Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
No já si myslím,že na autorevue byla zajímavá diskuze-nesmysly typu,že GP je škaredé/v tom se většina lidí ať jsou fanoušky Fiatu nebo ne shodnou,že GP je velice hezké/a pod.
S druhé strany jsem si přečetl nesmyslné hodnocení Wolffa cituji:Fiat by nikdy HTP nevyrobil, protože má rozum a nikdy by nevyrobil motor, který má sice parametry slušné, ale tam kde jedeš s tím Puntem na 2000 otáčkách na lehkou brnkačku pedálu plynu, tak tam s Haťapkou musíš točit 3000, aby ti nekuckala (trochu přitažené za vlasy,ale daleko od pravdy to není).
To je podobný nesmysl jako že je GP škaredé nebo *.Ve všech režimech tzv.pružného zrychlení/a to už začíná něco přes 2000 ot./je lepší 1.2 47 HTP.A to celkem výrazně.Navíc jsou obě auta GP1.2+Fabie 1.2 47 dost podobně zpřevodovány.A s HTP se stejně jako s GP 1.2 dá jet i dost pod 2000 otáček bez cukání-ovšem bez nároku na nějaké slušné zrychlení.Co je nevýhodou HTP je nestandarní zvuk,takže prosím Wolfa o trochu objektivity. -
« Re: Re: Re: Re:
trosku ubohe reakcie skodovkarov.....niekoho mi to pripomenulo....no nic zavidia ze su lesie a novsie auta ako fabia...:twisted: .Bravo Grande Punto len tak dalej a fiat bude zase velky hrac!!!!!!!!! a ak sa podari aj stilo.....waw to fakt budem kupovat len fiaty ale aj 407 sa mi paci.. -
"-- skrytý --" 21.05.06 22:27
« Bez nadpisu
Dr.Bubu:Samozřejmě, že lžeš ty, 1. viděl jsem jak to dělají, 2. seděl jsem v tom a šahal na to, odkdy je dřevo z druhý stany černý???? Je to plast a ani tvoje rešeršní posedlost a vytrhávání citací mě nepřesvědčí o opaku. Jestli chtěli aby to vypadalo jako jeden kus dřeva, tak to taky lakujou vcelku aby to tak vypadalo, ten plast ty hlavo skopová. -
« Re: Re:
citat zo stranky lexus.cz: Príkladom je drevená
stredová konzola, ktorá je k dispozícii
v luxusnej výbave IS. Táto konzola,
ukrývajúca ovládaăe vyhrievania
sedadiel a poskytujúc odkladací
priestor, poskytujúca z troch
samostatných častí, z ktorých každá
je samostatne presne opracovaná.
My sme ale trvali na tom, že táto
konzola by mala byť vyrobená
z jedného kusa dreva. Týmto spôsobom
zostane neporušená čistota farby,
vzoru a v nemalej miere aj pocitu. -
"-- skrytý --" 21.05.06 20:19
« Bez nadpisu
Dr.Bubu: jsi totální ignorant a tupec nebo opravdu jen nemocnej??? Mluvil jsem o středovym panelu, tam je to takovej našedlej plast, zbytek, to co má vypadat jako dřevo je prachsprostej lakovanej plast, viděl jsem i video jak to dělaj, Takže sklidni hormon, a ne.er mě opravdu, tupci jako jsi ty mě dokážou zdvihnout mandle. IS 100 % žádný dřevo nemá.
V životě jsi neviděl auto ty tupoune. Dobrej nápad měl wolff, pojď se potkat, opravdu bych stvoření jako ty chtěl vidět. Vypravím se kamkoliv a vezmu schválně nějaký auto, který bude k dispozici o kterym tvrdíš že sem v něm nejel. Ty ani nevíš jak Lexus vypadá, možná z prospektů, ale to se ti asi plete dohromady, oni dělají víc modelových řad víš? -
"-- skrytý --" 21.05.06 19:43
« Bez nadpisu
Nechceme tu debatovat k veci? Napriklad padol server autorevue ked vysla recenzia na GP 1.2. >:D Ako Vam ukazuje min spotrebu PP? Dneska som konecne cital manual k radiu a dobre som sa zasmial na pouzivani hand free sady. To je vtip pouzivat ju s talianskymi pokynmi pri ovladani hlasom? mate to niekto?Ako to pouzivate? Napr:
Ak je v telefonnom zozname ulozene pre jedno meno niekolko telefonnych cisel, system sa Vas dotaze ktore chcete volat :
Chiama Mario lavoro o casa? Volat Mariovi do zamestnania alebo domov? :shock:
alebo Ak chcete volat posledne volanej osobe vyslovte :
Ultima chiamata ricevuta? [posledny prijaty hovor] -
mezek 21.05.06 18:49
« Bez nadpisu
No, vím o jednom z mého okolí, co starší verzi Lexusu měl a dost rychle se ji zbavil, jen nevím proč.
DR.BUBU: Ano, FIAT je technologický ocas v evropě a na světě vůbec. Proto jeho technologii odkupují jiné, vyspělejší automobilky. Asi aby mohly výrábět nejlevnější "šunky a popelnice", které by nekoupil ani ten poslední zoufalec....
Přidám další postřeh - před chvílí jsem na šesti kilometrech po městě minul /jenom minul, nepočítal jsem ty v okolí/ 16 Fiatů....
amen, řekl pán co zná reálně Fabii a zbytek z prospektů, Dr.Bubu klídek tvůj názor všichni tady znaj, zřejmě nikoho nezajímá, takže je to príma, že všechno víš tak pěkně a už to nemusíš opakovat, jenom tím dokazuješ, že jsi jen vlezlej provokatér.