Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 02.05.06 13:38
« BUMBALL2006 - 23. 6. až 25. 6. 06 Bojnice, SK
Uplynulo skoro 3/4roku od Bumball2005 a je to tady zase >:D >:D >:D
Přijeďte se pochlubit s novými GP :!: :!: :!:
Všichni příznivci a fandové značky FIAT jsou srdečně zváni na akci
BUMBALL2006 - 23. 6. až 25. 6. 06
do Bojnic u Prievidze, SK
Veškeré informace a podrobnosti naleznete na
www.bumball.wz.cz
v sekci INFO Bumball2006 Bojnice.
Pod ochrannými křídly www.stilo.org a www.go4cars.org -
« Bez nadpisu
ruud, octan, ak mozte, napiste please ake ma GP jazdne vlastnosti. drzi sa dobre na ceste? nenaklana sa v zakrutach? a ako to vyzera s jazdnym komfortom so sportovymi pruzinami, znizenim podvozkom a 17" diskami na nasich brutalne rozbitych cestach? da sa to prezit? jednoducho, aky mate dojem z jazdnych vlastnosti toho nadherneho auticka?
inak ruud, tvoje fotky GP su asi najkrajsie fotky GP v ciernej metalize, ako som zatial videl. very coooool 8) -
« Bez nadpisu
gp: dik, to auto je naozaj super, asi tak ako tvoje hodnotenie, proste 10 z 10
octan: su to v podstate malickosti ale zamrzia, ked sa vsak zoberie auto ako celok, tak je to uplne nic. pri dvierkach je po zavreti mierna fuga, a s tou kozou nastal problem priamo u predajcu fiat, ako tam montovali defendlock tak ju zrejme otvorili a zjavne nedali (alebo nevedeli dat) do povodneho stavu, takze som si musel sam vybrat cely ramcek s kozou a nahodit to poriadne, no a to, ze je to urobene na suchy zips je fakt, zo strany spolujazdca vidno miernu "dieru" tam kde je to zozipsovane, ale hovorim to su take drobnosti ktore si po zasadnuti a famoznej jazde clovek nevsimne.
a interier mam oranz, potom aj nafotim. -
« Prve foto
tak pripajam aj ja prve fotky, zial spinaveho, gp...
[odkaz]
ked bude lepsie pocasie, tak este urobim par zaberov.
zatial mam celkovo pozitivny dojem, spotreba podla pp po 550 km zatial 7,4 l/100 km (jazdilo sa hlavne v kopcovitom terene, dialnica takmer vobec nebola), dynamika je dobra, na trojke sa da predbehnut takmer vsetko.
interier je super, az na odkladaciu priehradku oproti spolujazdcovi ktora akosi "nepasuje" a este divnom upevneni (suchym zipsom) koze pri radiacej pake.
ak by niekoho nieco konkretne zaujimalo, tak rad odpoviem (ak budem vediet). -
"-- skrytý --" 29.04.06 19:53
« Bez nadpisu
Marcelino: zrcátka se mi naopak moc líbí, je to jeden z prvků co jsou opravdu cool, porovnej to třeba s P207, tam jakoby padají dolů, tam to je opravdu děs, ale u GP ten tvar a výhled z nich to je paráda ;-)
jinak další fotky, pro wolffa klima a motor 1.4 16V, jinak 6-ti stupňová převodovka tam samozřejmě je.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
Marcelino 29.04.06 18:02
« Re: fotky
2 octan: pozeral som fotky - su sice troska skreslujuce - nazivo vyzera to auto lepsie...
...ale jedna vec sa mi nepaci a to dizajn a uchytenie spätnych zrkadiel - vyzeraju jednoduch hrozne - toto je dizajnovy ulet, ktory mi proste nesedi... ale zas sedacky vyzeraju paradne :-! , podobne aj kozou obsity volant je celkom slusny ;-) -
« GP
to GP.
Moc pěkně autíčko. Vypadá ještě líp, něž když jsem ho viděl poprvé a bylo ještě zavoskované >:D
Děkuji za tvé příspěvky, kterými nás tady obohacuješ, protože i když jsem s GP najezdil cca 10tis.km, pocity z jízdy a auta bych nikdy nevystihl tak dobře jako ty !
Bravo -
wolff 28.04.06 22:28
« Bez nadpisu
No Octan...
Je to mazel...
No nevím nevím, jestli ho nějaký auto v dohledné době překoná...
Jojo...
Asi je to hooodně dobrá varianta.
P.S.
Navrhuji Bubu úplně ignorovat, nereagovat, a´t tady ten ubožák plácá ty nesmysly klidně dál. Ony přijdou prázdniny a už se sem pak nevrátí...
Auto je to nádherný. Líbí se mi moc. ŠKODA, že jsi ty fotky neudělal při zaplé elektrice, rád bych se mrkl na to jak vypadá ta klima za běhu... -
Lubos.1 28.04.06 21:59
« Re: Re: Re:
V tejto vybave vyzera interier lepsie (paci sa mi ta oranzova nit), ale aj tak skoda, ze na nom taliani viac nezapracovali. Zvonku sportovy look, vo vnutri nemastne neslane. Ale ak sa paci majitelovi, je to OK.
Nech sluzi a nech sa mu vyhnu problemy, ktore maju skoro vsetky automobilky s novymi modelmi 8)