Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

[odkaz]
    FIAT vo februari predal 69 471 ks osobnych aut
    CITOREN predal 71 874 ks osobnych aut v Zapadnej Europe
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  11:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

NiceOne: Českej trh není směrodatnej, naopak je silně zdeformovanej, v Evropě to taková sláva s C4 není, naopak s GP ano.....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  11:09

« Bez nadpisu

Marek Marek: teď¨úplně vynechme GP a bavme se o C4, něco jsem s těma autama najezdil od verzí s motorem 1.4 po VTS v naftě i benzinu, přední náprava prostě bouchá, to je odzkoušený, dělá to ale až při razantnějším způsobu jízdy, zkus to rozjet, před ostrou zatáčkou dát plný brzdy a ohnout volant, ozve se rána, že se bojíš, že ti upadlo kolo, řazení je mizerný, opravdu hodně, to bych v autě nevydejchal. Pominu-li hroznou ergonomii, celkový zpracování taky nepatří k nejsilnějším stránkám tohodle vozu. Kromě designu opravdu nic mimořádnýho nenabízí, musím říct bohužel, protože 5dv se mi líbí....
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.06  08:14

« Bez nadpisu

Chlapi, ja mi to hloupý, já tu vážně nejsem proto, abych rejpal, GP je skvělý auto, ale C4 je prostě větší porce auta. Tohle je za ty peníze lepší volba. V některých jednotlivostech je GP určitě lepší (řazení), ale celkově ne. Něco jsem s ním najel, ale vážně jsem si nevšiml ani vrzání plastů ani bouchání od přední nápravy. Naopak, všechno jak má být. Kamarád servisuje Citroeny a rozhodně je (až na motory HDI) nijak zvlášť nevychvaluje, ale s C4 zatím problémy nejsou.
    Ono je to beztak subjektivní. Někdo si koupí fabii rs a měl by za ty peníze velmi dobře vybavenou oktávku. A jaké auto je lepší. No objektivně asi ta oktávka, ale pro dotyčného ta fabka, protože jezdí sám a hledá sportovní vyžití.
    Mimochodem mě na GP štve jen 8 let záruky proti prorezivění. To už není moc rozdíl proti nepozinkovanému Loganu se 6-ti lety. I blbá thálie má 12.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  07:53

« Re: Re: Re: Re: Re:

A to že je to auto na obj. o něčem svědčí asi se u nás moc neprodávaj..
    Neprodavaj? 6. nejprodavanejsi ve sve tride v unoru. 86ks.
    Napr. Punt + GP se prodalo 36.
    Pokud chces investovat tech 320, tak za ty prachy bych taky bral C4. Jasne ze bude mit chudsi vybavu nez punto, ale je to o tridu vetsi auto. Bezpecnost ma skvelou,...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

To nevím, zkoušels Zličín, tam maj hodně aut, případně si obvolej dealery ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No GP jo, s tim sem jel, jak jsem tu psal...A clio si budu muset ještě vyzkoušet...Nevíš, náhodou, kde maj motorizaci 1,2/16V/75k. Já osobně bych chtěl 3D dynamique.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

JJ máš pravdu, Clio je ale o něco lepší než citráky, ale taky žádná sláva, navíc při jízdě to řazení jakoby chroustá, nedá se to moc dobře popsat, ale není to hladkej chod páky, prostě takový chroustání, zkus to za jízdy.... GP řadí bezproblémově...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No člověče u toho clia sem taky zkoušel řadit na sucho, bylo to lepší, ale taky nic moc. To Gp je na tom mnohem líp. Myslim, že to se jim moc povedlo,mj.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:33

« Re: Re: Re: Re: Re:

Tommy: Jo na řazení jsem úplně zapomněl, bohužel Citroeny patřej v této ooblasti úplně na dno společně s Chevrolety (bejvalý daewoo)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:30

« Re: Re: Re: Re:

No pořídil. Je to auto na objednávku, čeká se 1,5 měsíce. Dávaj 100 000kč slevu plus nulovej leasing = cca 332 000,- s metalízou....a defendlockem. Jinak nádherný auto, ale ten interiér. A též řazení (zkoušeno jen na sucho) jakoby gumový. Jó a ty akce sou do půli dubna.
    A to že je to auto na obj. o něčem svědčí asi se u nás moc neprodávaj...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.06  22:29

« Bez nadpisu

vsak to hovorim ze zatial nikto nema dlhodobe skusenosti s GP takze nikto ani nemoze povedat ci je spolahlive alebo nie takze preto nezdielam ten optimizmus siriaci sa na tomto fore a ku referenciam na FIAT servis v tom Autobilde pisu ze FIAT servis je totalne najhorsi naschval im tam doniesli auta z roznymi chybami a ani v jednom FIAT servise ziadnu opakujem ziadnu nenasli takze je tam spomenute slovo katastrofa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:23

« Re: Re: Re: Re:

C4 je za tu cenu docela holátko, tommy radím tohle auto raději vyškrtni ze seznamu, design exteriéru (5 dv.) se mi líbí, interiér s pevným středem volantu a displeji na 4 místech, to není moc ergonomicky šťastný, navíc u více kusů se kterejma sem jel se při brzdění a najetí na nerovnosto ozývají od přední nápravy veliké rány, skoro jako kdyby někdo mlátil kladivem do zavěšení kol. (dělá to i P307, což je to samý), navíc všechny C4 se kterýma jsem jel vevnitř vrzaly jako auta se 100 000 km na zádech, ale všechny měly v reálu do 10 000. Zkus to projet a uvidíš....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:18

« Re: Re: Re:

Tommy11: Pises tam ze chces do toho dat okolo 320k Kc, to za tie prachy zozenies C4??? :shock:
    Ehm to teda pekne podliezaju s tou cenou, ale predpokladam ze to su skladove vozy a nemozes si nakonfirovat svoje poziadavky.
    Btw exterier C4 vyzera skvele (laska na prvy pohlad >:D ) ale ten interier, no, musel by som si dlllho zvykat. Si uz bol na testovacej jazde?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:06

« Re: Re:

No ten sedan nevypadá věru zle >:D Jinak já se teď rozhoduji mezi Cliem a Gp (viz.:moje fórum [odkaz] ), trochu hraje roli i C4, teď je akce a vyšla by mne na stejno jako Clio a Gp.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:05

To Octan: Sedany teda nemusim, najma tie co su dorobene z hatchbackov, ale toto moze vyzerat dobre.
    Punta06: Mozno dealeri citaju aj forum na auto.cz :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  22:00

Jasně 6-ti kvalt je tutovka :P , byla to chyba v materiálech, jak typické pro podklady od Fiatu ČR/SR :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  21:56

« Re:

Kdo to opravil :shock: , ještě před chvílí tam byl 5-ti kvalt...mám důkaz mám to stažené >:-[]
    Tak to je bomba asi chyba dealera >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  21:55

« Re:

Ferri: o kombi se zatím nic nevyrojilo, ale údajně bude sedan
    obrázek tady [odkaz]
    pokud to bude takhle vypadat a bude se vozit do Evropy, tak to bude jednoznačně nejhezčí malej sedan na trhu... kufr bejvá kolem 500 l.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  21:45

« Bez nadpisu

To tomko: v tej linke co poslal Punta06, je odkaz na specifikacie GP v CZ a pri 1.4 16V dynamic aj sport je 6-ti kvalt :-) U nas v SK tam mame stale 5, ale je pravda ze sme 10 rokov za opicami, takze mozno ked sa uz bude blizit nova generacia punta, tak tu hodnotu tam opravia :P
    S tym kufrom, nechysta sa Punto kombi? :shock:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…