Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  21:32

« Re:

nechcem ti to kazit ale nie je tam nejaka velka fuga?
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  20:12

« Bez nadpisu

Tak tady pár dalších fotek, je to verze 1.4 16V Sport, jak se někdo ptal.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    Dr.Bubu: je to jen taková sprostota, tak na to ani neklikej >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  18:35

« To GP

Zdravim !
    Ta spotreba je fakt super. Tech 160 je maximum co to da na rovine,nebo jsi to dal nezkousel.
    Jinak jsem se chtel zeptat zda Ti prijde ,ze se ten motor zacina rozjizdet jestli jede lepe nez kdyz mel na pocitadle 1000 km.
    dik..
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  18:10

« Re: To Dr.BUBU

inak tato cela diskusia je o nicom lebo tu sa pisu same * typu gratulujem, auto je genialne a podobne sprostosti takze je to cele OT

Teď jste mě překvapil - takovou sebekritiku jsem od vás nečekal. Máte malé bezvýznamné plus - sebepoznání cesta k nápravě. Velké významné plus vás čeká, až začnete diskutovat k tématu.
    Hezký víkend.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 28.04.06  16:30

« Bez nadpisu

HAROUS, řídil to idiot :shock: ? A bylo oranžové :shock: ? To sem mohl být já... >:-[]
    P.S. Mám takovej vtíravej pocit, že Bubu závidí. Jiný důvod proč sem chodí smrdět už nevudímn. Dokonce tohle už netipuji ani na chorobu. I když muset přejít z Bravy na Fabii, z toho bych byl asi taky zralý na teplá a do klece. :D
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 28.04.06  16:23

« Bez nadpisu

DR.BUBU: Když jsi takový chytrolín, tak si na netu nebo v nějakém periodiku najdi prodeje aut v Evropě, konkrétně tříbu "B", malá auta. A napiš, který model které značky je už od ledna nejprodávanější.
    Ušetřím ti práci a nervy - FIAT GRANDE PUNTO.
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 28.04.06  14:59

« SPOTŘEBA 1.2

Ahoj, pro ty co zajímá spotřeba nový poznatek ... dneska jsem vynuloval počítadlo (celkem najeto 4500 km) a jel jsem zhruba 200 km se snahou o ekonomickou jízdu, trasa byla 20 procent město zbytek okrsky (žádná dálnice), maximální rychlost 110 km/h, průměrná 60 km/h, prostě pohodová jízda, pár předjetých ávií, rovinatý terén a výsledná spotřeba 4,6l ... dálnice by to jistě zvedla ... ještě k té 1.2 pro ty, které to zajímá ... když člověk jede předpisově tak je ten motor ideální a poskytuje dostatek výkonové rezervy na předjíždní. Zejména 3. stupeň táhne dobře a to od 50km/h (2500 ot.) do 120 km/h (zhruba kolem 6000 ot.) ... Jinak vysoké rychlosti si motor podrží a jet plynule bez podřazení 160 po D1 není problém ... jediné co bych chtěl změnit je aby byl ještě 6. "ekonomický stupeň" ... přece jen ten motor musí zbytečně moc při vyšších rychlostech točit. A co vy přátelé, jak jste na tom zatím se spotřebou?
    PS: Abych byl ohledně spotřeby úplný tak ještě dodám, že předtím jsem měřil spotřebu dlouhodobě po dobu ujetí zhruba 2000 km, ve kterých je započítaná jízda po dálnici, zhruba na 600 km ... dlouhodobě se tedy spotřeba ustálila na 6l ... jízda ale nebyla moc ekonomická (časté zrychlování až na 6000 ot. v rámci záběhu) a hodně jízd po městě. Motor si o vytáčení říká .... a v 5000 otáčkách dává ten pravý zvuk benzíňáku, co se mi osobně líbí ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  14:45

« Bez nadpisu

Dr.Bubu: A jestli tě ty naše kecy nezajímaj, nikdo tě nenutí sem lézt, provokovat tady a číst to. Ale garantuju ti, že všechny co zajímaj ty kecy tady, určitě nezajímaj tvoje výstřely odnikud nikam zcela mimo šachovnici. Založ si vlastní fórum, třeba Dr.Bubu a jeho parta a tady přestaň oxidovat. Když sem někdo dá fotky nebo dojmy tak o GP, a o tom to tu je, takže kdo sem jde, tak to hledá a ne nějaký zoufalý statistiky o zoufale statisticky nevýznamném slovenském trhu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  14:39

« DR.BUBU

A ty by si tu chtel zkusenosti po 100.000km, kdyz to auto ma zatim par lidi kratce a ostatni na nej cekaj? Ja verim ze i tohle prijde, ale pocitam s tim ze casem. A ze si grstulujou k Puntu? Oproti Fabii maj k cemu, tak proc ne? :P Ja si rad prectu zkusenosti majitelu od ocekavani po zkusenosti. Rad se podivam na fotky, protoze se mi to auto libi. Rad si prectu neco o technice, vyvoji atd... Proto sem taky chodim. Nelezu sem proto abych zasiral diskuzi nablblejma hemzama, ktery s Puntem vubec nesouvisej...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  14:28

« Bez nadpisu

inak tato cela diskusia je o nicom lebo tu sa pisu same * typu gratulujem, auto je genialne a podobne sprostosti takze je to cele OT
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  13:51

« Re:

dr bubu...zase si mimo......tvoj prispevok sa velmi netikal GP....fakt chory clovek.....nevie mu niekto dat ban????lebo ucelne kazi tuto diskusiu priblblymi prispevkami....
    a pozri si kolko predal fiat GP a koko fabii tvoja super skodovka tento rok......a potom mudruj,s predajnymi cislami
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  12:53

« Bez nadpisu

mam odkaz pre jedneho, ktory je OT a jeho prispevky su irelevantne:
    DRž HUBU
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  12:23

« DR.BUBU

Poradi domacich zvirat V SR
    1. pes
    2. kocka
    3. papousek
    4. krecek
    5. had
    10. Tygr
    "Nase" statistiky maj asi tak stejnou vypovidaci hodnotu o kvalite Fiatu Punto... :mrgreen:
    At nejsem uplne OT. V sobotu sem potkal GP na silnici. Moc hezky, skoda jen za volantem sedel idiot a zacal predjizdet kamion aniz by se podival jestli neco nejede... :x
    Takze sem brzdil i ocima, aby se panacek vesel a nemusel to hned rozstriskat...
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 28.04.06  11:29

« Re: Zkušenosti

Našel jsem video / test GP, kdo chce může se mrknout tady:
    [odkaz]
    ... je to odkaz přímo na videosoubor, který se otevře v mediplayeru ... je to maďarsky ale GP tam vypadá skvěle tak aspoň na kouknutí ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  11:15

« Zkušenosti

Majitelé GP můžete se pro nás nemajitele více rozepsat zde? :idea:
    [odkaz]
    Děkuji
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.06  11:06

« Bez nadpisu

já bych nechtěl mít stejné auto spolu s dalšíma 2672 maníkama.
    Jsem rád, že GP moc není
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 28.04.06  10:57

« Re:

Výborně BUBU, to nám ukazuje, že je na Slovensku minimálně 252 lidí, kteří mají vkus a ví co je styl :D
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  10:38

« Bez nadpisu

Poradie znaciek SR 1-3/2006
    1. Škoda
    2. VW
    3. Peugeot
    4. Citroen
    5. Renault
    6. Ford
    10. Fiat
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.06  10:36

« Statistika

predaj v SR 1-3/2006
    1.SKODA FABIA 2672 ks
    2.SKODA OCTAVIA 1311 ks
    3.PEUGEOT 206 571 ks
    4.RENAULT CLIO 514 ks stare aj nove
    14.FIAT PUNTO 252 ks to je spolu GP aj stare
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.06  09:21

« Bez nadpisu

@ Ruud
    Gratulujem ti. Len aby si teraz medzi PP a Svitom(ta nehodova oblast) nesposobil inym(obzerajucim) este viac nestasti ;-) .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…