Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
wolff 25.05.06 00:06
« ////
jen tak pro odlehčení...
Takový malý offtopic, jako důkaz, že je blbost věčná... Budou to slova mého šéfa, nic zlého proti němu, v poho,ale pobavil mě a to se cenní...
Tak z jeho úst sem se dozvěděl (pro) mě novinu, že cituji: Tak sem vlastně slyšel, že Fiat vznikl tak, že po válce v Itálii zbyl válečnej průmysl, spousta železa, tak z toho udělali fabriku na auta... Fiat ne, to nikdy, ale Takový Ferrari, to jo a nebo ještě i AR,a le Fiat ne...
Dá se to komentovat?
Takže nějaký Polymorf a nebo dokonale vzdělaný pan Lorenz je vlastně klasika a svým způsobem slabý odvar, když vemu v potaz, že tohle vypráví vzdělaný vysokoškolsky vzdělaný člověk...
No jak říkám, blbost kvete v každém věku... Teda pardon, to není blbost, ale je to spíš neinformovanost, omezenost, to že člověk nemá mapu, pane... :P
Jinak dneska sem viděl stříbrné GP v Brně a mezi nama.... NIC MOC. Je to podle mě nejhorší barevná kombinace. Tak jak třeba Fabii stříbrná celkem sluší, tak GP mě přišlo skoro až nehezký... 8-s Myslím, že oranžová, červená a bílá to jistí... Případně ještě ta modrá... -
"-- skrytý --" 24.05.06 21:39
« Re: Re: pelovy filter
ja chodim do servisu Grif ... v Petrzalke ... zatial co som tam bol raz tak super pristup. skrabanec co tam bol uz od nova na vnutornej strane dvery a nebolo to bezne vidiet tak za šé min opravili. a frcal som prec .... tu mas cislo a objednaj sa ak chces 02/68201417 -
"-- skrytý --" 23.05.06 11:40
« pelovy filter
bol som vcera v servise fiatu a pytal som sa na ten pelovy filter. original stoji 1300 sk, montaz zdarma za niekolko minut na pockanie. takysto nie je problem zdarma doplnit vsetky chybajuce sruby co drzia odhlucnenie motora ... tiez na pockanie .... -
-
"-- skrytý --" 23.05.06 07:32
« Re:
... Já ho chcu, a chcu a chcu....
Macek si chtěl s Rathem také vyřídit jen soukromou záležitost >:-[]
To all: Jak jste vydrželi to čekání??? >:-[] Asi pojedu těm "taliánům" trochu pomoci, nějak nestíhají, těch objednávek... ;-)
Kdyby byla škodovka co k čemu, tak jim propůjčí nevytížené linky , dr. by to mohl domluvit a za snahu by mohl dostat jedno GP grátis, ať ví "vo co gou" >:-[] -
wolff 22.05.06 23:15
« Bez nadpisu
Jo tak tak...
Lubos má občas zkreslené info (no kdo nemá? :P ),a le jinak je fajn. Připadá mi, že se o fiat celkem dost zajímá někdy reje jen z podstaty, yb se přesvědčil, že je vše O.K.
Jinak polymorf je fakt dobrej... Zase mě dostal...
Já ho chcu, a chcu a chcu. Aby mě někdo nenařkl z nepatřičné sexuální orintace (na polymorfy), tak ho chcu jen poznat. Musí to být zábavná figurka... Tomu člověku až bude 70 let, tak nezávidím těm lidem na místním příslušném úřadě. To bude kverulant jako bejk... ;-)
[odkaz]