Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  14:21

« Re:

No a???? A dál??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  14:19

« Bez nadpisu

tak som porovnal cenniky FIAT [odkaz] A VW [odkaz] zakladne 3 dverove modely GP A GOLF ku GP cene som priratal vsetko co ma GOLF a vysli mi tieto ceny:
    GP 1.2 Active 3DV 404 400
    GOLF 1.4 TREND 494 000 ale je akcia -25000 takze 469 000
    rozdiel je 64 600 Sk co je si myslim smiesny rozdiel pretoze Golf ma lepsi motor a je to vyssia trieda aut ako GP.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  10:29

« Re:

Lidi co chtěj Fabii a maj málo peněz nemaj na výběr a musej slevit z toho co se jim líbí... ono když přesedlaj na Fabii z wartburgu, tak si budou aspoň připadat jako doma....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  10:13

« Bez nadpisu

ale vyzera to tak ze ludom ten zvuk velmi neprekaza lebo tie HTP sa dobre predavaju
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  10:12

« Re: Re: Re:

ano zvuk je horsi u HTP ale tvrdim ze zakladne motory su o nicom
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  09:39

« Re: Re:

"ten motor HTP hoci ho nemam nie je o nic horsi ako 1.2 v GP"
    no to snad ani nemyslíš vážně, pravda je, že výkonově jsou si motory podobné, ale tím to hasne, opravdu jen pořád píšeš co jsi kde četl, sedni do obou aut a zku se projet, ten kravál, nekultivovanost a nelibej zvuk co vydává HTP ho sráží úplně na dno.
    Další tvrzení, že jsou to motory o ničem: to jsi zase vyčetl kde? Jsou to základní motory a pro lidi co si je pořizujou jsou to optimální pohonné jednotky, prostě každej nepotřebuje minimálně dvoulitr. Já bych si je taky nekoupil, ale neznamená to, že jsou k ničemu :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  09:35

« Bez nadpisu

Ten test je docela blábol, tvrzení, že nový Clio má špatnej podvozek mě dost pobavilo, to je na tom autě jediná dobrá věc a oni napíšou, že je špatnej >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  07:46

napriklad tento test je ovela lepsi [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  07:42

« Re:

ved v svete motoru vyhralo punto I nad Fabiou a aj v poslednom cisle vyhral megane nad O II tak neviem
    ten motor HTP hoci ho nemam nie je o nic horsi ako 1.2 v GP obidva su to o nicom zakladne motory
    a ten test je naozaj pisany ako reklamny clanok
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.06  21:27

« Bez nadpisu

To DR. BUBU
    Prosímtě ty tvoje příspěvky už delší dobu sleduji. Mužeš mi říct proč se vůbec zůčastňuješ fóra o GP? Když tady pořád jenom reješ a nic kloudnýho z tebe nevypadne. Tvrdit, že si Fiaťáci zaplatily ten test je celkem odvážný tvrzení, kup pár čísel světa motorů ve který jsou srovnávací testy Fabia verzus zbytek světa nebo O II verzus zbytek světa a zjistíš, že škodovky vítězí skoro ve všech testech kvůli tomu jsem svět motorů přestal kupovat, protože číst pořád do kola jak fabia poráží konkurenci a, že kdyby nebylo o jednu hvězdičku míň za bezpečnost tak porazí v testu GP , Clio, a Yaris tak u tohodle testu jsem se opravdu zasmál >:D No přeber si to jak chceš, ale todle podle mě smrdí o dost víc než jeden positivní test punta na auto.cz. Jinak pořád to tvoje vyzdvihování Fabie RS jak, že je cenově výhodnější atd. jsou taky jenom keci protže GP je novinka a přesto je levněší, to že jsou na RS nějaký momentální slevy nic neznamená protože už je to 5 let starej model a až bude punto 5 let starý tak bude taky nejmíň o 50tis. levnější takže asi tak. Přeju ti mnoho zajisté záživných jízd ve fabii a už tady nevotravuj nebo se začnu taky navážet do škodováckýho fóra >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  14:22

« Re: Re: Re: Re: Test 1,9 JTD Sport

Ten test jsme si objednali my, resp. naše dealerství Fiatu, Dr.BUBU to poznal, no jo to je v pytli. Přitom to GP je opravdu špatný auto a my to chtěli takhle napravit, všechny testy kde jsme dopadli dobře jsme si koupili. Krucinál, jaktože to někdo poznal? Ten DR.BUBU to bude asi nějakej tajnej co? Tak bacha kamarádi dealeři, aby vás taky neodhalil. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  14:10

« Re: Re: Re: Test 1,9 JTD Sport

Řáká ti něco obrazně řečeno. Pro takový jakoby by to tam asi měli napsat. Ale pak by to nikdo nečetl, protože by to mělo 100stran, abys pochopil, jak je co myšleno. Jinak nejlepší je stejně fóbia 1,2 HTP. Tříválec+závaží, na to nič nemá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.06  14:03

« Re: Re: Test 1,9 JTD Sport

ten test je akoby pisany na objednavku FIAT nemozem si pomoct je to ako keby reklamny clanok
    ako sa da o 100 percent zlepsit licovanie plastov to ako predtym neboli licovane a pod. perly
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  11:05

« Re: Test 1,9 JTD Sport

jenom skoda ze ty testy nepise nekdo kdo ma aspon dokonceny stredoskolsky vzdelani... >:-[]
    Vdyt je tam spousta kravin a odporujicich si udaju.
    Jinak uz ted vidim jak v roce cca 2011 budou u novyho Punta psat, jak kvalitou zpracovani dostihli konkurenci... >:D
    Poprvy sem to cet tusim u Bravo/Brava.
    Proc nikdo nenapise ze je FIAT kvalitou pred konkurenci?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  10:42

« Test 1,9 JTD Sport

Co říkáte testu? A co teprve to video. Sice zvláštně točený, ale.... :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  13:39

« Bez nadpisu

Ruud, tomko: Já mám objednanou Caribbean orange + orange interiér.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.06  13:34

ja beriem ciernu + oranzovy interier... a co mas objednane ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  11:50

« Bez nadpisu

Objednal som Exotica red.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  09:31

« Re:

Tomko: No já už sedm týdnů čekám >:-[]
    All GP Sport future owners: Jakou jste zvolili barvu???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  08:48

« Bez nadpisu

Takze uz sa nase rady zacinaju rozrastat. Prave o Sport verziu je dost velky zaujem. Predajca mi hovoril, ze tento tyzden si objednali GP 3 ludia a z tychto troch boli 2 boli 1,4 16V Sport a jeden 1,9 Multijet Sport. Zaroven som si uz vsimol aj par nesportovych kusov behat po meste.
    Inac ste ma celkom postrasili s tymi 8-10 tyzdnami. To ja dovtedy asi nevydrzim. To aby som sa nechal uviest do umeleho spanku ci co. >:D Snad sa to podari do tych 7 tyzdnov.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…