Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  11:07

« Bez nadpisu

"zavidiet FIAT? to snad nemyslis vazne a lepsie auta ako Skoda su ale urcite to nie je FIAT"
    amen, řekl pán co zná reálně Fabii a zbytek z prospektů, Dr.Bubu klídek tvůj názor všichni tady znaj, zřejmě nikoho nezajímá, takže je to príma, že všechno víš tak pěkně a už to nemusíš opakovat, jenom tím dokazuješ, že jsi jen vlezlej provokatér.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  10:26

« Bez nadpisu

No já si myslím,že na autorevue byla zajímavá diskuze-nesmysly typu,že GP je škaredé/v tom se většina lidí ať jsou fanoušky Fiatu nebo ne shodnou,že GP je velice hezké/a pod.
    S druhé strany jsem si přečetl nesmyslné hodnocení Wolffa cituji:Fiat by nikdy HTP nevyrobil, protože má rozum a nikdy by nevyrobil motor, který má sice parametry slušné, ale tam kde jedeš s tím Puntem na 2000 otáčkách na lehkou brnkačku pedálu plynu, tak tam s Haťapkou musíš točit 3000, aby ti nekuckala (trochu přitažené za vlasy,ale daleko od pravdy to není).
    To je podobný nesmysl jako že je GP škaredé nebo *.Ve všech režimech tzv.pružného zrychlení/a to už začíná něco přes 2000 ot./je lepší 1.2 47 HTP.A to celkem výrazně.Navíc jsou obě auta GP1.2+Fabie 1.2 47 dost podobně zpřevodovány.A s HTP se stejně jako s GP 1.2 dá jet i dost pod 2000 otáček bez cukání-ovšem bez nároku na nějaké slušné zrychlení.Co je nevýhodou HTP je nestandarní zvuk,takže prosím Wolfa o trochu objektivity.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  07:47

« Bez nadpisu

zavidiet FIAT? to snad nemyslis vazne a lepsie auta ako Skoda su ale urcite to nie je FIAT
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  22:50

« Re: Re: Re: Re:

trosku ubohe reakcie skodovkarov.....niekoho mi to pripomenulo....no nic zavidia ze su lesie a novsie auta ako fabia...:twisted: .Bravo Grande Punto len tak dalej a fiat bude zase velky hrac!!!!!!!!! a ak sa podari aj stilo.....waw to fakt budem kupovat len fiaty ale aj 407 sa mi paci..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  22:37

« Re: Re: Re:

pozrem sa tam.ale za vsetkych skodovkarou provokaterou mi bohate staci dr bubu..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  22:32

« Re: Re:

to Peto.Fiat : na autorevue sa k novej recenzii o GP cku strhla dobra debata zavistlivych majitelov 1.2 HaTePe ake je GP skarede. Kdo sa chce pred spanim zabavit? Dohodnime sa nech vsetci ''agenti provokateri'' pisu tam :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  22:27

« Bez nadpisu

Dr.Bubu:Samozřejmě, že lžeš ty, 1. viděl jsem jak to dělají, 2. seděl jsem v tom a šahal na to, odkdy je dřevo z druhý stany černý???? Je to plast a ani tvoje rešeršní posedlost a vytrhávání citací mě nepřesvědčí o opaku. Jestli chtěli aby to vypadalo jako jeden kus dřeva, tak to taky lakujou vcelku aby to tak vypadalo, ten plast ty hlavo skopová.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  21:39

« Re:

toto je diskuzia o gp!!!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.05.06  21:37

« Bez nadpisu

Já ho chci vidět... Bubu, odkud si?
    Prosím Prosím, vystup z anonymity... My tady anonymní nejsme, ty stále ano... Já bych tě chtěl fakt poznat... Fakt za tebou přijedu...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  21:33

TAK KTO KLAME?
    CITAT: IS 100 % žádný dřevo nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  21:32

« Re: Re:

citat zo stranky lexus.cz: Príkladom je drevená
    stredová konzola, ktorá je k dispozícii
    v luxusnej výbave IS. Táto konzola,
    ukrývajúca ovládaăe vyhrievania
    sedadiel a poskytujúc odkladací
    priestor, poskytujúca z troch
    samostatných častí, z ktorých každá
    je samostatne presne opracovaná.
    My sme ale trvali na tom, že táto
    konzola by mala byť vyrobená
    z jedného kusa dreva. Týmto spôsobom
    zostane neporušená čistota farby,
    vzoru a v nemalej miere aj pocitu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  21:11

« Re:

pls na DR.bubu nereagovat.Alebo chcete zivit jeho psychopaticke nazory dalej???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  20:19

« Bez nadpisu

Dr.Bubu: jsi totální ignorant a tupec nebo opravdu jen nemocnej??? Mluvil jsem o středovym panelu, tam je to takovej našedlej plast, zbytek, to co má vypadat jako dřevo je prachsprostej lakovanej plast, viděl jsem i video jak to dělaj, Takže sklidni hormon, a ne.er mě opravdu, tupci jako jsi ty mě dokážou zdvihnout mandle. IS 100 % žádný dřevo nemá.
    V životě jsi neviděl auto ty tupoune. Dobrej nápad měl wolff, pojď se potkat, opravdu bych stvoření jako ty chtěl vidět. Vypravím se kamkoliv a vezmu schválně nějaký auto, který bude k dispozici o kterym tvrdíš že sem v něm nejel. Ty ani nevíš jak Lexus vypadá, možná z prospektů, ale to se ti asi plete dohromady, oni dělají víc modelových řad víš?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.06  20:08

« Re:

Citat: Interiér 100% Toyota, takovej cheap
    v Lexuse je prave orechove drevo takze v Lexuse si urcite v zivote nesiel
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 21.05.06  19:58

« Bez nadpisu

Však italština je v poho, ne?
    >:D
    Jinak mě Punto taky ukazovalo min 2 l... Ono to stejně, když to pak zprůměruješ tak hezkly vyjde. Fakt je ten, že u škodovky to ukazuje 0. ALe netrápí mě ani jedno...
    :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  19:43

« Bez nadpisu

Nechceme tu debatovat k veci? Napriklad padol server autorevue ked vysla recenzia na GP 1.2. >:D Ako Vam ukazuje min spotrebu PP? Dneska som konecne cital manual k radiu a dobre som sa zasmial na pouzivani hand free sady. To je vtip pouzivat ju s talianskymi pokynmi pri ovladani hlasom? mate to niekto?Ako to pouzivate? Napr:
    Ak je v telefonnom zozname ulozene pre jedno meno niekolko telefonnych cisel, system sa Vas dotaze ktore chcete volat :
    Chiama Mario lavoro o casa? Volat Mariovi do zamestnania alebo domov? :shock:
    alebo Ak chcete volat posledne volanej osobe vyslovte :
    Ultima chiamata ricevuta? [posledny prijaty hovor]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  18:56

« Re: Re: Re: Re: Re:

BTW: dneska kolem 14 hodiny jsem jel na Průmyslový ulici (Praha) a na semforu proti mě jelo krásný červený Stilo 3d a řidič okukoval moje GP, pak jsme na sebe mávli a jeli. Nebyl to někdo z fóra???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.06  18:53

« Re: Re: Re: Re:

Lubos1: No abych to ještě uvedl na pravou míru, tak oni nabízejí dvě zpřevodování, do dlouha (s tím jsem jel) a do krátka (s tím jsi jel asi ty), jinak díra tam opravdu je....
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 21.05.06  18:49

ok, tak potom porovnanie beriem. Tie prevody mi naopak vyhovovali, skor mi vadila pomerne silna turbodiera.
  • 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 21.05.06  18:49

« Bez nadpisu

No, vím o jednom z mého okolí, co starší verzi Lexusu měl a dost rychle se ji zbavil, jen nevím proč.
    DR.BUBU: Ano, FIAT je technologický ocas v evropě a na světě vůbec. Proto jeho technologii odkupují jiné, vyspělejší automobilky. Asi aby mohly výrábět nejlevnější "šunky a popelnice", které by nekoupil ani ten poslední zoufalec....
    Přidám další postřeh - před chvílí jsem na šesti kilometrech po městě minul /jenom minul, nepočítal jsem ty v okolí/ 16 Fiatů....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…