Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
Lubos.1 17.04.06 12:12
« Re: Re: to Paulz
BTW poznate niekto pripoistenie EuroGAP od carlife-u? Je to doplnkove poistenie ceny auta na tri roky. Auto sa poisti v normalnej poistovni a toto pripoistenie zabezpeci ze v pripade straty/totalnej skody sa dorovna celkova cena auta a clovek strati len spoluucast z normalnej poistky.
A staci aby v aute bol imobilizer, ziadny construct vraj netreba. Vychadza to na 12t Sk.
Podla mna to znie lepsie ako konstruct. Len ci to neni nejaky podfuck.
znie to ako podfuk, ale normalne to funguje. Dokonca ho ponuka aj CaC leasing a ti si to asi preverili dostatocne. Plati nie iba na kradez, ale aj na totalku.
Co sa tyka zabezpecenia, je treba zistit, co vyzaduje normalna poistovna, kde mas auto havarijne poistene. Ak nevyzaduje nic okrem imobilizeru, tak je to OK. Tusim to zavisi od obstaravacej ceny vozu.
Cena EuroGAP poistenia je zavisla od ceny vozu, zacina od 12tsic/3 roky. -
"-- skrytý --" 16.04.06 22:52
« Bez nadpisu
To michal3:
Vseobecne co sa tu a inde pise vyznieva 1.2 ako velmi podareny motor, ktory sa vraj len malo lisi od 1.4.
Novy P207 bude drahy. Podla informacii zo salona bude najlacnejsi model stat 400 000 Sk. Bude tam ale asi slusna bezpecnostna vybava (ABS a 4/6 vankusov).
Inac je to tiez slusne vozitko. Priestoru dost (vzadu ale na hlavu sa mi zdalo relativne menej) a kvalita materialov (v najvyssej verzii, u P207 je to totiz odstupnovane) na pohmat bola velmi velmi dobra. Anglani uz chvalili jazdne vlastnosti. Uvidime ako sa popasuju s kvalitou, u P307 sa popisalo celkom dost problemov a viem o flotile P307ciek jednej firmy, z ktorej bezne polovica je servise s problemami (dost su nasr..). V rodine mame P306 a spolahlivost tiez nie prave prikladna.. (U GP ma to dufam necaka). A este k tomu kamarat pracuje v Trnavskom Peugeote (tam idu chrlit tie P207) a vravi ze chaos, bordel, panika, nestihacky.. -
« Bez nadpisu
wolff: Mna ako Slovaka to neurazilo,lebo som hned vedel,ze si bol vyprovokovany.Aj mna niekedy naserie,ked niekto sa vyjadri o znacke Fiat,ako keby to bol vrak a pritom v mnohych parametroch predci konkurenciu.To podla mna vyvolavaju aj mot.novinari,hlavne v minulosti.
Podla mna zamerne. -
-
"-- skrytý --" 16.04.06 21:35
« Bez nadpisu
BTW poznate niekto pripoistenie EuroGAP od carlife-u? Je to doplnkove poistenie ceny auta na tri roky. Auto sa poisti v normalnej poistovni a toto pripoistenie zabezpeci ze v pripade straty/totalnej skody sa dorovna celkova cena auta a clovek strati len spoluucast z normalnej poistky.
A staci aby v aute bol imobilizer, ziadny construct vraj netreba. Vychadza to na 12t Sk.
Podla mna to znie lepsie ako konstruct. Len ci to neni nejaky podfuck. -
"-- skrytý --" 16.04.06 20:47
« Re:
wolff Napísal:
Bože můj to je fakt blb. Hele takhle blbí jsou tam u Vás jenom cigáni, nebo i "normálni" Slováci? Tam musí být hooodně veselo...
To wolff a jemu podobnym (je ich malo, nastastie):
Keby som ja na zaklade blbych prispevkov nejakeho Cecha mal hodnotit cely narod, tak by som mohol Cechov povazovat za najvacsich debilov. Lenze uvazujem normalne a viem oddelit debilov od zbytku naroda. Je pravda ze Vam nedrzim palce ak hrate hokej, ale to je asi vsetko :-) Ked si myslis ze Slovak = cigan/*, tak si to kludne mysli, len sa potom zamysli nad sebou, aky vlastne si ty clovek...
Vsade sa najde nejaky provokater, treba ho ignorovat! Evidentne tu chce kazdy mat posledne slovo, takze stale budete reagovat na jeho provokacie ;-) Jeho bude bavit sem hadzat tie prispevky este dost dlho, aj vas?
to doktor bububu: ked tu stale spominas, ze sa na teba predajca vykaslal ohladom opravy, mozes aspon napisat ktory predajca to bol, konkretne?