Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:37

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.07  13:34

« Bez nadpisu

Pěkný autíčko...
    Mě si nevšímej..já sem teď fakt jenom trochu víc vytočený do běla... Už sem si dovykl jezdit MHD do práce...
    P.S. Za půjčení náhradního vozidla na den chtějí 1000 Kč bez DPH. Málem mě omylo... Co z toho plyne? Místo toho aby se lepšili a lepšili a usilovali o zákazníka, ak dělají všechno proto aby i skalní odradili...
    P.S. Neznám skalnějšího než sem já... Bohužel to co jsou schopní oni vymyslet už neusnesu ani já :)
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 22.03.07  13:30

« Re:

český honza tak to ti úpřimně přeji, já si pamatuji poslední týden čekání, to jsem každý den pouštěl aspoň 10 krát dokola ty reklamní videa na tom Punto CD a ani se nemohl soustředit na práci jak jsem se těšil ... a popravdě stejně jako před rokem se i teď těším na každou jízdu, i když to je jen do suprmarketu ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:24

« Bez nadpisu

A nenapsal jsem, že na mě čeká GP 1.4 16V Dynamic New Orleans
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:22

« Bez nadpisu

omlouvám se za duplicitu, ale se serverem není dobrá spolupráce :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:20

« Bez nadpisu

Ahoj všichni fiaťáci, tedy podle toho, co jsem tu kdy četl fajn chlapi.
    Opět mi to nedalo a píšu.
    Nechci nikoho mentorovat ani poučovat, ale přesto aspoň pár slov.
    Na dr.Bubu se tu už popsalo plno papíru, ale ono to nepomáhá a upozorňuji, že ani nepomůže. U něj to je něco jako úchylka, která spočívá v tom, že si prostě z množství automobilových značek vybral jednu a teď na ni nadává, přičemž fiatem nikdy nejezdil. A proto bych si jeho psaní vůbec nevšímal. A nenadával mu, to ho ještě více rozezlí a bude psát další kraviny. Takže - nevšímejte si ho a hotovo.
    A k té fabii. Mám ji taky, protože jsem se v dřívější době postupně prokousal přes všechny od 1000 MB až po fabii 1,2 HTP 47 kW, kterou jsem koupil v 11/2003 jako novou. Do dnešního dne jsem s ní najel přesně 75047 km a měnil jsem jen dvě žárovky v předních světlech. Projel jsem s ní bez problémů půl Evropy a k dnešnímu dni mám průměrnou spotřebu 6,5 litru.
    Nejvyšší spotřebu jsem dosáhl 7 litrů/100 km při plném autě a trvalé rychlosti 140-160 po dálnici v Německu. A jezdit s ní za 12 litrů mi připadá jako nesmysl, nebo ten benzin nosili domů.
    A nemám důvod na ní říct křivé slovo.
    V sobotu jde ale pryč a já si jdu konečně po 11 týdnech čekání v pondělí přivezu nové auto. Vybral jsem si auto podle srdce, podle toho, co se mi líbí prvně v životě.
    Dřív jsem vše řešil jen rozumem. A těch možností moc nebylo.
    Už se moc těším na první kilometry.
    A proto soucítím s wolffem, respektuji názory octana a bavím se s hravostí tommyho a dalších. A jiných si nevšímám...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:07

« Re: Dr.Bubu

na Fabii II, která se na Slovensku bude prý jmenovat Škoda Hovoriť. Já bych upřímně všechny škodovkáře ze silnic vyhodil, díky tomu, že se snaží ušetřit každou korunu a kupují si tzv.základní modely Junior (to už si rovnou nějaké auto můžu sestavit sám doma na koleni)
    >:D >:D :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  13:05

« Dr. Bubák

a neni těch 175.000km bez poruchy málo? Já mam najeto 2000 a musel sem už měnit motor, převodovku, kotouče, kasle začíná reznout, prostě šity. Nevim, kdo to může koupit :!: Zlatá fóbie, tam bych nemusel měnit ani pneu, prostě nic. Jo a ještě jedna otázka, lil si do toho benzín, nebo to jezdí zadarmo?? My máme HTP v práci a žerou tak 12l/100km
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  12:54

« Dr.Bubu

Chlapi vybodněte se na něj, to je prostě čobolák jak poleno, je rád, že vůbec má něčím jezdit, vždy pochází z rozvojové země, vždyť on má vůbec štěstí že poznal aspoň nějaké auto, ten bude od někud co je poblíž hranic z ČR, protože dále na východ od Bratislavy neznají v dnešní době ani televizor nacož potom automobil. Krásně popsané je Slovensko ve filmu Eurotrip >:D to by si měl Bubák pustit, aby věděl kde vlastně žije. Už ji určitě i natěšenej na Fabii II, která se na Slovensku bude prý jmenovat Škoda Hovoriť. Já bych upřímně všechny škodovkáře ze silnic vyhodil, díky tomu, že se snaží ušetřit každou korunu a kupují si tzv.základní modely Junior (to už si rovnou nějaké auto můžu sestavit sám doma na koleni) jen a jen svojí pomalou rychlostí na silnicích zdržují a svojí jízdou jsou mnohy bezohlední a více jak nebezpeční. A nejradši mám ty VOLY (vidˇ Drž.HuBu alias Dr.BuBu) co mají Fabii s nejnižším obsahem ale udělají tuning jak kdyby měli 200 k dělo a pak se starýma 120 apod. Kdo jim asi dělá STK? Znám jednoho co má 105 s plovoucí podlahou, no nedělám si *. Když mu podlaha prorezla, tak tu díru ucpal s lamelama, co mu zbyly když dělal doma plovoucí podlahu, no a překryl to zpět kobercem. Jo to jsou prostě Škodovkáři.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  12:50

« servis

ked to tu tak čítam o servisoch, tak sa pridám aj ja:
    som síce z BA ale do servisu chodim skoro 300km daleko, je to servis v Lovinobani na strednom Slovensku. Som tam max. spokojny. Cena je tam neporovnatelná oproti BA servisom a hlavne vedia. V Ba servisoch by som si nenechal ani umyť okno. A nikdy takú dialku nejdem len kvôli servisu, ale vždy to spojím s návštevou známych. Je ešte jeden servis v SR kde by som dal auto a to je v Dunajskej Strede.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  11:03

« Re:

wolff: původně Hudba Praha, teď na posledním albu WV Torpédo vynikající předělávka ;-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.07  10:57

« Bez nadpisu

Co je to za song, to musí být výborná muzika... >:D
    Aspoň mě něco pobavilo, jen ho nechte...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  10:36

« Bez nadpisu

Dr.Bubu: * (lékařské oslovení), chápu, že tvá nemoc to nedovoluje, řekni tatínkovi, ať ti to poooooomalu vysvětlí, co se ti tu snažíme všichni sdělit. Tvůj názor (který stejně nikoho nezajímá) známe všichni, opakuješ se, nic nového nepřinášíš, jen zasíráš diskuzi, nepíšeš k tématu a prokazuješ svou slaboduchost. Pohádky o dvou bezproblémových Fabiích ti taky všichniu věří, tak prosimtě, cituji jednu písničku: Pal vocud, *! >:D
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.07  10:16

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

22.03.07  10:02

« Bez nadpisu

ak som nastvany na nieco tak potom o tom otvorene pisem nikomu to nenahrava len sa potvrdzuje co je davno zname FIAT JE *
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.07  08:49

« Bez nadpisu

asi sem teď nebudu psát, sem hodně naštvaný a nahrává to Bubákům...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.07  08:40

« Bez nadpisu

Uvidím, jsem na to sám zvědavý jak to dopadne. Nice One – u Peugeotu to možná jde,ale na Bravě je prý nějaká šablona jak nastvit cosi, nevím. Byl sem kdysi s autem v Brně Soběšicích, kde dělají taky jen (hlavně) Fiaty a tohle mi řekli (asi by nechtěli přijít o prácai, notabene, když sem spokojený tak platím víc, než si řeknou). Já byl taky se servisem spokojený, bohužel to asi bylo jen z důvodu, že sem ho prakticky 11 let nepodtřeboval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  08:20

« Dr.Bubu

Dr.Bubu drž už hubu, nikdo tu na tebe není zvědavej :-) Vodeť by jste u Vás na Slovensku nejezdili Škodovkama, ty k Vám dovážíme za to, že vy k nám vyvážíte menšinu :-) To že jsem byl v servisu Fiatu, ještě neznamená, že Fiat je šit, na každém autě se najdou v prvním roce nějaké drobnosti. Kdybys četl časopisy o autech, články o autech na netu a podobně, tak se dozvíš, že to není jen Fiat, ale i takové držáky jak jejich majitelé uvádí VW či bezporuchové Toyoty. Vše má své mouchy, ale to ty jako zapřísáhlý škodovkář asi nikdy nepochopíš a vůbec co lezeš na tohle forum, které se týká Fiatu a né tý tvojí popelnice, které říkáš auto. Už jsi někdy seděl v něčem co má větší sedačky než Škodovka, abys alespoň mohl porovnat pohodlí auta? Víš ve Fabii je to na trase od 100 km výše jako když si dospělí sedne do dětské sedačky pro kojence. Bolí tě všechno a po dojetí na určené místo se jen bojíš abys neměl vlka. A co se týče porovnání ceny a výbavy, nezlob se na mě, ale za cenu dobře vypavené Fabie, která už alespoň i trochu jede, si mohu dovolit koupit vůz o tříde víš. Takže dej mi pokoj se Škodovkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.07  08:11

« Re: Wolf and Dr.Bubu

Tie kecy o Fabii si nechaj mam uz druhu takze blbost ja poznam min 20 ludi ktori maju Fabiu a v zivote nemali ziadny problem
    Mal som niekolko Fiatov a hovorim FIAT NEVER AGAIN
    CITAT: Já teď jezdím u nás v Českých Budějovicích do Autofuture a jsem navísost spokojený. Perfektní přístup, opraveno vždy na počkání
    Tak trosku protirecenie vsak, co ze sa ma opravovat ved FIATy predsa do servisu nechodia
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.07  08:02

« Re:

Neznačkové prý neumí udělat rozvody. .
    Hele to je blbost, delali mi je 2x na Peugeotovi a zadnej problem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…