Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  08:47

« OT AR159

Trochu OT, ale Alfa 159 je moje srdcovka, tak to sem dám, je prostě nejlepší :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  08:36

« Re: ////

nevznikol Fiat v roku 1899????tusim angeliovci su vlastnici...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.05.06  00:06

« ////

jen tak pro odlehčení...
    Takový malý offtopic, jako důkaz, že je blbost věčná... Budou to slova mého šéfa, nic zlého proti němu, v poho,ale pobavil mě a to se cenní...
    Tak z jeho úst sem se dozvěděl (pro) mě novinu, že cituji: Tak sem vlastně slyšel, že Fiat vznikl tak, že po válce v Itálii zbyl válečnej průmysl, spousta železa, tak z toho udělali fabriku na auta... Fiat ne, to nikdy, ale Takový Ferrari, to jo a nebo ještě i AR,a le Fiat ne...
    Dá se to komentovat?
    Takže nějaký Polymorf a nebo dokonale vzdělaný pan Lorenz je vlastně klasika a svým způsobem slabý odvar, když vemu v potaz, že tohle vypráví vzdělaný vysokoškolsky vzdělaný člověk...
    No jak říkám, blbost kvete v každém věku... Teda pardon, to není blbost, ale je to spíš neinformovanost, omezenost, to že člověk nemá mapu, pane... :P
    Jinak dneska sem viděl stříbrné GP v Brně a mezi nama.... NIC MOC. Je to podle mě nejhorší barevná kombinace. Tak jak třeba Fabii stříbrná celkem sluší, tak GP mě přišlo skoro až nehezký... 8-s Myslím, že oranžová, červená a bílá to jistí... Případně ještě ta modrá...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.06  23:08

« Bez nadpisu

Tak vítej SPORŤáku ;-) jaká to bude vlastně barva, už sem zapomněl ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.06  21:56

« Bez nadpisu

Zdravim, vsetkych (no, skoro vsetkych, ved viete..)
    Tak som uz cvakal a asi uz tento piatok, resp. buduci pondelok, som GPckar >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.06  21:39

« Re: Re: pelovy filter

ja chodim do servisu Grif ... v Petrzalke ... zatial co som tam bol raz tak super pristup. skrabanec co tam bol uz od nova na vnutornej strane dvery a nebolo to bezne vidiet tak za šé min opravili. a frcal som prec .... tu mas cislo a objednaj sa ak chces 02/68201417
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.06  19:53

« Re: pelovy filter

Kde (servis) boli taky ochotni?
    Kde sa nachadza filter? Manzelka ma punto s klimou ale chcem si overit ci tam pelovy filter je, pretoze sa mi zda, ze mi nieco vyletelo z vyduchov.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.06  14:33

« Re: prodej nových vozu 04/06 v EU

dr vidi len negativne spravy o fiate....toto ho urcite nebude zaujimat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.06  11:57

« prodej nových vozu 04/06 v EU

Něco pro dr. ... >:D
    Prodeje nových osobních vozů za duben v EU výrazně zpomalily, Fiat prodeje zvyšuje
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  21:24

« Re: Minutu ticha

hmm pěkný a jestli to měl na leasing, no potěš koště a propó, co si myslíte o pojištění splátek, má ta nějákou cenu, já osobně si myslí, že je to dobrá věc....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  21:14

« Minutu ticha

Prosím minutu ticha za GP :'-(
    (doufám že majitel je OK)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  11:40

« pelovy filter

bol som vcera v servise fiatu a pytal som sa na ten pelovy filter. original stoji 1300 sk, montaz zdarma za niekolko minut na pockanie. takysto nie je problem zdarma doplnit vsetky chybajuce sruby co drzia odhlucnenie motora ... tiez na pockanie ....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  09:34

« Re:

Taková poznámka - způsob argumentace, kterou polymorf používá, se svého času vyučoval na "dejvické Sorbonně". Otázka se přímo nabízí - chybějí před DR. písmenka RS nebo ne? :-D
    Myslím, že hlasování je zbytečné, dopadlo by IMHO jednoznačně. Osobně tipuji "ANO".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  09:23

« Re:

Tak pak poreferuj co je TO zač. Podle mne je to tak 15ti letá puberťačka, která se jen baví.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.05.06  08:00

« Bez nadpisu

Pan doktor, má za to, že co není v příplatkové výbavě, tak neexistuje. Ach jo... Bohužel pane doktore, Punto má počítač v základu už nějakých 8 let... škoda, ale dobrej pokus. Zkus to jinak...
    P.S., Však já si chci s panem Dr Bubem, taky jenom povykládat... :P
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  07:52

« Bez nadpisu

ale Punto zas nema palubny pocitac
    Košický DRBo zas nemá v hlave ani štipku tej prepotrebnej šedej hmoty ..
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  07:41

« Bez nadpisu

Ano mate pravdu v tej cene je 385 000 dal som tam aj hlinikove disky tak preto mi to tak vyslo ale Punto zas nema palubny pocitac
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  07:32

« Re:

... Já ho chcu, a chcu a chcu....

Macek si chtěl s Rathem také vyřídit jen soukromou záležitost >:-[]
    To all: Jak jste vydrželi to čekání??? >:-[] Asi pojedu těm "taliánům" trochu pomoci, nějak nestíhají, těch objednávek... ;-)
    Kdyby byla škodovka co k čemu, tak jim propůjčí nevytížené linky , dr. by to mohl domluvit a za snahu by mohl dostat jedno GP grátis, ať ví "vo co gou" >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.05.06  23:15

« Bez nadpisu

Jo tak tak...
    Lubos má občas zkreslené info (no kdo nemá? :P ),a le jinak je fajn. Připadá mi, že se o fiat celkem dost zajímá někdy reje jen z podstaty, yb se přesvědčil, že je vše O.K.
    Jinak polymorf je fakt dobrej... Zase mě dostal...
    Já ho chcu, a chcu a chcu. Aby mě někdo nenařkl z nepatřičné sexuální orintace (na polymorfy), tak ho chcu jen poznat. Musí to být zábavná figurka... Tomu člověku až bude 70 let, tak nezávidím těm lidem na místním příslušném úřadě. To bude kverulant jako bejk... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  23:06

« Bez nadpisu

Kam zalezl Dr.Bubu otevřeně usvědčený ze lži??? I mě na www.fiat.sk vyšly u Punta Classic jiný ceny >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…