Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 26.05.06  10:30

« Re: AUTA

staniceli: podle těch stránek (katastrofální design i marketing) bych si nic u té firmy nekoupil ani neprodal ... půlka stánek chybně načtená (firefox), chaotické uspořádání, fuj, tohle musí potenciální zákazníky spíš odradit, a ten tvůj spam taky nic moc v diskusi na jiné téma ...
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.06  09:48

« AUTA

mrkněte na [odkaz] AUTA ZA OPRAVDU SUPER CENY ! ! !
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.06  08:52

« Re: Ad rádio

Vy mě donutíte dojít pro návod do Idey, naskenovat ho a "přehodit" ten text sem:-)
    Ale až půjdu na oběd...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.05.06  08:01

« Bez nadpisu

No na tom nejlepším originálním autorádiu na Bravě se ta přednastavená hlasitost dá změnit. Je to sice Grundig, ale pochybuji, že by to na tom Blaupunktu změnit nešlo, byť je německý...
    Bude to nějaká kombinace kláves, něco ve stylu podrž 5 sekund TA a pak zmáčkni Volume... Teď fabuluji, ale určitě to tak nějak bude... Nebo ještě se to dá (obyčejně) nastavovat tak, že tlačítko TA podržíš v momentě, kdy rádio uvádíš do provozu a pak ta možnost automaticky naskočí. Jen to chce trpělivost... Ono to určitě nějak de. Přece ti němci nejsou tak natvrdlý...
    P.S. Já rádio poslouchal v GP i na 20 levou zadní... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  23:58

« Re:

U rádia to zkusím zjistit, mám s MP3, ale zase tam nemůžu zaboha přijít jak spustit MIX, asi to prostě nejde, trochu zklamání z BLAUPUNKTA :-/
    Žárovky jsem měnil protože z výroby tam dávají to nejobyčejnější co existuje, já chtěl něco svítivějšího, ale kvalitního, celkem jsem za to dal asi 700 Kč, ale výsledek se mi moc líbí, hlavně ty blinkry, co už neprozrazujou oranžovou žárovku a namodralý světlo je taky fajn, takový jasný a zřetelný....
    význam to má, že líp uvidím a taky je to auto s tim hezčí ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  23:47

« Bez nadpisu

Paulz: no zda sa ze tych 20 je natvrdo.
    Pise sem kopec majitelov GP cka, mohli by ste to skontolovat ostatni, budete velmi zlati. Myslim ze aj GP to zatial potvrdil ze to zreve.
    Ved je to ciste blaznovstvo, kto ma to radio vie ze "huci" celkom slusne aj na 5, nie este na 20!!!Dnes som to na parkovisku zasa overil. Ledva som stihal najst hlasitost...
    Octan, a co Ty, original ziarovky su slabe?Alebo sa Ti uz vypalili?Kolko Ta stali?Ma to nejaky zvlast vyznam?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  23:35

« Světla

Tak dneska jsem si dal do GP nový žárovky, měnil jsem komplet všechno v předních světlech blinkry (Philips Silver Vision) není vidět oranžová bambule žárovky, ale stříbrná, bliká to oranžově, hlavní H4 Philips Blue Vision (bílý světlo do modra, krásně "kreslí" detaily v noci a parkovačky Philips Blue Vision. Výměna je snadná, vlevo (při pohledu na auto zepředu) absolutně bez problémů, vpravo trošku gynekologie, ale bez hodinek taky v poho, takže výměny žárovek se nebojte ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  22:56

« Re:

To Robo 1.2 Nepochopil jsem,stejná funkce Tavol u autoradia GP není?To se musí nějak nastavit aby to bylo na vysokou hodnotu a nešlo nastavit to se mi nezdá.
    Mě spíš připadá,že přednastavenou hodnotu 20 uvádějí v manualu jako příklad funkce,ne že je tam úplně na tvrdo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  22:13

« Bez nadpisu

Vdaka za manualy k Fabii presiel som ich vsetky, je to tam jasne napisane v menu radia je TAVOL funkcia kde sa hlasitost nastavi.
    Je to jasne ale co ten GP Blaupunkt? No toto asi stoji za staznost priamo niekde hore.Neviem ci sa mam hnevat na Fiat alebo Blaupunkt.
    Ked uz tam tu funkciu TA dali tak je uzivatelsky nepriatelska doslova nebezpecna. Presvedcte ma o opaku, budem rad...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  21:47

« Re:

Něco mě říká,že autoradio škodovácké Symphony co mám s CD je taky Blaupunkt.
    Pokud jo ovládání bude prakticky stejné.A tam jde upravit hlasitost doprav.hlášení jednoduše.Skuste si stáhnout český manual ze stránky /1MB/
    [odkaz]
    a skusit podle toho nastavit-pokud to ovšem pude.
    Jde tam nastavit jakákoliv hodnota a pokud máte radio stišeno se zesílí na nastavenou hodnotu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  21:40

« Bez nadpisu

Ahojte este raz : ani ja tomu nemozem uverit ale citacia z dlho zhananeho manualu na radio [ktory je sice na punto ale opisovane radio v manuali s mojim nesedi ani nahodou, ale to teraz nie je podstatne, asi je to typ s MP3 neviem] je :
    Hlasitost hlasenia dopravnych informacii sa meni v zavislosti na nastavenej hlasitosti radia :
    - hlasitost radia nastavena na hodnotu nizsiu nez 20: hlasenia dopravnych informacii ma hlasitost 20[pevna hodnota]
    -hlasitost radia nastavena na hodnotu vyssiu nez 20:hlasenie dopravnych informacii ma nastavenu hodnotu hlasitosti +1
    Ak pocas hlasenia hlasenia dopravnych informacii zmenite hlasitost, hodnota sa nezobrazi na displeji, a NOVO NASTAVENA HODNOTA ZOSTANE ZACHOVANA LEN PRE PRAVE PREBIEHAJUCE HLASENIE :*)
    Ktory genialny inzinier toto vymyslel tak by som ho do toho posadil pri 130 a obiehani kamiona.
    Tak som zvedavy kto na toto pride a povie ze sa mylim
    Za radio s CD bez MP3 a uctuju si za to cez 10tisic, je to velke sklamanie aspon u mna.
    BOBI : ak sa nechces strasne zlaknut, vyskusaj si to pred jazdou!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  20:32

« Re:

NO na stile je to tak ze si nastavite zvysenie hlasitosti oproti tej hlasitosti ktoru v tom momente mate-...napr + 3. a tak....neverim ze sa to neda nastavit..20 je dost vela....na infarkt.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  20:10

« Bez nadpisu

GP, urcite ano, len to foto neviem, ci sa sem uz da vkladat. Na autorevue som aj dnes pozrel tvojho tatosa. Vydarena snimka a v peknom prostredi.
    Tesim sa mimo ineho aj na tempomat, lebo iba raz(1995) som s nim jazdil na CH. Voyager a bolo to velmi prijemne. Rano ma caka streka do Dunajskej Stredy a späť do Blavy a potom idem s GP do Prievidze a späť, takze uz v prvy den najazdim cca 420 km - velmi sa tesim.
    Ale ty si to veru uz poriadne rozchodil - 8.000 km, pekne.
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  20:01

« Bez nadpisu

bobi, díky za tip, skusím to, jinak doufám, že se s námi potom podělíš o dojmy a hodíš sem nějakou recenzičku a foto :-D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  19:58

« radio a TA

Robo, pravda budem to moct vyskusat az zajtra, ale pokial mam o tomto spravne informacie, ale i skusenosti, tak viem, ze TA si "pamata" poslednu navolenu hlasitost. Pokus sa zachytit ten moment, ked idu infosky na TA a stis to na pozadovanu hlasitost. Pri dalsom vysielani by to azda mohlo ist tissie. Na nezabudovanom radiu mi to zatial vzdy fungovalo(panasonic, pioneer, JVC, sencor, aiwa). Ak to ani takto nepojde, veru i ja budem sklamany. Uz zajtra o 7:45:-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  19:36

« Bez nadpisu

GP : ja toto nemozem pochopit, mam radio na 4ke hlasitosti a zrazu to zhukne na 20. Toto ti chytraci v Blaupunkte nezvladli. Nechapem preco by som si hlasitost niekde nemohol predvolit.
    Sila, strasne som sa zlakol na dialnici. Este za jazdy lovil v menu a okamzite to TA vypol, absolutne nepouzitelne. Nech sa na mna nikto nehneva je to pekna blbost !!!
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 25.05.06  18:40

« Re: Motory

grande: mrkni o pár příspěvků dozadu
    robo: taky jsem to zjistil, pěkné šoky co? ;-) já to TA rači vypnul
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  18:34

« Bez nadpisu

Chlapi poradte. Pri zapnuti TA informacii na autoradii GP sa pri hlaseni navoli hodnota hlasitosti 20. No kedze ja mam bezne stupen 5, je to na infarkt ako to radio zreve. Ma niekto vedomost ako prednastavit nizsiu hlasitost pri funkcii TA hlaseni dopravnych sprav? V manuali je napisane ze sa nastavi 20 co je pevna hodnota.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  17:20

« Motory

Čau chlapi !
    Tak se pochlubte jak vám to jezdí. Má tady někdo tu 1.4 8V popřípadě 1.4 16V ? Kolik to papá co maximálka ....
    No a 1.2 už se taky rozjíždí ? Hoďte do placu nějaké postřehy nás budoucí majitelé to zajímá ...
    Jinak můžete sem hodit i nějaké fotky.
    Dik za info
    Jo a už jste někdo musel řešit nějaké problémy technického rázu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  17:03

« Ad Seat

Pánové, ne že by to nebyla zajímavá diskuse, ale bylo by vhodné se držet zdejšího tématu.
    Založit zde nové vlákno není takový problém...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…