Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  23:03

« To Lubos1, Re: Polymorf znovu v akci

ako si to myslel a komu to bolo urcene?

Ujišťuji tě, že polymorf je v této diskusi jen jeden jediný a jedinečný.
    S tebou je možné normálně diskutovat (nikoliv vždy souhlasit, ale to k diskuzi patří), polymorf touží pouze vyvolat negativní emoce.
    Více o tomto tvoru třeba zde:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  20:35

« Re: Re: Re: Re: Ceny

aaa pan doktor provokater je tu......PUnto II a Fabia su plne porovnatelne modely.Je na kazdom co si vybere.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  20:24

« Re: Re: Re: Ceny

Pleteš si dojmy provokatére, reagoval jsi na mě, reaguju na tebe, chápeš, nebo ti to nemoc nedovolí???
    Ceny www.fiat.cz, www.skoda-auto.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  20:23

« Re: Ceny

to Bubu: tech 405000 SK u Punta mas asi spatne. Ja si to nakonfiguroval a vyslo mi 385000 SK. Pridal jsem okenni arbagy, mlhovky, klimu, DO k centralu, bocni listy
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  20:19

« Re: Re: Ceny

trafena hus zagagala neviem odkial si bral tie ceny
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  20:18

« Re: Ceny

Dr.Bubu: na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď TY >:D
    u nás je to přesně jak jsem napsal :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  20:14

« Ceny

Akčný model ICE vychádza z modelu Ambiente a obsahuje:
    - Airbag vodiča a spolujazdca
    - ABS, MSR, Dual Rate
    - Centrálne zamykanie
    - El. ovládanie predných okien
    - El. ovládanie a vyhrievanie spätných zrkadiel - Hmlové svetlá
    - Palubný počítač
    - Posilňovač riadenia
    - Imobilizér
    - Tónované sklá
    Navyše obsahuje model ICE jeden z dvoch možných paketov:
    paket „Bezpečnosť“
    - poloautomatická klimatizácia
    - bočné airbagy
    - diaľkové ovládanie k centr.zamykaniu
    alebo paket „Dizajn“
    - poloautomatická klimatizácia
    - hliníkové disky 14“ SPRINT
    - diaľkové ovládanie k centr.zamykaniu
    CENA 1.2 47 Kw 374990
    [odkaz]
    FIAT PUNTO CLASSIC 1.2
    v tej istej vybave [odkaz]
    405 250
    Tak sa opat pytam kto tu klame
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.05.06  20:09

« Bez nadpisu

Lubos, nebuť stahovačný, polymorf je zde zcela jistě jen jeden a tím je náš pan doktor... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  19:52

« Re:

To Abarth:samozřejmě Fabie už je dosluhující model,ale zase cenový rozdíl je dost velký.A navíc pro člověka s rodinou je přece jenom přijatelnější volba Fabie kombi s lepší cenou než GP a navíc o dost vhodnější pro rodinu.
    Ale nejde říct,což se dost dělá v diskuzích,že je člověk blbej ať už zvolí variantu Fabii nebo GP.Osobně by jsem neváhal nad Fabií kombi,jelikož mám dvě děti a manželka by mne za kufr 270 litrů přerazila,ale chápu že si někdo koupí GP-každému vyhovuje něco jiného.
    To Octan:konkurence je vše co je na trhu,novější starší větší menší.Spíš záleží na cenové hladině-je třeba C4 konkurence GP+Fabie?Ano pro cenu 315 000 kč u 3dv.určitě je a navíc s motorem 1.4 16v.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 22.05.06  19:47

« Re: Polymorf znovu v akci

Vidím, že polymorf je zase v ráži. Nejen, že z českých stránek přinesl citát ve slovenštině, ale ještě zde se pokouší rozpoutat trapný flamewar.
    Nu což, každý se nějak baví.

ako si to myslel a komu to bolo urcene?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  19:41

« Bez nadpisu

Kurňa co řešíte, od konkurence Fabii je tu Punto Classic. Fabia je výběhovej model stejně jako Clio Storia, 206, Corsa, takže tam jsou konkurenti ne v novinkách....
    Fabia 1,2 47kW Ambiente - 303000,- ABS, 4xairbag, klimatizace, central s DO, el. okna, PP,...
    Punto Classic 1,2 44 kW (5 dv.)- 246 900, ABS, centrál, el. okna, + okení airbagy 9900 + klima 35 000 + DO
    294 800 Kč
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  18:49

« Bez nadpisu

To máš sice pravdu Fabia tě vyjde levněji a má navíc i tu klimu, kterou si musíš do Punta dokoupit nebo si koupit verzi Sport, ale Fábia je dosluhující model a to je myslim dost podstatný, protože ta generace je tam sakra znát, takže tě Punto vyjde vlastně výhodnějš protože rozdíl generace už tu Fabku nespasí 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  18:31

« Re:

v tych casoch [pred troma rokmi] kupil ABS, bag pre spolujazdca[svokru] , palubny pocitac tak bol s cenou na GP Dynamic. A ten Dynamic ma toho dost naviac., nemyslite? .......Bavme sa radsej o nasich GP ckach.
    Nesrovnavej co se dalo sehnat tehdy ale to co se da koupit dneska. Dneska je Fabia vyhodnejsi,.. taky je to vyprodejovej model. Kdyz chces srovnat GP Dynamic tak prosim:
    Fabia 1,2 47kW Ambiente - 303000,- ABS, 4xairbag, klimatizace, central s DO, el. okna, PP,...
    Punto 1,2 48kW Dynamic - 320000,- ABS, 6xairbag, central s Do, el.okna, PP, Autoradio s CD.
    Punto je drazsi, navic ma okenni bagy a radio, ale nejak mu chyby ta klimatizace, ktera stoji 35000,-.
    Takze vidis, ze to neni tak jasne jak si myslis.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 22.05.06  17:46

« Bez nadpisu

Tak se hlásím, do dnes najeto 7000 km, motor si už krásně sedl, je to znát na výkonu i spotřebě, ta se po naměřeném úseku o zhruba 4000 km ustálila na 6 litrech. Vše zatím funguje jak má. Jsem hrozně rád, že jsem si vybral GP. Každá jízda s ním je radost. Neměnil bych nic, ani motor, možná jen tu klimošku, hmmm ale to by už chtělo i ten motor ;-) kua už jsem zase rozežraný :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  17:24

« Re:

No já si myslim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  17:16

« Bez nadpisu

S GP 1.2 sa v pohode rozbieha na 2000 otacok. Debata co sa dneska rozputala na autorevue je husta, co? Aj s HTP tusim 40kW sa da v pohode rozbiehat, mame ju v rodine ale neporovnavam lebo sa to nehodi, stare s novym [ hlavne vybava je v HTP uboha, keby si clovek v tych casoch [pred troma rokmi] kupil ABS, bag pre spolujazdca[svokru] , palubny pocitac tak bol s cenou na GP Dynamic. A ten Dynamic ma toho dost naviac., nemyslite? .......Bavme sa radsej o nasich GP ckach.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  17:00

« Re: Re:

To Wolff:no právě jsem dojel,cestou jsem si zkontroloval při kolika otáčkách se vlastně rozjíždím-je to přesně 2000.Co jste s tím Polem dělali mi není jasné.Jinak v místních autoškolách je nyní celkem dost Fabií HTP-i největší dřeva se s tím naučí rozjíždět dřív než za půl roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  16:38

« Re:

Poslední dobou mám pocit,že motory HTP shazují pouze "odborníci", kteří ve Fabii s tímto motorem v životě nejeli. Stačí,když se kdekoliv na netu objeví článek o Škodovce a okamžitě se spustí nesmyslné diskuze plné emocí o tom,který motor je lepší a že HTP stojí za..... Každý ať si koupí co mu vyhovuje... Pro někoho je nejlepší Fabia, pro někoho GP. Je to přece jenom věc názoru a nesmyslné vnucování toho svého celou diskuzi akorát pokazí...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  16:29

« Velky test GP na autorevue.cz

• « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  16:25

« Polymorf znovu v akci

Vidím, že polymorf je zase v ráži. Nejen, že z českých stránek přinesl citát ve slovenštině, ale ještě zde se pokouší rozpoutat trapný flamewar.
    Nu což, každý se nějak baví.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…