Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

25.05.06  16:37

« Jojo

Tak souhlas, začátek měl SEAT dobrej, chyba byla že z toho udělali (teda chtěli) sportovní značku.Na druhou stranu nechtěli si konkurovat , což se stejně stalo.Na můj vkus , třeba O2 , je "drahé" auto, na to že nemá konkurovat VW.Koncern má své výhody a i spoustu nevýhod.Jsem rád kam to škodovka dotáhla, ale nejsem si jist zda to je marketingově správně.Nu což škoda prosperuje dobře , tak o nic nejde.Seat, to je špatný, ty auta mě nic neříkaj a to jsem měl Toledo 1 v TD.A byl jsem spokojen....až ke konci to hodně rezlo.Takže uvidíme , kam Seat půjde, jestli do kytek a nebo ???
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  16:25

« Re:

wolf: jo bílá se mi móóc líbí, podle mě její čas přichází i u nás ... jinak za sebe nemyslím, že bych chtěl někoho autem či barvou provokovat, šokovat, překvapovat nebo tak, GP je přeci jen malé auto a když ve zpětným vidím stříbrného oktaviána tak zapnu vnitřní cirkulaci, uhnu ke kraji a prohlídnu si se zvláštním vntřním potěšením ten černý koudel co vypustí ... do růžové bych samozřejmě nešel a vzhledem k tomu že parkuji na sídliši a už tak to punto dost křičí nechci ani upozorňovat ... takže šedá je moje volba, skrytá elegance ... za červeným ferrari se ale ohlídnu vždy ;-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.05.06  16:18

« Bez nadpisu

No srovnatelně jako teď... >:D Ne vážně...
    Ta fabrika chtěla v té době velké investice. Ty Fiat neměl (i kdyby je měl, tak je tam stejně nedal, uvědom si, že to tam držel Fiat nadvodou v době, kdy tam byla nejhorší evropská totalita a dlouho po tom). VW je mě a nebo neměl taky, ale převezl tam svoje výběhovky, stejně jako sem do Čech... Ty výběhovky byly po hříchu levný a nebyly špatný (motory, podvozky)... Kvalita tam však zůstala horší, stejně tak jako byla horší za dob Fiatu... No a jak je na tom Seat teď to víme všichni... Žádnej zázrak to nebyl a není...
    A to říkám s plným vědomím toho, že Toledo I, Ibiza II (i Ibiza I, která vznikla za dob Fiatu), se mi líbily.. Pak přišla Cordoba a bylo po lásce... >:D
    Jsem soudný až až...neboj... Netvrdím, že by na tom Seat byl teď líp s Fiatem, než je tď s VW... I když...To se neví. Ale asi tak na 80 % ne. Fiat tam investovat nechtěl - se hodně divil, že to někdo koupil (Což VW už teď taky ne)... Tak si vyber. To je na dlouhou úvahu...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.05.06  16:11

« Bez nadpisu

Jo ta šedá není špatná...
    Ale...
    Já si myslím, že GP je zrovna auto, které by mělo provokovat...
    Ale chápu, že s tou 1,2 je to provokování obtížnější...
    Ale co...
    Mě se moc líbí ta oranžová, tu bych bral... Viděl sem ji an Puntu II a tam se mi to taky moc moc líbilo... Já mám čevený auto... S heslem, k Fiatu a Ferraro prostě červená patří... Ale ta oranžová taky není zlá...
    A jinak mám zvláštní pozitvní vztah k bílé... Ta je neprávem dost zatracovaná... Ale taky to enní špatná barva... Hliníkáče... Kouřový skla... A máš... Rakev na kolečkách... Ne vážně to taky můžu... Jsou země (bohaté), kde se prodávají jen bílá auta a není to jen kvůli tomu, že skoro enjlépe odráží sluneční paprsky a tím i teplo... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.06  16:08

« Hmmm

2Wolff :A chceš snad říci že SEAT když byl u FIATU super prosperoval??Hmmm všichni jsme viděli jak na tom Fiat potažmo SEAT v té době byl.Chápu že se tady bijete o značku a nic proti, ale mělo by to být v rámci soudnosti..... i vy srdcaři :P
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  15:51

« Re: Re: Re: Re: Re:

Savior: fotky mojeho jsou tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  15:50

« Re: Re: Re: Re:

GP: Vaazne? To som rad... neake fotky si nespravil nahodou? Uz sa neviem dockat, ale objednaval som si len minuly tyzden... Takze este zhruba 2 mesiace si pockam :(
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  15:47

« Re: Re: Re:

Savior: jo tu mám, je supr 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  15:44

« Re: Re:

Ked sme uz pri farbach, ja som si objednal sedu Chemical - ten je tiez veelmi krasne :)
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  15:06

« Re:

... to červené nemá chybu, krása ... :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  13:45

« Bez nadpisu

Raději nezkoušet ;-)
    [odkaz]
    další červené
    [odkaz]
    [odkaz]
    a co S2000 >:-[]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  13:01

« Bez nadpisu

Ahoj, tak ty videa jsou zajímavé, díky za odkazy ... co říkáte na nového konkurenta od žabožroutů, nemyslíte, že mu trochu ty žáby uvízly v tlamě? ;-)
    Viděl bych to tak, mezi malými auty vidím jako jasnou trojku nejlepších bez vítěze (každý má cosi do sebe) tohle - Grande Punto je charizmatický a stylový, nová Corsa je dynamická a sportovní a nové Clio je konzervativec a elegán ... 207 je za nima a definoval bych jí jako předimenzovanou, která si hraje na 307 a postrádá osobnost jakou měla 206, Yaris zase působí jako milé auto pro ženy do města, chybí mu dospělost - zralost, Polo je už takové neduživé ale nesrovnávám ho s první trojkou, není nováček, stejně tak bych řekl Fábie, tož tak ... pak je ještě extra třída do které patří Mini nebo Swift, to jsou takové zvláštní srdcové typy, které si jdou svojí vlastní cestou.
    Osobně pak je moje volba jasně GP. Pokaždé, když se k němu na parkovišti blížím tak se "kochám" a těším na jízdu. Jinak WOLFe s tou stříbrnou souhlas ... stříbrná je už provařená fábiema i oktávkama f tédéíčku ... ta barva má už zenit dávno za sebou ... co říkáš na šedou metalízu jako alternativu, když nechceš červenou příliš provokovat? Já myslím, že šedá GP moc sluší, taková nenucená elegance ...
    Jinak chci se zeptat majitelů, kolik už máte najeto? Já jsem překročil 8000 km a zdá se mi, že motor si výrazně "sedl" a podává teď výrazně lepší výkony v dynamice i průžnosti ..., spotřeba dlouhodobě na 6L při svižné jízdě. Jak ste na tom vy?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.05.06  11:35

« Bez nadpisu

Sem si to prohlídl a když sem viděl jak ty auta testují a co za lidi je testují, tak jsou to ucha...
    Ten Renault byl v těžkým plným knedlíku a byl celkem pěkný. Ale to Polo vedle toho GP působilo jako nejchudší popelka, zvlášť ty materiály a spracování.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.05.06  11:27

« Bez nadpisu

No dal sem mu školení, o tom, že Fiat je (abych to trošičku přehnal) 2. nejstarší značka snad po Mercedesu a pak sem mu vysvětlil, že nebýt Fiatu tak nemá ani ten Seat a že ten stejně v rukách Němců nejspíš brzy zhyne... NA to další sem už raději nereagoval. Každý má právo na tu trochu nevědomosti... Já jsem jen rád, že nemám ten SEAT... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  11:26

« Re: Re: GP

Polo je přece nejlepší auto na světě to nevíte >:D sám sem se o tom nedávno přesvědčil :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  10:40

« Re: GP

Punta: no v tom teste [odkaz] GP nedopadlo nejak slavne, dokonca za polom, to bude mat doktorek radost 8)
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.06  09:56

« Bez nadpisu

To Wolff:a co jsi vedoucímu řekl?To co bys tady řekl tady v diskuzi na takový příspěvek? >:D
    Jinak s těma barvama máš aspoň s mého pohledu pravdu,mě osobně se GP nejvíc líbí v červené.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  09:37

« moje 5D GP 1,4 16V New Orleans

I ja sa uz pridavam do rodiny GP. Vcera sme len podpisovali a zajtra idem po GP, lebo este neboli znacky.
    tomko gratulujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  09:11

« Re: GP

Punta: no tak to samozřejmě taky ;-) já mám srdce široké 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  09:07

« GP

A toto je zas moje srdcovka >:-[]
    [odkaz]
    a další zajímavá videa
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…