Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

28.04.06  07:58

« 1.4 16V

Nazdáááááááár
    máš pravdu drahý Octánku, všichni krásně čumí, hlavně v kolonách na dálnici. Dřív jsem kolony nesnášel, teď je miluju :D
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.06  07:58

« Bez nadpisu

2Octan: moc pěkné GP, gratuluju. Možná se ptám špatně, ale nikde jsem nenašel...co máš za model?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  21:51

« Re:

Jinak lidi opravdu čuměj, je to fajn projíždět se místama, kde je jich hodně :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  21:49

« Bez nadpisu

Ne chlapi, byl sem dneska mimo republiku ;-)
    jinak kola jsem si objednal tyhle, vyloženě na přání, zejtra dofotim nějaký fotky a napíšu víc , slibuju ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  21:48

« Bez nadpisu

Aj ja uz chceeeem, :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.06  21:47

« Bez nadpisu

tak uz je doma aj to moje, teraz som z neho vystupil. je genialne...
    octan: ake disky si mal objednane? ja som mal a vyslovne som si zelal tie 10-lucove, no auto mi prislo s 15-lucovymi, nemam z toho velku radost.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  21:46

« Bez nadpisu

To je zabité. Octan sa teraz na dlllho odmlci, lebo nebrowsuje auto.cz ale 3D ČR mapu v mierke 1:1. >:D
    Nateraz z neho nic nedostaneme. Skoda (ad DR.BUBU - toto nie je sarkasticka narazka na ceskeho vyrobcu automobilov, prosim nechapat to v tomto zmysle). Ale snad si vedie dennik, alebo aspon diar.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.06  21:18

« Re:

a v akej vybave je ta 1,4 16v???dynamic????
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.06  21:05

« Bez nadpisu

A octan zmizel, přestal komunikovat, okolí pro něj neexistuje .......... vůbec se mu nedivím. Přeji Ti chlape, ať Ti ta euforie vydrží co nejdýl, určitě to stojí za to ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  20:22

« Bez nadpisu

To punta 06:
    Tak co, jak dlouho budeš čekat? Objednal sis i mp3 rádio?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  19:27

« Bez nadpisu

Hmmm, tak je ze mě dnešním dnem Punta06-čekatel :'-(
    Kurňa to je pocit :roll:
    Doufám, že mi to čekání dr.bubo zpříjemní nějakou statistikou prodeje >:-[]
    GP 1.4 16V 5D Azuro >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  16:21

« Re:

Je to krasavec...Gratuluju.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.06  11:57

« Bez nadpisu

gratulujem Octan, nadherne auto. mas tam ten oranazovy interier? hod nejake fotky interieru do placu, ked mozes, pripadne odfot aj tie disky, chcel by som ich vidiet zblizka.
    a tiez by som bol zvedavy na jazdne vlastnosti? ako to drzi na ceste? nenaklana sa to v zakrutach? a ako to vyzera s jazdnym konfortom so sportovymi pruzinami, znizenim podvozkom a 17" diskami na nasich brutalne rozbitych cestach? da sa to prezit? ako sa to soferuje?
    verim, ze nie som sam, koho to zaujima ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.06  10:48

« Re:

Kufr otvíráš buď ze vnitř tlačítkem na přístrojovce (to jsem použil asi tak 2x) a nebo dálkovým ovladačem na klíčkách. Super věc. Celé auto je řešeno proti zlodějům.

Aby se musel kufr i přes dálkové ovládání centrálu otevírat klíčem,taková zhovadilost je např.u Hondy Jazz+City,většina automobilek má rozum.
    To Wollf:zabezpečení kufru např.při zastavení na křižovatce je řešeno podobně jako u škody/po dosažení určité rychlosti již nejdou zvenku otevřít bez otevření některých dveří zevnitř?Nebo je to na nějakém jiném principu?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 27.04.06  09:35

« Bez nadpisu

Kufr otvíráš buď ze vnitř tlačítkem na přístrojovce (to jsem použil asi tak 2x) a nebo dálkovým ovladačem na klíčkách. Super věc. Celé auto je řešeno proti zlodějům.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.06  09:25

« Re:

Gratuluju!!! Paráda!!! Přeju hodně šťastných km a jen tak naokraj,podařilo se něco usmlouvat proti ceníkové ceně?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.06  09:24

« Interiér

Tak jsem si mohl zatím sednout do GP - interiér - velice zdařilý a atraktivní, trochu jsem čekal větší kufr než jen těch 270? - ale stačí, jen ty sedačky /vpředu i vzadu/ - trochu krátké, trochu tvrdé - trochu spartánské - tak na výlet do pizzerie. Těším se na vyzkoušení - 1.4 16V 6kv, celkový dojem veskrze pozitivní - ta oranžová je moc pěkná, mně se nejvíc ovšem líbí ta modrá metla - možná že mi nejlépe konvenuje s "firemní barvou", v červené to vypadá jak pravý sporťák ..jo trochu mi vadilo - kufr se nedá otevřít zvenčí?
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 27.04.06  08:49

« Re: Re:

Octan a všichni, mohli by jste svoje GP dát do galerie na [odkaz] ... moje tam je už taky ... tak se můžem "setkat" všichni na jednom místě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 27.04.06  08:42

« Re:

Octan, je to krasavec, gratuluji a přeji hodně šťastných kilometrů
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.04.06  22:33

« Bez nadpisu

Octan Bravo...
    Moc pěkné...
    jo s tou klimou jsem to taky zažil... A věříš, že na to nepřišli ani v servisu, co yb to mohlo být. Až mě to došlo (nebylo to moje auto).
    Fakt dobře si si vybral... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…