Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.06  10:30

« Bez nadpisu

cakacia doba na slovensku je plus minus 5 tyzdnov. ja som moje dostal presne po mesiaci. bola to 1.2 5D dynamic + mp3 radio a metalize. fotky si mozete pozriet na [odkaz]
    zatial maximalna spokojnost. spotreba po meste 6.2 l. mimo mesta som este nebol. motor mi bohate postacuje, je super odhlucneni ... kazdy sa za tym autom otaca, je proste nadherne :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  23:18

« Bez nadpisu

Ked uz robime vycet tak ja som za posledne 4 dni (alebo 5, nie som si isty) videl 4 rozne GP. Boli v styroch roznych farbach - New Orleans metla dnes, v nedelu pri Hornbachu strieborna metla, v sobotu na ulici biele (celkom dobre vypadalo inac) a este jeden orange metla. Kedze boli v styroch farbach tak myslim ze islo o 4 izolovane kusy. Ale mozno ze uz za tie dni prehrdzaveli (prehrdzavel) a majitelia (majitel) ich (ho) dali preplechovat a prelakovat >:D >:D Alebo slnko vytahalo lak? :idea:
    Ved je to Fiat nie? :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  23:10

« Re:

Jo asi mě klepne taky :roll: ale aspoň už nebude sněžit až přijde >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  22:51

« Bez nadpisu

Octan: Ved uz cakas 8 tyzdnov, este dalsie 3 musis? Trosku prehnana cakacia doba, mna by asi kleplo >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:45

« Bez nadpisu

Tak moje GP bude až koncem dubna :-( jinak ty oranžový to jsou metly, ne ta Carribbean ze Sportu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:39

« Re: Re: Re:

Ja som zatial videl iba jedno, aj to oranzove. No co narobis, Orange hybe svetom :D
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  21:16

« Re: Re:

Jo jinak jsem na D1 potkal další GP to už bylo 3 co jsem viděl a všechny byli oranžový >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  21:12

« Re:

Mám dneska dobrou náladu tak píšu o škodovce jen v dobrým :D
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.06  20:44

« Bez nadpisu

To Abarth: Zdar Vitane co to tady meles za nesmIslI >:D
    ty jsi zase chlastal ze? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.06  20:21

« Bez nadpisu

No jo Škoda to je leader dělá kvalitní spolehlivá a levná auta >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  20:20

« Re: Re:

noaj fiat ma dost prudky rast predajov ako sa začalo predavat GP
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  19:36

« Re:

No když už se tady bavíte o prodejích aut, zřejmě by se měl Fiat učit u Škody-nárust 18.5 % prodeje za první čtvrtletí by příznivce Fiatu jistě velmi potěšilo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  15:54

« Bez nadpisu

NiceOne: já si myslím, že GP se u nás nebude prodávat moc dobře, ale rád bych se mýlil. Nicméně C4 se opravdu v evropským měřítku moc dobře neprodává.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

NiceOne: Českej trh není směrodatnej, naopak je silně zdeformovanej, v Evropě to taková sláva s C4 není, naopak s GP ano.....
    No nemyslim si. Ony nizke prodeje GP v unoru byly dany tim ze se teprve zacina prodavat. Ja tim jenom reagoval na tvrzeni ze C4 se neprodava. Prodava se pomerne slusne.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.04.06  11:59

« Bez nadpisu

:D
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.04.06  11:58

« Bez nadpisu

To je zajímavý, že se Citroenu podařilo umístit na trh tolik aut. Zvláštní... Kam se člověk podívá, tam se to neprodává,ale celkově slušné číslo. Musí to zachraňovat Francie. Asi je tam hoooodně protěžovaný. Renault i Peugeot se jakž takž prodává i jinde (a přitom ty rozdíly v celkovýc číslech žádné skoro nejsou 10 000 ks je zanedbatelné)... Ty čísla mě překvapují. Fakt je ten, že prodeje Fiatu (myslím čísla) teď táhne Punto a Panda. C momentě kdy přijde nové Stilo a Trepiuno, tak se to posune zase hooodně nahoru. Teda pokud se ty auta povedou jako se povedlo Punto. Myslím, že standardem by měl být jen pro fiat 100 000 aut, 30 000 AR a 25 000 Lancia měsíčně v EU. Občas se to povede u Fiatu povede, ale spíše je to níž. Uvidíme, prodeje rostou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  11:49

« Re:

DR.BUBU: Odkud to beru??? Probůh z informací, který získám. To že se u nás prodává víc C4 než GP je zdeformovanost, protože v Evropě je GP nejprodávanějším autem vůbec a C4 není v první desítce, odtud to beru. Prostě nsplkám demagogický výkřiky, který jsou úplně mimo diskuzi, kterou vedeme....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  11:41

« Re:

No právě, já sem se v tom autě necejtil moc dobře. Ergonomie tam není skoro žádná. a i tvar řadící páky...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.06  11:40

« Bez nadpisu

to bolo len na ilustraciu viem ze su to konkretne modely ale ty tu tiez nieco hovoris o deformovanych trhoch a neviem odkial to beries
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Dr.Bubu: než budeš něco psát, zamysli se, to je použít takovou tu věc co máš na krku. Bavíme se o jednom modelu C4 a GP, kapišto?? Takovouhle zabedněnost už sem dlouho nepotkal.... ach jo :?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…