Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 22.03.07 16:27
« Bez nadpisu
Připojím se, kvůli tomu šaškovi se tu sakra nehádejte. Jak to tak čtu, Fabku jsme měli před Fiatem snad všichni, takže zkušenost máme, já třeba o něco horší, ale přesto netvrdím, že jsou všechny šunt. A už vůbec do toho netahejme národ-to je stejně jen výplod 19. století... >:D Holt někteří z vás platí daň za to, že si zakoupili auto hned po uvedení na trh, já bych to nikdy neudělal, neznám značku, která by uměla bezproblémové první série. Na druhou stranu máte dřív krásné auto a budete mít aktuální model déle než třeba já :-)
@kauli
pokud se s tím nedostanete pod 12 litrů, máte to rozbité, nebo neřadíte vyšší kvalt než trojku... Při extrémní jízddě se dostaneš k deseti, ale dál opravdu ne. ;-)
@wolff
Ta suma za zapůjčení náhradního vozidla je bohužel standard napříč značkami, jinde si nepomůžeš.
BTW ještě mě napadá jedna skladba: "Je to *." >:D -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:47
« Bez nadpisu
a este jedna zaujimavost o GPcku.. minuly tyzden som bol prezuvat na letne a v showroome mali vystavene jedno pomarancove, vybava active, podla budikov model 2006 a co ma na nom zaujalo bolo, ze malo nalakovane stlpiky okien vo farbe karoserie, presnejsie nemalo ich oblepene tou ciernou paskou tak ako mam ja a asi aj vacsina z vas.. videli ste uz take? mam aj par fotiek, ale iba mobilom.. -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:15
« Bez nadpisu
český Honza: tak v tomto s tebou absolutne suhlasim..
vy co to tu citate viete ze na doktora nereagujem a ze sa do nikoho nenavazam, ale Kauli, musim sa priznat ze aj ja som mal rozpisany prispevok v style "zeby", akurat bez toho oslovenia, aby si nahodou nemal pocit ze si tu najziadanejsi >:D
ono niekedy je tazko rozlisit, ci sa jedna o vtip, hlavne ak clovek myslienku nezakonci smajlikom, ktory vyjadri jeho postoj k napisanemu.. ale nastastie som siel na obed a ked som sa z neho vratil, tak som to zmazal ;-)
ale aj tak si myslim, ze pouzivat vyrazy, za ktore by si v realnom zivote riskoval ze schytas, by tu nemusel nikto.. a je uplne jedno na koho su smerovane..
a teraz nieco k teme Fabia vs. GP:
ked som sa pred rokom a pol rozhodol ze si idem kupit nove auto, hlavnym favoritom bola fabia (GP sa k nam este nedovazalo - august 2006).. ak mam pravdu povedat, jediny dovod preco sa na nej dnes nevozim je, ze mi neboli schopny v nejakej vtedajsej akcii dodat bielu >:D a prave vtedy som niekde zazrel prve obrazky GPcka.. no a skoncilo to tak, ze na jednom bielom sa vozim a za dva dni budeme oslavovat jeho prve narodeniny >:D ale ze by to bolo najlepsie auto na svete, to si nemyslim, ma svoje chybicky, ale je proste moje >:D
a keby som sa sa pri vybere auta neobmedzoval, tak sa teraz vozim na merive >:D -
« Bez nadpisu
Zeby že by další *, co nemá co na práci a snaží se vnutit do tohoto fóra. Víš, za prvé pokud jsi teplej, to je TVŮJ problém a měl by sis jej vyřešit, ale já jsem na ženský, zdůraňuji ženský, a tudíž NEMOHU A ANI NECHCI BÝT TVŮJ MILÝ, tak nevím proč mě tak oslovuješ. A co se týče přirovnání Slovenska, trochu nadhledu chlapče by ti neuškodila, abys poznal, že je to bráno s humorem.
qui numium probat - nihil probat
a to je podozrive ze -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:13
« Bez nadpisu
Ještě jsem ho neviděl. ale volali mi ze salonu, že je krásné. A tomu docela rád věřím.
Objednal jsem 1.4 16V, ( přestože u fabky jsem vystačil s 1.2 ), chtěl jsme silnější motor s vyšším krouťákem a menší spotřebou ( jestli se to potvrdí ) a abych si to mohl trošku užívat.
A z výbavy navíc jsem objednal volant v kůži, vyhřívané zpětné zrcátka, aktivní opěrky hlavy, parkovací senzor vzadu ( pro manželku ), originální hliníkové 16" kola, metalízu.
Vše za 425 tisíc, sleva prodejce asi 50 tisíc, beru to na leasing.
A navíc už tam jsou ty nové potahy modré a klimatizace v ceně.
A teď jedu uklízet pro nové autíčko garáž -
"-- skrytý --" 22.03.07 15:10
« Re:
P.S. Za půjčení náhradního vozidla na den chtějí 1000 Kč bez DPH. Málem mě omylo... Co z toho plyne? Místo toho aby se lepšili a lepšili a usilovali o zákazníka, ak dělají všechno proto aby i skalní odradili...
To jsou blbci :D
Me ve skodovce nabizeli sice trosku vyhodnejsi, ale pro me take neakceptovatelnou nabidku. 5Kc/ kilometr. ...a to prosim u auta v zaruce! -
"-- skrytý --" 22.03.07 14:56
« Bez nadpisu
český Honza: Fajn volba, já před koupí taky balancoval mezi Sportem a Dynamicem v 5 dv., nakonec to díky výbavě a barvě vyhrál Sport, hodně jsem se bál tří dveří (máme 4letou holku), ale po zkušenostech s užíváním už jsem se přesvědčil, že 3 dv. je sice o něco méně praktické, ale to omezení je tak malé vůči tomu co mi to auto dává, že rozhodnutí nelituju ;-)
Co máš za příplatky? -
"-- skrytý --" 22.03.07 14:36
« Bez nadpisu
Myslím, že by obecně prospělo trochu zklidnění a měli bychom se věnovat autům, jejich přednostem, problémům, předáváním zkušeností, rad apod.
a česko-slovenské problémy hodit za hlavu...
jsem z pohraničí česko-polsko-slovenského...a mohl bych Vám vykládat -
"-- skrytý --" 22.03.07 14:28
« Zeby
Zeby že by další *, co nemá co na práci a snaží se vnutit do tohoto fóra. Víš, za prvé pokud jsi teplej, to je TVŮJ problém a měl by sis jej vyřešit, ale já jsem na ženský, zdůraňuji ženský, a tudíž NEMOHU A ANI NECHCI BÝT TVŮJ MILÝ, tak nevím proč mě tak oslovuješ. A co se týče přirovnání Slovenska, trochu nadhledu chlapče by ti neuškodila, abys poznal, že je to bráno s humorem. Ale je vidět že vy jste hrdí na své čoboládství. Ale toto je fórum o autech a konkrétně nádherném autě Fiat GP, které se Slovenskem nemá nic společného, tak doufám, že se umoudříš, pochopíš některá má slova vůči Drž. Hubovi (Dr.Bubu) a budeš sem psát jen vzkazy co se týče GP. -
ironlionzion 22.03.07 13:46
« Bez nadpisu
ad GP vs Fábia ... Fábku jsem měl předtím dokonce stejnou jak uvádí český honza a porovnávat tyto auta jde pouze cenou a kvalitou (s Fábkou nebyl zásadní problém), jinak se jedná o rozdíl třídy po všech stránkách ... nejlíp to vystihla moje lepší polovička, která jezdí Fábkou v práci ... "vedle mě stálo na křižovatce černé GP a já se cítila poněkud méněcenně" ... opravdu nic proti Fábce nemám ale to auto je objektivně vzato dělník silnic a přesednutí do Fábky z GP je jako přijít do kanceláře státního úředníka z kavárny někde v Miláně ... -
"-- skrytý --" 22.03.07 13:45
« Český Honza
Jendo myslel jsem tím Fabii Combi model 1,2 HTP (High Torque Performance) s výkonovou verzí 40 kw tzv. sekačkový třívalec. Tím jezdíme u nás v práci na služební cesty a opravdu se s tímto vozem pod 12 litrů na 100 km nedostaneme. A to nemluvím o tom, že pokud je Fabka naložena více jak dvěma lidmi, má co dělat aby se vůbec rozjela, na křižovatkách a do kopce při rozjíždění musí být stále pod plynem aby nechcípla. No a o svižné jízdě po dálnici a předjíždění to se nám může jen zdát. A to nemluvím o pohodlí, o tom se u Fabie díky krátkým sedákům nedá vůbec mluvit, na trase delší jak 100km tyto sedáky dají jasně znát svoji nepohodlnost v oblasti kříže a ještě více *.
No a jinak, blahopřeji k rozhodnutí zakoupení GP. Moc pěkné autíčko.