Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.06  16:54

« Bez nadpisu

Taky názor, ale z mých zkušeností jsem si jistej, že v daný třídě je interiér nadprůměrnej (zpracování, ergonomie), šířka je + - u všech aut stejná.... (Fábie, Clio, Polo, 206/207....)
    Punto vítězí sedačkama, ergonomií a zpracováním....
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.03.06  16:09

« Re: Re: Re: Rádio v GP

Na autosalone v BA som si poriadne pozrel GPunto, hlavne interier. Neviem, co tu vsetci ospevujete, ale kvalita a spracovanie plastov je absolutne priemerne (skoro az lacne) a v nicom sa neodlisuje od inych znaciek v tejto triede. Auto je nesmierne male, hlavne na sirku. Vyplne dveri, hlavne cast, kde je madlo su velmi siroke a zmensuju vnutornu sirku auta. V porovnani napr. so Swiftom je miesta na prednych sedadiel viditelne menej, hlavne do sirky. V GPunte sa mi este pacili sedacky, lepsie ako vo Swifte.
    Vonkajsi design sa vazne podaril, skoda toho interieru.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.06  12:06

« Re: Re: Rádio v GP

Díky za info...No právě, já bych si radši rád vybral sám. A navíc jak jsem říkal, nechce se mi dávat 14000,-za takový rádio. Za to sou i lepší :D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.06  01:25

« Re: Rádio v GP

Podle všeho Fiat od Punta II dává stejná 2 rádia do všech aut (resp. se stejnými střevy a s jinou čení maskou), Pandou počínaje a Cromou konče. První model je bez MP3, druhý s MP3, cena prvního je 10 000 Kč, cena druhého 14 000 Kč. Bližší informace o rádiu do Idey jsou třeba tady: [odkaz] - není to moc aktuální a končí to Pandou
    Podle návodu k Idee jsou vzadu širokopásnové reproduktory a vepředu 2pásmové "bedny" - nižší frekvence ve dveřích, vyšší v A-sloupcích, celkem tedy 6 reproduktorů, ale ty přední se připojují pochopitelně jako jeden.
    Originální rádia nestandardního formátu se míň kradou a "líp to vypadá", jsou ale dražší a druhotná koupě je jednak levnější, jednak si můžeš vybrat to, co chceš. Mě osobně třeba chybí audiovstup na čelním panelu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  22:18

« Re: Re: Re:

No právě, já se díval na autorádia na netu, schválně na kolik tak přídou a za cca5000,- sem viděl rádio, který umí i DVD :roll: Jinak sem se koukal taky na pioneer 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  22:15

« Re: Re:

tak to je dost, i když je to dobrej blaupunkt...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  22:11

« Re:

No já myslel, ve verzi active....tam stojí 14000,-což je hodně.Tam totiž v základu není rádio.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  20:44

« Re:

Interscope jsem nezkoušel, ale tu verzi se subwooferem ano a hraje to velmi pěkně, subwoofer zabírá místo vpravo v kufru nad podběhem (v GP)
    pokud mi daj kotouče i dozadu, bude to bomba s těma 17 :-) , jinak italskejm technickejm údajům docela věřim, mnohokrát sem řešil nepřesnosti a vždycky to v italskejch materiálech bylo OK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  20:36

« Bez nadpisu

Prave tie Hifi priplatky zaujimaju aj mna. Poznate niekto ten system Interscope? Nezozere to vela z kufra? Podla cenika to vyzera ze to moze byt dost kuul.
    A pokial do Sportu 1,4 16V davaju zadne kotuce, tak to auto bude superbomba - co superbomba, vodikova hlavica.
    Nech nezerem!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  20:16

« Bez nadpisu

Tommy11: já jsem si rádio s MP3 objednal a stojí to jen 4000 na příplatku..... teda aspoň do GP
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  19:55

« Re:

No právě, já bych si chtěl dát svoje rádio...Jenže to má jen ty 4 výstupy, tak nevim. Poněvadž se mi nechce dávat za autorádio s mp3 14000,- tušim.Ale nevim teda :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  19:50

« Bez nadpisu

@ Tommy11
    V GP to bude shodné se Stilem, skutečně zesilovač je 4x nnW, ale přední kanály mají navíc vyhýbku pro vyšší frekvence -> výškové repro jsou zabudovány v kapse sloupku dveří u zrcátka (ve Stilu). Pokud chceš HiFi sadu za příplatek, tak tam je ještě subwoofer, který se montuje tuším na levou stranu v kufru.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  19:35

« Bez nadpisu

Já vim, že se tu teď řeší něco jinýho, ale chci se zeptat, punto má zabudovano 6 reproduktorů a co jsem koukal, tak rádia maj výstup pro 4xXXW. Zapojení v tomto případě se musí řešit přes nějáký zesilovač, či rozbočovač....?Díky za radu
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.06  18:23

« Re: 6-tikvalt

podla www.fiat.it by v 1,4 16V mala byt 6-stupnova prevodovka, dokonca verzia 1,4 16V sport by mala mat vzadu kotucove brzdy a nie bubnove ako udava slovensky prospekt...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  17:57

« PDA

sorry, ale ta skleroza ide vekom :x a este som si nieco spomenul
    skratku PDA som hladal vsade, ale na jednom talianskom fore to konecne bolo so slovnikom zrozumitelnejsie a toiz ide o akysi system uspory paliva. To je vsetko :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  17:50

« 6-tikvalt

A este nieco. Niekto z Vas ma presviedcal, ze GP 1,4 16V bude mat 6 rychlosti. Takze to bude naozaj tak a dnes mi to potvrdil aj predajca - zevraj sa pytal importera. Som rad ze ste mali pravdu :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.06  16:53

« GP 1,4 16V - a je to

Tak som sa prave vratil z autosalonu aj s objednavkou. Uz len cakat.
    ad zabezpecovacie
    Dakujem vam za rady a na oplatku i ja prispejem. Inde som zohnal cislo na jedneho pana, ktory vyraba mechanicke zabezpecenie na volant. Nieje to zederlock - je to prenosne, ziadne vrtanie, ani rezanie, je to proste na volante, co je zas dobre kvoli zaruke. Vola sa to N.O.V. a tiez je to zo Srbska. 4.990,- Sk. A robi sa to na konkretnu znacku. Vyroba trva tyzden a ma to len 2 kluce - talianska vyroba - vraj ked ich stratim, tak mam smolu. Odtiahnut vam vraj auto tiez nemozu, resp. im to stazuju uplne vytocene kolesa. A popri tom vsetkom mate chraneny aj airbag proti ukradnutiu. Pojdem to pozriet a dam vediet.
    @tomko
    Dunauto.sk caka na jedneho Sporta uz teraz v aprili - mozno tu bude ako prvy. Len aby si vedel - ak si zo ZS, tak asi budes mat moznost vyskusat.
    @all
    Mimochodom pani, co to znamena, ked vyrobca nema certifikat? nesmie, alebo nemoze sa to predavat?
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.06  19:32

« Bez nadpisu

A keď som na rovnej rýchlostnej ceste s vyvážením auta/dvaja vpredu a jeden v strede vzadu/ pustil volant a ajhľa auto ťahalo doprava... kvalita made in Toyota. Predajca sa nezmohol na slovo... Pozn. Toyota patrí k mojim najobľúbenejším značkám.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.06  19:28

« Grande Punto

Pred 2 týždňami som bol na predvádzačke s Yarisom a musím povedať, že v porovnaní s Grande Puntom je to hračkárske auto, Punto je úple dospelé auto svojim spracovaním. Skúšal som l.3 VVTi, aby som ho mohol porovnať so svojim l.2 l6V v sportingu a musím povedať, že moje Punto ide lepšie /samozrejme, že Yaris mal ešte nie zabehnutý motor/. Takže l.4 l6V od Fiatu pôjde určite lepšie ako l.3 v Yarise.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.06  18:45

« Bez nadpisu

Diki Octane
    Obaval som sa tej tvrdosti na Sport-e, a to ze budem jazdit vacsinou ma zlych cestach, to je iste, lebo byvam v Blave (tankodrom je lepsie prirovnanie ako cesta, dalo by sa povedat).
    Viezol som sa inac v 1,4 8V Dynamic a podvozok bol velmi dobre odladeny (okrem mnohych dobrych veci). Ale ked ta Sport tak perfektne vypada (17tky kolesa), to sa neda odolat. Ale mozno s tym benzinakom to bude o cosi lepsie, blbe je ze to nemam kde odskusat.
    Baj d vej, s tym jarisom to bolo trefne. To s tou dokonalostou jarisu som myslel ironicky, samozrejme. Predajca tvrdil, ze Punto je 200kg tazsie a hoci som nepoznal presne vahy z technickych dat, tusil som ale ze trepe (asi si to chudak pomylil s tym klijom co tiez testovali, ale ani tam 200kg rozdiel nesedi, celkovo sa mi zda ze typek ani s Puntom neporovnaval, iba s Cliom).
    S tym zadnym miestom a suchanim hlavy, to som pozoroval aj ja a to mam len 172 cm. Skusal som v tom posunut sedadla dopredu pre zvacsenie kufra (to co tak silne propaguju), ale potom uz tam nezostal ziadny, fakt ze ziadny priestor na nohy- tato konfiguracia je teda nonsens, sklopene sedadla davaju vzdy viac priestoru (hadam aj v Trabante >:D keby mal sklapatelne sedadla).
    Plastyk 80tych rokov, to je dojem z interieru, sorry Tojota.
    A este nieco: Toyota Yaris je draha a moc sa mi nepaci.
    K tym neserioznym predajcom - no mal som moznost pozorovat u niektorych predjcov s ktorymi som sa bavil, ze o svojich autach toho az tak vela nevedia. Casto hovoria len o tom ze mi ponukaju len "velmi dobre auto" (Suzuki Swift) "idealne auto" (Kia Rio) a prax preverila kvalitu a spolahlivost auta (1 rok predavany Ford Focus poslednej generacie), co mi povie asi tolko co informacia ze zem sa toci. Podotykam ze som sa bavil s predajcami co mi poslali babenky stojace pri autach. Tak si myslim, ze niektore auta predavaju ludia, co na to nemaju.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…