Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.04.06 21:46
« Bez nadpisu
To je zabité. Octan sa teraz na dlllho odmlci, lebo nebrowsuje auto.cz ale 3D ČR mapu v mierke 1:1. >:D
Nateraz z neho nic nedostaneme. Skoda (ad DR.BUBU - toto nie je sarkasticka narazka na ceskeho vyrobcu automobilov, prosim nechapat to v tomto zmysle). Ale snad si vedie dennik, alebo aspon diar. -
« Bez nadpisu
gratulujem Octan, nadherne auto. mas tam ten oranazovy interier? hod nejake fotky interieru do placu, ked mozes, pripadne odfot aj tie disky, chcel by som ich vidiet zblizka.
a tiez by som bol zvedavy na jazdne vlastnosti? ako to drzi na ceste? nenaklana sa to v zakrutach? a ako to vyzera s jazdnym konfortom so sportovymi pruzinami, znizenim podvozkom a 17" diskami na nasich brutalne rozbitych cestach? da sa to prezit? ako sa to soferuje?
verim, ze nie som sam, koho to zaujima ;-) -
« Re:
Kufr otvíráš buď ze vnitř tlačítkem na přístrojovce (to jsem použil asi tak 2x) a nebo dálkovým ovladačem na klíčkách. Super věc. Celé auto je řešeno proti zlodějům.
Aby se musel kufr i přes dálkové ovládání centrálu otevírat klíčem,taková zhovadilost je např.u Hondy Jazz+City,většina automobilek má rozum.
To Wollf:zabezpečení kufru např.při zastavení na křižovatce je řešeno podobně jako u škody/po dosažení určité rychlosti již nejdou zvenku otevřít bez otevření některých dveří zevnitř?Nebo je to na nějakém jiném principu? -
"-- skrytý --" 27.04.06 09:24
« Interiér
Tak jsem si mohl zatím sednout do GP - interiér - velice zdařilý a atraktivní, trochu jsem čekal větší kufr než jen těch 270? - ale stačí, jen ty sedačky /vpředu i vzadu/ - trochu krátké, trochu tvrdé - trochu spartánské - tak na výlet do pizzerie. Těším se na vyzkoušení - 1.4 16V 6kv, celkový dojem veskrze pozitivní - ta oranžová je moc pěkná, mně se nejvíc ovšem líbí ta modrá metla - možná že mi nejlépe konvenuje s "firemní barvou", v červené to vypadá jak pravý sporťák ..jo trochu mi vadilo - kufr se nedá otevřít zvenčí?
máš pravdu drahý Octánku, všichni krásně čumí, hlavně v kolonách na dálnici. Dřív jsem kolony nesnášel, teď je miluju :D