Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

16.04.06  15:25

« Bez nadpisu

wolff : Na narodnosti sa vyser.Mozes stretnut uplne blbeho Slovaka ako Cecha alebo Madara.Ale aj naopak.Ten doktor >:D bud len provokuje a bavi sa,alebo to robi zamerne,aby ociernil znacku.Mna by zaujimalo, kolko pozna ludi,ktori si kupili novy Fiat (nemyslim ojazdeny s pretocenym tacho a pred celkovymi opravami ) a co sa im posralo.Co ja poznam fiatistov,tak sa nestazuju a su na tom lepsie ako skodovkari.Tolko prakticka realita.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.04.06  15:15

« Bez nadpisu

Bože můj to je fakt blb. Hele takhle blbí jsou tam u Vás jenom cigáni, nebo i "normálni" Slováci? Tam musí být hooodně veselo... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  14:39

« Re: Re:

A este DR bubu pozri si aj tu diskusie o Fabii a zistis ze to nie je take dokonale auto ako si myslis.....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  14:38

« Re:

Ty si chory clovek,daj sa liecit..Ja neviem co maju tie citaty znamenat..No obcas sa daco posere....A co my byt,,,sak auto je STROJ a nikto este nevyrobil 100% kvalitne ,bezoruchove auto.A vysvetli mi ty mudrlant akoze sa vcera moje Stilo nerozsypalo..Urobil som 900 km trasu,plne nalozeny......a to auto nastartovalo aj dnes......Jak je to mozne??vsak je to Fiat......A si bohovsky offtopic...toto je diskusia o GP,nie citaty...Uz si daj prosim ta pokoj,nerus tu diskusiu o krasnom aute.....Ano fiat je *,si spokojny???dak uz daj pokoj,alebo zacni normalne pisat......
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  13:09

« Bez nadpisu

Dalsi
    Je to tak, já měl fóbii 5 let a Stilo mám rok a půl. A řeknu Vám, že u fobie se zdaleka neposralo toliko věcí za těch 5 let jako u Stila za rok a půl. Prostě to tak je...Ale svoje Stilo mám rád
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  13:09

« Bez nadpisu

dalsi citat : V zime jsem hledal novou kancelar a jedno z hlavnich kriterii bylo, aby se nachazela blizko Fiat servisu. S kancelari se postestilo - mam to asi 500 metru. V servisu jsem kazde 2 tydny, nedavno me dokonce vezla odtahovka (odesla dalsi civka). My Fiataci to mame proste takove pestrejsi
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  13:07

« Bez nadpisu

citat z fora FIAT [odkaz]
    Fóbii taky nemusím,ale ta spolehlivost je docela důležitá a tu ona má.Nechápu,proč máme u těch našich fiatů tolik "dětskejch nemocí"i v dospělostiááááááááááááááááááchjóóóóóóóóó óó.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 16.04.06  13:04

« Bez nadpisu

Nenapadal FIATY, ale jeho blbost, lépe řečeno idiotismus, napadá nás ostatní normální přispěvovatela...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  12:54

« Re:

To Mezek:zrovna toto byl od dr.BUBU příspěvek který určitě Fiaty nijak nenapadal.
    Páteční a pondělní auta aspoň se tvrdí jsou horší snad u všech automobilek a Italé nejsou určitě žádnou výjimkou spíš to jenom potvrzují.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 16.04.06  12:13

« Bez nadpisu

DR.BUBU: zavři už hubu. Nenuť mne opět vytáhnout svoje antipatie vůči vychodňarům...
    Ať si koupíš auto JAKÉKOLIV značky, vždy se najdou kousky, které se označují za "páteční". Nezapomeň, že auto je stroj a ten má nárok na závadu. Ta tvoje vačka mohla prasknout stejně jak kvůli špatné technologii, tak i vadou materiálu. Ano, u oné 1,4 to byla věc technologie. Pokud se ti nelíbil přístup automobilky nebo prodejce, mohl jsi proti tomu bojovat. Pokud jsi tak neučinil, je to tvoje věc, ale potom si nestěžuj.
    Pokud chceš srovnávat FIAT jako celek s konkurencí, udělej tak, ale objektivně a za pomocí faktů.
    Že napíše fanoušek FIATU, že páteční a pondělní auta nestojí za nic, není to kritika automobilky. Jenom konstatování faktu. Ostatně už několikrát jsem psal o otcově Yarisu. Nejspolehlivější auto /dle různých anket/ a on s ní je v servisu každou chvíli. A jeho další auto nejspíše bude Yaris II....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  08:48

« Bez nadpisu

Citat : Je fakt, že moje auto vyrobily v úterý což je asi lepší než pátek nebo pondělí
    ked toto napise fanusik FIATU tak ja uz potom neviem ale je to pravda lebo aj to moje nepodarene Bravo robili v piatok
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  21:45

« Bez nadpisu

GP: Dnes som si radsej nechty ostrihal aby to nebolo vidiet :mrgreen:
    Mimochodom, zozbieral som par fotiek GPcka, a mam fotky GP Sport vo vsetkych dostupnych farbach fotene uz ich majitelmi (teda ziadne retuse ani filtre ani efekty). Kto ma zaujem, zaslem na @.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  20:13

« Re:

No aspon co pisou tak by tam v zakladu mely byt 15 palcu rozmer 175
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 15.04.06  20:11

« Bez nadpisu

... měl jsem dojem, že v základu jsou na GP 15" kola a na Sportu 17".....
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 15.04.06  20:03

« Re:

Octan: díky za upřesnění ohledně motorů
    Tomko: taky zdravím, s tím 3000 jsem napsal blbost, beru zpět bude to určitě více otáček při rychlosti 130 ... BTW jak jsi na tom s čekáním? už si koušeš nechty? ;-) :-D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  19:50

« Bez nadpisu

:mrgreen: >:D
    Pockaj Octan, ved Skodovky sa predsa nikdy nekazia a nehrdzaveju (Chces zasa vydrazdit isteho doktora?!) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  19:39

« Re:

Tomko: jojo taky budu dealera otravovat, jinak říkal že by to mělo bejt začátkem května, takže asi do tý doby vykvetu jako škodovky po zimě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  19:33

« Re: Re: Grande kvalita

GP: nene v grande je motor modernizovaný a má vyšší výkon
    Punto Classic - 44kW
    Grande Punto 1.2 - 48 kW
    jsou to motory FIRE, celá tato řada vyniká spolehlivostí a kultivovaností.
    motor 1.4 8V je zcela novej, uvedenej prvně pro GP, k jeho novinkám patří variabilní časování ventilů a tím větší pružnost, jinak na fórech v cizině už od majitelů s trošku zajetejma 1.4 8V zaznívají taky pozitivní hlasy, takže je to taky dobrej motor, hlavní rozdíl je údajně při zrychlení ve vyšších rychlostech.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.06  19:28

« Bez nadpisu

To Octan:
    Zdarek. Takze som chytil drobnu (samozrejme ze velku) nervozitu ked som zbadal dodacie doby ktore si aj ty ale aj dalsi spominali. Tak som to nevydrzal a brnkol som dilerovi. Vravel ze auto je na zaciatku vyrobnej linky a ze termin s najvacsou pravdepodobnostou dodrzime (max. 19. 5.). Tak som zase kludnejsi. (Ale vobec by som sa nenahneval keby tu uz bolo). :-)
    To GP:
    Zdravim GP. Zbadal som, ze pises ze pri 130tke ti motor toci 3000 ot. Je to naozaj tak? Ja som totiz skusal predvadzacku s 1.4 8V a ta davala 4300ot. Trocha sa mi to nezda. Ty si inac pisal ze mas 16tky kolesa. Mozno tam je rozdiel, lebo oba vozy by mali mat rovnake prevody aj staly prevod. Mas niektore z tych origo hlinikacov? Vsetky tri su totiz fakt podarene.
    To grande:
    Teda ja som si bol obzriet GP koncom januara a pol hodinu som ho skenoval, ale s tymi dverami a milimetrami si ma dostal. Kazdopadne este len cakam na svoje GP, ale ked bude tak ho prelustrujem :mrgreen: Kazdopadne som ale tak zo skenu, a hlavne z predvadzacej jazdy velmi dobry kvalitativny dojem. Ten chod radiacej sa mi zdal velmi presny aj pri prudkom preradovani a podradovani. Potrebnost dorazu si neviem vybavit.
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 15.04.06  19:15

« Re: Grande kvalita

Já někde četl, že ten motor 1.2/1.4 v podstatě stejný motor má už nějakých 10 let vývoje za sebou, tento je oproti 1.2 v puntu classic modernizovaný, paradoxně s nižším výkonem ... asi bude dobrý, když ho stále nabízí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…