Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Lži Dr.BUBU, part II
Chápu, že chtít po vás, abyste něco pochopil, je zbytečné, ale jak řekl Jan Werich, boj s blbostí je marný, ale nesmí se nikdy vzdát. Takže:
- Brava má najeto 2x tolik než Golf (106 000 km proti 53 000 km)
- Brava je o rok starší (2001 proti 2002)
- Brava má navíc klimatizaci (Golf nikoliv)
- Brava má o airbag méně
Pro příště - srovnávejte auta, která mají stejně najeto a mají stejnou výbavu.
A ještě otázka: Budete pokračovat ve svém seriálu a kolik plánujete dílů, Dr.BUBU? -
« Re: Re: Kvalita Fiat a Skoda
en tam bol ten malicky rozdiel ze skoda im tu jednotku aspon vymenila a keby mi Fiat vtedy tiez urobil vymenu toho vackoveho hriadela nepoviem nic
skoro mi zabehlo od smiechu, ty si vazne taky blby, ty sa nerobis >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
zaruka sem zaruka tam .. -
"-- skrytý --" 06.04.06 11:20
« Re:
K Brave: Opat prazdna a klamliva demagogia. Je ich dostupnych dost, a predavaju sa za prakticky identicke ceny ako VW golf tych rocnikov. Pozri si AUTOVIA.
Podla mna ty nie si diler Skodovky, ty si nejaky slovensky politik alebo co. Trepes a ani nevies o com. -
« Kvalita Fiat a Skoda
DR.BLBEC ta tvoja fabia je podla mna smejd, a to mozem potvrdit na zaklade rodinnych skusenosti ale nebudem kvoli tomu liezt na skodovacke forum a zasierat to tam podobnymi ubohymi vylevmi, manzelkyn bratranec si jednu kupil a ked ju mali novucicku pred domom, som pocuval reci o tom, "no ktore auto ta nikdy v zivote nesklamalo ?" jednoducho mali skodovecku za sociku a ine nechceli .. ked mala fabia pol roka tak ju jedneho dna nenastartoval, nasledoval odtah do opravy, vymena riadiacej jednotky, potom ju nabural (to nie je chyba fabie) a po troch rokoch predal. Mesiac nato sa novemu majitelovi rozsypala prevodovka.
A po druhe ked som ja predaval sestrocne Punto, tak nemalo jedinu zavadu (tiez bolo burane) a hned v ten den ako vysiel inzerat sa mi dvaja ozvali, na druhy den si ho obidvaja vyskusali a obidvaja ho chceli kupit, ten co sa dlhsie rozmyslal mal smolu a navyse este aj tyzden potom mi telefonovali zaujemci. Tolko k tym tvojim kecom o nepredajnosti Fiatov ..
Preco sa zakazdym najde nejaky dement, ktory zasiera forum o Grande Punto a podobne prispevkami o Fabiach, Golfoch a podobnej havedi ? -
"-- skrytý --" 06.04.06 10:58
« Bez nadpisu
To DR.BUBU:
Opat a opat klamstvo z tvojej strany. Skoda Fabia v rovnakej vybave a motorizacii je vzdy a len vzdy signifikantne drahsia ako Fiat Grande Punto v cenikovej cene. Pochopitelne ze sa na Skodu poskytuju zlavy pretoze je to vybehovy model. Ale poskytuju ju (a to myslim celkom zaujimavu) aj na novy model Fiatu. Je to samozrejme preto aby podporili predajnost. Kupyschopne obyvatelstvo sa totiz orientuje na VW Group produkty, samozrejme ze hlavne na Skodu. Avsak predajnost Fiatu GP po celej Europe nie je len vysledkom podareneho dizajnu. Je to v dosledku komplexneho zlepsenia kvantitativnych a kvalitativnych (prinajmensom subjektivne vnimanych) parametrov, ktore posuvaju tento model do pozicie lidra svojej triedy. Opat vravim ze Skoda Fabia je solidne a podarene auto a rozdiely v triede sa scvrkavaju. Ked ale presandes zo Skody do GPcka, tak proste pocitis rozdiel.
Ale myslim ze to vies aj ty, len sa tu snaziz seba a inych presvedcit ze tomu tak nie je.
K autu roka: Samozrejme ze to moc neznamena, ale potesi to. A samozrejme ze to moze byt uplne ine auto. -
wolff 06.04.06 10:38
« Bez nadpisu
Nechceš se se mnou sejít?
Asi bych ti blbe rozbil hubu. Přestaň sem okamžitě psát!!! Nikdo tady není zvědavej an tvoje kverulantský řeči a nikdo tady nebude porovnávat kvalitu Fabie a Bravy!!! To je pro moji Bravu naprostá urážka. Až bude Fabie po 10 letech vypadat jako má Brava, tak si můžou ve škodovce blahopřát. A o spolehlivosti Bravy se může v celým koncernu jen zdát... Tak přestaň hňupe!!!!! -
wolff 06.04.06 10:29
« Bez nadpisu
Ne není těch 45 000 jen při leasingu. Při leasingu ti dají ještě další slevu. Jinak ta sleva není na libovolnou výbavu, ale zahrnuje klimatizaci (škodováckou automatickou, žádnej zázrak, ale chladí) a al. kola a myslím autoradio. Slušně vybavená HAŤapka se pak dostává na hranici 300 000 Kč, což je velmi dobrá cena a stala se tak konkurence schopnou (třeba Pandě). Pro ty co chtějí ušetřit je to dobrá volba. Ač velký fanda Fiatu, kdybych chtěl auto do města (Pandu a tak), tak bych i do té Haťpky možná i šel za těchto podmínek, nemaje peníze a moct si vzít "výhodný" leasing na 7 let. Jinak asi nikdy a s Puntem ji srovnávat je nesmysl. -
"-- skrytý --" 06.04.06 10:14
« Bez nadpisu
A naviac Clio je autom roka 2006 a GP bude povedal by som ze so signifikantnou pravdepodobnostou autom roka 2007, co vy na to?
Mimochodom je to troska vizionarstvo, ale stale si myslim ze triezvejsie ako je tomu u predpovedi "oblubeneho" nostradama DR.BUBU (a la obrovska strata, stale parkovacie miesto v servise, ked kupite Skodu Fabiu, vyjde vas lacnejsie...).
V kazdom pripade cas ukaze. -
« Re: To Paulz
Jen doplnění - GP má palubní počítač vždy, i v základní verzi Active. Má také (od Dynamicu výše) lepší bezp. výbavu (airbagy, ISOFIX, 3bodové pásy všude...).
Jinak těch 45 000 Kč na výbavu - není to pouze při leasingu od Škofinu (podobná akce je i na Slovensku)? -
« Bez nadpisu
@tommy 11
jezis marja,to sis chtel koupit fabku zes to srovnaval s puntem????Na clio se vykasli,Grande punto je nejlepsi,vyhrava zatim vsemozne testy,je bezpecne euroncap 5*,ma dobrou vybavu,je to nejprodavanejsi auto v Evrope!!!!!!!A co vic-je NADHERNY!!!!!!!!!!!!Takze only the best GRANDE PUNTO!!! -
"-- skrytý --" 06.04.06 09:06
« Re: Re: Porovnání
No já si skládal auto pro sebe. A ty ceny Fábie sem našel na www.skoda-auto.cz v konfigurátoru. 1,4 je první použitelnej motor. Já s tim slavnym HTP jel a je to fakt děs.
Takže Fábia 366 900,- verze classic 1,4/16V + rádio, dálkové ovl. centr. zam. , ABS+MSR+ASR+dual rate a metalíza. A toto rádio neumí ani Mp3. a samozřejmě 5D Jinak ostatní vozy jsou ve 3D. Poněvadž chci 3D, proto sem fábii nesrovnával s 5D modelama. CHÁPETE???????????????
A aby jste neřekli, že jsem zaslepen, tak se rozhoduji mezi cliem a GP. Nazdar -
« Bez nadpisu
Slovensko je sakra malej trh nemyslis?????Uz jsi cetl nebo slysel ze prodej Fiatu jde sakra nahoru a to nejen v zapadni evrope na nejdulezitejsim trhu?Uz jsi slysel ze Grande punto je 3 mesic po sobe NEJPRODAVANEJSIM autem v EVROPE??????Asi ne vid,jinka bys tu nepsal takove bludy -
"-- skrytý --" 06.04.06 08:42
« To Tommy11 a tomko
Ako pise tomko, ano je to zlava importera + 3% od predajcu a neviem, ci mam spravnu informaciu, ale vraj by to malo platit do konca maja. Ale toto vobec nieje overene-pocul som to na pol ucha v predajni. Musim vsak upozornit, ze si treba tu zlavu "vypytat". Mne ju na Roznavskej spomenuli az ked som povedal, ze si pockam na zlavnenie cien.
tomko, tusim ty mas GP z roznavskej. Mne v DS dali 9% vystavnu zlavu, aj ked to este nebolo v showroomoch - lebo iba na tie platila tato zlava.