet na tejné místo na přístrojovce, který zároveň při zmáčknutí knoflíku stahování oken směrem nahoru sepne nějaké relé co odblokuje myslím že palivové čerpadlo ... hodně zdaru
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  09:05

« GP 1,4 16V

Tak a uplne cerstve info chlapi. Prave mi volal predajca. Takze pozajtra idem zlozit zalohu a do 2,5 mesiaca budem jadnestvorkovy, sestnastventilovy :D. Farba new orleans, ale bez dalsej vybavy.
    Mam na Vas dotaz k zabezpeceniu. V Punte II(2002) mam len alarm a paku na volant. Predajca mi nuka defendlock za 9.000 a alarm za 12.000. Eventualne vy, co ste si uz objednali GP, ako ho budete chranit? Vopred dakujem za odpovede
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  08:56

« Bez nadpisu

Ahoj popo i ostatni. I ja som bol vcera na autosalone a zbieral info:
    GP - vystavna zlava - 9% - ale len na auta, ktore uz su v showroomoch.
    GP - objednanie pocas vystavy, ale dovezene neskor = minus 3% a este minus 17.000,- Sk
    Ale co som dost prekvapeny, este ani predajcovia nevedia, kolkorychlostna bude nova 1,4 16V. Pozeral som na fiatpunto.it a tam je v katalogu 6-tikvalt, ale v prospektoch, ktore som dostal je len 5. A rozchadzaju sa aj informacie o tejto 1,4 16V, ako na webe, tak i v tlacovinach a to konkretne v spotrebach a zrychleni.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.06  20:21

« BA autosalon

no bol som posledné dva dni na autosalone v BA, stavil som sa vo fiate, autosalonóvá zlava na GP je 3%, ale cca od zajtra alebo od piatku by mala byť hotová aj nejaká výhodná leasingová ponuka na GP
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.06  19:56

« Bez nadpisu

To Viktor
    To máš sakra pravdu:) Mohlo by to být konkurence schopný, ještě víc, než stávající sortiment a to by bylo v pr... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.06  16:30

« Re:

Tak jsem psal dovozci Fiatu ČR, jestli neplánují dovoz motorizace 1,4 16V i v nižší úrovni výbavy(ve 3D) a odepsali mi, že prý ne, tak nevim

A proč by měli dovážet něco, co by se nedej Bože mohlo i prodávat, vždyť to je práce navíc... :x :x :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.06  15:17

« Bez nadpisu

Tak jsem psal dovozci Fiatu ČR, jestli neplánují dovoz motorizace 1,4 16V i v nižší úrovni výbavy(ve 3D) a odepsali mi, že prý ne, tak nevim :?: :?: :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.06  12:53

« Bez nadpisu

Dnes rano som aj ja videl jedno GP v modrej New orleans, ale ... s talianskymi znackami. Idem pozriet dnes na autosalon v BA. Podla stranok jedneho predajcu bude vystavna zlava 5%.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.06  11:48

« Re:

Dneska jsem viděl poprvé GP ve volnym provozu.Bylo to v Brně, stálo na parkovišti oranžový s tim oranž. interiérem stálo na místě kde před tím stávalo Punto 2. generace (taky oranž.) tak si myslim, že ho majitel vyměnil za GP a dobře udělal je to nádherný auto. >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.06  13:21

« Bez nadpisu

Chce to rozlišovat sportovní model a značku vyrábějící auta se sportovním designem a pojetím, to první dělá skoro každá značka todruhý je třeba Alfa, BMW atd.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…