Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 26.04.06 21:41
« Re: Re:
Jinak další poznatky: verze 1.4 16V mají 6ti kvalt, řadí precizně lehce a má krátký dráhy, brzdy lahoda, u Sportu i v benzinu všude kotouče, super hill Holder, rádio na MP3 taky hraje super, dítě se dozadu na sedačku dává krásně, dveře sou dlouhý, tak tamdošáhnu bez kroucení :-) -
"-- skrytý --" 26.04.06 21:39
« Re:
peto: díky ;-)
tomko :-D teď už je v garáži, tam to je ještě jistější ;-) jede krásně, moc ho zatím nenutím, měl na tacháči najeto 1 km, tak ho tak zajíždím do 3500. Jede se v něm krásně ani nemáš pocit, že jedeš 130, na 100 km/h to točí tak 2700, kolik žere zatím nevím, moc málo najeto. Otáčkoměr má do 8000, červené pole (je tam naznačeno, jinde sem si toho nevšimnlul) začíná za 6500. Motor je extrémně dobře odhlučněnej ani nevíš že tam je, trošku asi sundám tapecírunk z motoru, chci ho slyšet :-) ergonomie + ovládání 1*******, jak si wolff stěžoval na stahování oken daleko, já to mám opravdu přesně na nataženou ruku. Smrdí to jak se to vypaluje. Pneumatiky jsou tam z výroy Bridgestone Potenza RE50A, takže vítěz testu letních pneu. Jinak v garáži jsem se vylekal, něco z toho teklo, pak sem si uvědomil, že je tam klimatizace :*) -
"-- skrytý --" 26.04.06 21:30
« Bez nadpisu
To Octan:
Ohoho, Ahahaha Ehehe! :-! >:D >:D
TO je paraaaaaaaaaaaaada.
Inac dobre ze si ho dal za mreze, inac by si ho mal rano celel obchytkane..
PS: Ako ide? Ako sa v nom ide? CO je s nim ze v nom furt nejazdis? Kolko zere? Preco? Kedy? Ako?......... -
"-- skrytý --" 24.04.06 15:08
« Bez nadpisu
To Koly:
Samozrejme som tie auta myslel ako reprezentativnu vzorku strednej triedy na porovnanie, ked chce niekto radit nejake auto do tejto triedy. Tam totiz uz ten priestorovy rozdiel je brutalny a kazdemu musi byt jasne, ze OII tam nepatri. Ja ale myslim ze za vsetko hovori to, ze OII ma podvozok Golfa...
Spat ku GPcku. Martas11 uz jazdi na 1.4 16V a napisal par zaujimavych veci do fora [odkaz]
Cez vikend ale urcite nieco najazdil. Si tu Martas? Nejake nove skusenosti? Tak uz nas nenatahuj. -
« Re: Re: Re:
No ja neviem Dr BUBU ci by mal Fiat davat auta zadarmo....Sak si pozri cenovky Passatu,407,Mondeo........mne sa zda cena az nizka....a keby som mal tych 800-850 tis tak jednoznacne Croma-dizan,jedinecny,JTd 150 k(TDi nema sancu) + pekna vybavicka......
AD GP.Ma tu niekto veziu 1,4 8v Emotion????Ake su sukusenosti po prvych km???? -
ironlionzion 24.04.06 14:24
« Re: Re:
To Punta06: zatím positivní zkušenosti, z toho nej bych zmínil
- spotřebu 5,9l při najetých cca 4000 km
- podsvícení přístrojovky v noci (+volant)
- zvuk audia a ovládání
- prostornost a jizdní komfort (překvapení lidí zvyklých na Fábii ...)
- odhlučnění (Fábisté nevěřícně kroutili hlavou ...)
- pozornost budící design
- robustnost a zvuk zavírání dveří
Špatná zkušenost je, že mi nějaká lama dnes odřela zadní nárazník, naštěstí není promáčklý ... kua ale sere mě to, je tam vidět černý plast na 15 cm -
ironlionzion 24.04.06 14:11
« Re:
Souhlas s Kolym ohledně Oktávie, zvenku to vypadá velké jak tank ale uvnitř to je holt nižší střední třída alá Megane, Astra, Focus a Golf. Majitélé Oktávie by radši slyšeli Mondeo a Passat ale rozvor je rozvor a ten udává vnitřní prostor i jízdní vlastnosti ... abych nebyl úplně OT tak GP má rozvor pouze o 6 cm menší než OII a pouze o 1 cm oproti OI !!!
Uz aby som mal aj ja svojho puňťa doma