Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  20:46

« Re: Re:

paulz: jde za
    a) možná o to dobrat se diskuze i s Dr.Bubu
    b) pokud to nejde, nějakým způsopbem ho donutit aby sem nepsal, zkoušelo se už hodně, zatím nic nefungovalo
    c) cílem je diskuze o GP, zkušenosti poznatky atd.
    takže pokud máš nějakej nápad s body a) a b), tak sem s nima, hodně lidí ti bude vděčnejch, jinak ten tvůj povzdech nad ostatníma vyzní zcela mimo mísu....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  20:40

« Re:

To Octan:a co jde?dr.BUBU prostě ať už má jakékoliv skušenosti s Fiaty tady píše mimo téma a provokuje.A pokud se najde dost co mu odpoví,ví že nepsal zbytečně.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  20:30

« Bez nadpisu

paulz: asis to nepochopil, o to tady přece vůbec nejde :?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  20:22

Připadáte mi jako histerické ženské,kterým např.někdo zkritizuje účes! :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  20:17

« Re:

paulz: jinak s těma autama a jejich poruchovstí máš samozřejmě pravdu, jenže nám to vysvětlovat nemusíš a někdo to nepochopí....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  20:15

« Re:

paulz:
    na hrubý pytel, hrubá záplata
    jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
    tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne
    moc pěkný rčení, který vystihujou existenci individua nickem Dr.BUBU na TOMTO a JEN TOMTO fóru, je to provokatér, neschopnej reagovat na konstruktivní argumenty a meloucí jako kafemlejnek pořád dokola tu samou demagogickou písničku.... proto se musí argumentovat stejně, pokud ani to nezabere, pak se asi holt musíme smířit s tím, že Dr.Bubu je duševně nemocnej jedinec.....
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.06  20:09

« Bez nadpisu

No nevím na Dr.BUBU nadáváte jaké tu píše nesmysly nesouvisící s tématem a pak píšete úpně stejně.I když o jině značce.Že jsou problémy u všech značek není žádné tajemství i u podstatně dražších aut než jsou běžné škodovky a fiaty.Kdyby jste hystericky neraagovali na příspěvky dr.BUBU už by ho to dávno přestalo bavit.Jinak ať se to někomu líbí nebo ne problémy budou i s PG koneckonců jako s každým autem.Zatím žádná automobilka nevyrobila nějaký typ auta ,které by bylo bez zcela problémů.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  20:00

« Re:

OT:
    pár vtípků na téma HTP
    * To Pojede (Lubos1 promine, je to citace, nikoli vulgarizmus směřující k někomu :-)
    Hodně to Papá
    HorkoTěžko Popojede
    zná někdo další verze? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  19:57

« Bez nadpisu

Mám tu možnost jezdit v rámci práce s dost autama, v poslední době se se závadami u nových (do 10 000 km) vozů značky Škoda doslova roztrhl pytel, bylo to v rámci asi 4 týdnů:
    1) Škoda Octavia 4x4 - odešla spojka, nevypínala, lanko to nebylo, odvezeno do MB
    2) Škoda Octavia 1.4 - prasklý ventil, vytečení oleje totální zástava vozidla, odtaženo do MB
    3) Škoda Fabia - škubání motoru při akceleraci, občasné rozsvěcení kontrolky motoru, auto vydrželo do konce, než bylo vráceno, ale nikdo s ním radši nejel nikam dál aby nezůstal viset.
    I přesto netvrdím, že škodovky jsou kazový šmejdy (i když bych klidně mohl, jiné značky takhle prostě nezlobí) a nikde nepíšu bláboly typu "citace" i když bych mohl psát vlastní zkušenosti.
    Dr.BUBU jsi hovado, musím to znovu zopakovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  19:55

« Bez nadpisu

Páni, to ste nemuseli. Ved predsa kazdemu je jasne, ze Skodovky sa nekazia. A do tych for o Skodach prispievaju len majitelia Fiatu, ktori zavidia majitelom Skodoviek ich bezporuchovost. >:D >:D
    A nic lepsie ako Skoda Fabia 1,2 HDP (ako Hruby Domaci Produkt >:D )
    pardon HTP neni.
    Toto sa nerobi..
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.04.06  19:34

« Bez nadpisu

No vidíš Luboši a mě to mrzí, že sme se rozdělili...
    Fakt je ten, že takových prudičů je málo, ale zrovna kvůli takovýmhle prudičům jako je BUBU sme se možná rozdělili... Někteří lidi hold neumí zapojit do práce svůj mozek (což by nevadilo, kdyby uměli aspoň zapojit ruce). Nu což co se dá dělat. Nechápu, proč tady ztrácí svůj čas....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  19:32

« Re: Re: Re: Re: Re:

Zdroj mojich citatov:Závady na vozidle Fábia
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  19:28

« Re: Re: Re: Re:

a este bna ukazku ze kazde auto ma svoje chyby..
    Rád bych se s Vámi podělil o pár zkušeností co se týká závad na vozidle Škoda Fabia. Jedná se o 1 rok staré vozidlom 1,2HTP 40kW ve výbavě ambiente.
    Během tohoto krátkého období kdy mam na vozidle najeto cca 10 000km jsem navštívil servis již několikrát a to následovně (datováno od zakoupení vozidla):
    - po cca 2 měsících nešlo elektronické stahování okénka u řidiče (opraveno)
    - po cca 4 měsících se začala občas (3 x z 10 nastartování) ozývat výstražná signalizace (3x zapípání… v servisu po diagnostice konstatovali, že je vůz v pořádku (zrovna se to neozvalo) mam sním jezdit dále a až se závada o5 projeví tak mám přijet
    - po cca 5 měsících to samé závada nalezena (vadná řídící jednotka ABS), až přijede technik ze Škodovky (do 7 dnů) tak mi to opraví (nechtěl jsem jim tam nechávat svoje vozidlo, aby mi s mým autíčkem nějakej šoumen jel do Ml.Boleslavy)
    - po cca 6 měsících příjezd technika - vozidlo opraveno
    - po cca 11 měsících dvě závady najednou…nelze zamykat všechny dveře od spolujezdce (zamknou se pouze dveře na jeho straně), nelze stahovat okýnka (tlačítkem ani klíčem), vyjádření autoservisu – závada způsobena necertifikovaným autorádiem (podotýkám, že to bylo autoradio SONY-žadnej šmejd z tržnice) po vymontování autorádia závady zmizely
    - po cca 12 měsících opět stejné závady jako o necelý měsíc dříve, avšak nemám namontované žádné autoradio (jedu do servisu a jsem zvědavy na vysvětlení jak mi může nenamontované rádio způsobovat poruchy - týden před vznikem závady jsem byl na Garanční prohlídce a vše bylo O.K. )
    Závěr chci vyreklamovat celé vozidlo, tahle četnost závad není normální a jsem zvědaví jak to dopadne…
    ----------------------------------------… /> Mám fabii 1,2 mocných 40kW. Po pár dnech začalo vrzat pravé přední kolo při nerovnostech, vrzaly dveře u řidiče a nějaké další prkotiny. Přivezl jsem a za dopoledne to odstranili (prý výměna vadného dílu v pérování). Pak to ale začlo-po ujetí cca. 5 tis. Km začalo auto na neutrál předvádět divné "cvakání", které zmizí po sešlápnutí spojky. Před nějakou dobou mi nezávislý servis tiše sdělil, že to je pravděpodobně záležitost klecí ložisek v převodovce a prý je to bolest ještě z dob prvních Felicií...a prý nechápe, proč se k tomu Škoda vrátila. Kdybych to tehdy věděl, nechal jsem to plavat.
    Ale co - s tím klapáním jsem dojel do servisu. Závadu ostranili - prý něco na 3. rychl. stupni, trvalo jim to dva dny (dali mi zadarmo náhradní fabku 1,4 - ta moje mi přišla do 100kmh živější?!?). Přebral jsem auto a odjel. Po pár měsících to začlo znovu.
    Tentokrát to neuznali a dali mi oficiální stanovisko podpořené Boleslaví, "že se jedná o standardní chování tříválcového motoru". No sakra, aby to znělo jak vychrochtaný deset let starý diesel...to mě nas...li.
    Šlápl jsem na krk autosalonu, který mi to prodal. Pokus o opravu, stále totéž...pak zkoušeli tvrdit, že to není závada (smůla, jednou ji tak uznali a mám na to papír-navíc ten papír tvrdí, že ji odstranili). Pak vyměnili spojku. Zkrátím to-byl jsem dost tvrdý a skončilo to výměnou převodovky. Celou dobu mi tvrdili, že je to normální, zvuk není TAK výrazný (to mají pravdu, pro většinu lidí není, ale jak k tomu příjdu já, s téměř absolutním hudebním sluchem?) a na funkci to nemá vliv. Navíc prý to bude stejné s novou převodovkou. A výsledek?
    S novou převodovkou je to úplně totéž
    ----------------------------------------… /> neberte to ako provokaciu ale len ukazku.......
    BTW:sorry za offtopic...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  18:30

« Re: Re: Re:

No je víc než jasný, že nic a nikdo není neomylný. A zmetek se najde všude. V každém oboru....A navíc v dnešní době globalizace. automobilky si stejně mezi sebou prodávají podvozky, motory. Akorát design se snaží odlišit...Anebo komponentyx jako např klimu, nobo elektroniku zase vyrábí pár společností a automobilky je jen koupí a namontuj atd. atd. atd. ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  18:17

Pokud bych nebyl línej tak můžu pokračovat ve vyhledvání podobnejch příspěvků dál a dál, ale fakt mě to nebaví todle je jen pro uázku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.06  18:15

« Re:

TO DR.BUBU.
    Tady přikládám pěknej příspěveček majitele Oktavie II což je auto zase poněkud dražší než GP a ejhle co se mu s tím děje, pozorně čti.
    Tak zase nová "milá" zkušenost. Odjel jsem do cca. 20 km vzdáleného města. Když jse se chtěl vrátit domů nastartuju a mám místo čtyřválce řekl bych třívalec u motoru 2.0 Fsi - řekl bych chyba. Volám do kmenového servisu, tam mi řeknou, že to tady mám nechat stát a že mi to v úterý odtáhnou. No nic řekl jsem si zkusím zavolat na servisní pomoc Škodovky. A ouha zvedl mi to tam nějaký pan Ditrich - potom co si myslel, že jsem nějakej blbec - jsem mu oznámil, že mi nejde motor na všechny válce. Řekl, že se během 5-10 minut ozve. Ozval se za dvacet, že bohužel ve Strakonicich mě může nechat odtáhnou do servisu k Veroldu, že servisní vůz nemají, u druhého servisu: Šrachta prý mu to nikdo nezvedá, tak prý volal do Auto Kápl Malé Nepodřice. Tam mu řekli, že prý jsme se domluvili, což byla pravda, ale domluvu na úterý jsem jaksi 20 km od domova nemohl v tu chvíli dost dobře akceptovat, už jenom z důvodu, že jsem spoléhal na některý místní servis. S informací od firmy Auto Kápl Malé Nepodřice mě pan Ditrich informoval, že nechápe proč jsem jim vlastně volal. No chci mu popřát až bude v mé situaci obdobnou pomoc. Informoval jsem ho že bych potřeboval zapujcit nahradni vuz. Což mi odmítnul s tím, že prý jsem jenom 15 km od domova. Zeptal jsem se ho jak se mám dostat domů. Informoval jsem ho, že auto má již třetí poruchu během půl roku: 1. klimatizace, 2. vibrující palivové vedení, 3. motor jde na tři válce. O rachotu, který se občas ozve od čerpadla paliva nemluvě. Prostě pěknej zmetek . Všem můžu jenom vůz Škoda doporučit. V servise stojí furt - všude něco cvaká, rachtá. Vlastním vůz od konce zaří 2005 a jsem více něž nespokojený. Když už vyrábím zmetky, tak se chovám ke svým zákazníkům, tak aby se chyby vyřešili a zatím se mu snažím pomáhat. Koupil jsem si vůz za 3/4 mega a on stojí za dvě věci. Ps. víte jak jsem odjel domů: zavolal jsem známému u kterého opravuju auta co jsem začal jezdit. Poradil zkus odpojit baterku - kabel na polu minus. Tak jsem to udelal a paráda. Sice mi svítí kontrola čistoty plynů, ale auto už zase pěkně jde na všechny válce. Myslím si, že by se Škodovky měla nad kvalitou své pěče k zákazníkům zamyslet a ne s nima takto zametat.
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.06  18:08

« Bez nadpisu

Mě to sere, že jsme se rozdělili, protože na Slovensku jsou pěkný baby a ta slověnština z jejich úst je opravdu vzrůšo ;-) A taky tam jsou Tatry a jiný dobrý věci. Jezdim tam moc rád, ale lidi jako DR.BUBU vám nedělaj dobrou reklamu i když to samý se dá říct i o některých našich chytrolínech :).
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 16.04.06  16:37

« Re:

Bože můj to je fakt blb. Hele takhle blbí jsou tam u Vás jenom cigáni, nebo i "normálni" Slováci? Tam musí být hooodně veselo...
    Teraz si sa vazne prezentoval. Niekto utoci na nejaku tupu (vseobecne) znacku auta a ty sa hned pustis do obvinovania celeho naroda. Uz len kvoli tomu som rad, ze sme sa rozdelili.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  16:15

« Bez nadpisu

To Octan:
    Vidis, vravim. Neni dobre drazdit kobru a demagoga.
    To DR:BUBU:
    Bravo!! Gratulujem. Dovol par otazok.
    Mas nieco k teme fora Grande Punto?
    Ak nie, preco sa miesto vylucnej ucasti vo fore Grande Punto nezucastnis nejakej inej diskusie (napr. so svojim psychoterapeutom)?
    A mimochodom, ako je vobec mozne ze si niekto po kupe a pouzivani Fabie (ktory zhodou okolnosti mnoho majitelov oznacuje ako fóbiu), co je najkrajsie a najlepsie auto pod slnkom, kupi Fiata. To by predsa malo byt kvalifikovane ako trestny cin, ci nie? A ako je mozne ze takyto majitel este aj po zaziti traumy z poruchovosti napise ze svoje Stilo ma rad (a vsetky citaty ktore si vybral vyznievaju v tom zmysle ze to majitelia tomu Fiatu odpustaju a akceptuju a asi nie bezdovodne)?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.06  16:14

To GP
    Tak co už jsi absolvoval tu cestu, jak jsi tu psal? A jak se jelo, plně naložený?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…