Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  20:15

« Re:

Ahojte spotreba prudko zavisi od rychlosti, ako som pisal nedavno 5.7 po takych 1600km, no po resetnuti pocitaca a dialnicnych jazdach 140-160 mam 6.7. Jedna vec mi trosicku vadi pri parkovani vobec nevidim dopredu, vidim iba sklo, nech som hoci hlavou aj na strope. Subjektivne sa mi zda ze motor sa stale zlepsuje. >:D . Lejete do toho 95benzin?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  19:01

« Bez nadpisu

Ako sa vyvija spotreba Octane? Mozes aj nejake nove postrehy. Aj ini mozu samozrejme.
    Ja este musim cakat 2 tyzdne :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  21:00

« Bez nadpisu

punta: jo je to tak, u dieselů je verze se zpátečkou dopředu před jedničku a u 1.4 16V má zpátečku klasicky dozadu doprava, v obou případech s pojistkou kroužkem (ideální), u benzínu má o něco kratší dráhy a celkově z ní mám příjemnější pocit....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  20:50

« Převodovka

Tak to vypadá, že GP má 2 převodovky 6st. :roll:
    1.) [odkaz] str.3
    2.) [odkaz]
    :?:
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.05.06  12:07

« Bez nadpisu

No tak moje hodnocení by bylo u motoru 1,2 lepší Punto, u 1,4 (pokud by to nebylo 16v) lepší Yaris a v naftě jasně lepší Punto.
    V bezpečnosti má Punto taky navrch... Viz kolenní bagy, hvězdičky v Euro Encap...
    No asi by to už těžko nesly, kdyby Punto vyhrálo všechno...
    S tím Jazzem pokud je to tak, tak je to možné... Prostor pro řidiče je však určitě větší v GP...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.06  11:47

« Re: Re: ////

pozor v první kategorii, motory do 1.2 vyhrálo Punto Classic - Fabie byla poslední....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  11:32

« Re: ////

1,3 M-Jet a toyota yaris 1,4D-4D byla první. Honda Jazz má největší kufr a prostor na zadních sedadlech. A celkový vítěz- Byli tři kategorie do 1250ccm okolo 1,4 a základní diesly. Tak yaris byl prví ve všech třech kategoriích. Přičmž u 1,4 se dělil s Gp. Hodnotili jen objektivní hledisko, což je prostor v interiéru dále motor a bezpečnost. Né jízdní vl. ani zpracování.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.05.06  11:24

« ////

To sem nějak nepochopil.
    Jak celkově vyhrál Yaris, resp, po tom co sem sám vyzkoušela po přečtení testů jak mohl vyhrát?
    Za další.. Jak to mysleli, že Jazz je nejprostornější? To taky nechápu.
    A za další, co bylo před tím Puntem s 1,3 JTD? A byla to JTD a nebo MJTD?
    Dík... NEchce se mi to kupovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  11:21

« Re:

No bohužel, tušim že svět motorů nedává svý články na web. Já už taky nějáký hledal. Mohu ¨Ti to naskenovat a poslat na email. Tak mi kdyžtak pošli Sz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  11:02

« Bez nadpisu

tommy11: a je to aj niekde na webe, alebo to aspon bude neskôr ??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.06  10:52

« Svšt motorů 20/2006

Četli jste již toto číslo?? Je tam velký srovnávací test konkurence Fábie. Jedná se o 5D hatchbacky. S motorem 1,4 punto zvítězilo (17/20) s 1,2 bylo 6.(16) 1,3Jtd 2.místo(14). V závorkách uvedu umístění fábie. Jinak celý test vyhrála toyota yaris, Nejprostornější Honda Jazz.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  13:20

« ESP

Punta06: podvozek je fantastickej, takže jsem ho (ESP) ještě nedonutil pracovat. Blikalo na mě jen na kolejích když pršelo, bylo to ale jemňounký a auto netancovalo jako dřív, ale jelo furt rovně :-) takže ESP je naladěno optimálně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  11:20

« Re: Prodejci

No já zvažuji autotyp, nebo Imofu, možná i Smažíka na Kladně. A jinak s Dojáčkem ve Vršovicích též máme také divné zkušenosti. Jezdíme do servisu U nádraží. a nic moc...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  10:39

« Prodejci

@ Tommy11
    S Fiat IMOFA mám dobré zkušenosti, výborné s prodejcem, dobré se servisem. Servis je OK, ale ne klempířina a lakování, dělají lak jinde a ne zrovna dobře (reklamoval jsem víko motoru 3x!!! než to udělali dobře a stejně je tam kaz v laku). Na druhou stranu musím říct, že ten týden, co auto bylo v lakovně, jsem měl půjčené MWčko zadarmo. Jednání je tam velmi seriózní a vždy se snaží vyjít vstříc. Přesný opak je Dojáček na Vršovické - prodejce a servis U nádraží. Tam bych si nekoupil ani plastikový model a ten bych tam nedal ani na výměnu baterek. Psal jsem tady o zkušenostech s prodejci před rokem, kdy jsem MWčko kupoval, je tam porovnání přístupu lidí v showroomech u Dojáčka-Vršovická a IMOFA-Milevská. Je možné, že se to ve Vršovicích změnilo, ale dost o tom pochybuji, jezdím kolem a jsou tam stejní lidé.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  10:10

« Re: ESP

to je sleva, když to bereš na leasing. Imofa dává dokonce 35000kč. A prppó jaké máte zkušenosti s tímto prodejcem. Já vím, že prodával je AR a teď i Fiaty.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.06  10:03

« ESP

Octan: Jak je na tom to ESP, nekecá moc do řízení? :-!
    Tommy11: 30k to je nějak moc, ne? Já vím jen o polovině >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.06  17:44

« @ Tommy11

V Praze jsou asi tři prodejci Fiatu. Dojáček, Imofa a Autotyp a snad ještě nějací další. Souhlasím s Viktorem, Dojáček(Vršovice) NEBRAT, špatné zkušenosti (osobní i jiných) s prodejnou i servisem. Když jsem kupoval Fiata, bral jsem v úvahu i nabídky z Plzně(nevím už jaká firma) a z Kladna (Smažík). Určitě si obejdi co nejvíc prodejců a porovnej nabídky a jednání. Rozhodně si zasurfuj po netu. >:D Šťastnou ruku :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.06  15:39

« Re: Prodejce v Praze

Dojáček, ale výhradně na Svobodově (Výtoň).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.06  15:08

« Bez nadpisu

A ještě něco, jakého prodejce v Praze by jste doporučili...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.06  11:19

« Sleva

Ptrosím, nevíte někdo, zda ještě platí sleva cca 30000kč u prodejců?? Díky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…