Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 30.05.06 20:13
« Re: Kvalita Punta
To Grande :
Kvalita, zatial tazko hodnotit, uvidime casom a kilometrami, fakt je ze zatial po 3000km u mna funguje vsetko ako ma, spokojnost. Dneska ma napadlo po 1500km pozret olej myslim ze nechyba ani deci...
mam iba dojem ze mi to jemne jemne taha dolava. Aspon teda ak pustim vo vacsej rychlosti volant, mam proste tento pocit
Tiez som sa pozrel jasne ze tie sroby drziace tu hlukovu izolaciu chybaju, skor som si vsimol ze ak otvorim kapotu tak by nezaskodilo nadbytocnych 5cm hadice s ostrekovanou kapalinou. Je to len tak tak dlhe.
Spotreba genialna, 5.0 sa fakt da ak jazdis to ten 100vky rychlosti
dneska som to rozkuril na D1 na 140, ten motor je fajn. Inac mavam 5.8-6.7l.
A tiez ma dnes akesi nemecke hovado prenasledovalo do serpentin na Havran s najakou dodavkou, tak ma to nastvalo, ze som hodil blinker a odstavil to na krajnicu, ak on sa nudi na firemnom, ja si nove auto nahanat v serpentinach s piskanim gum nemienim.Jednak nemal synak sancu ma obehnut a jednak ak ja pribrzdim lebo jezko alebo zajacik on mi rozmeni novy pekny zadok. A skonci sa to ze Sprechen Sie deutch?
Ake skusenosti s hovadami mate majitelia GP? -
"-- skrytý --" 30.05.06 19:43
« Kvalita Punta
Zdravim všechny, kteří mají Fiaty.
Rád bych se zeptal jak to máte s kvalitou zda už jste něco na Grande řešili.Dost často čtu jak je Fiat na tom špatně s kvalitou, hlavně ty různé statistiky, ikdyž mě se to také moc nezdá. Např. Fabia, které máme dvě v rodině a měli jsme je i jako firemní auta mě zrovna moc nepřesvědčili o své spolehlivosti.
Na druhou stranu jsem kdesi viděl, že Hyundai Accent byl skoro na chvostu se spolehlivostí a ve firmě máme 3 a naprostá pohoda.Pokud si přečtu forum Peugeot 307 tak mám pocit, že čtu o nejvetším střepu pod sluncem...
Nikdy jsem Fiata neměl, ale Grande Punto se mi fakt libí a nechce se mi věřit ,že by mělo být horší jak ostatní auta (to si myslím ,že si Fiat nemůže dovolit).
Tak fakt nevím čemu věřit -
"-- skrytý --" 30.05.06 09:35
« Bez nadpisu
@peto.fiat & all
u Stila sa asi da vypnut ten pasovy pripominkovac, ale v GP to moze urobit len servis. Kto ma vsak multifunkcny display, ten si to potom moze opat obnovit.
@tomko
tie koberceky zistujem, lebo sa mi fakt nechcelo davat 2900,- za ne.
tomko, ak by si mal zaujem, rad ta zveziem k predajcovi, aspon hodime rec(SZ)
@Robo
tak vcera som viezol dceru zo skoly a jej skolsku tasku na sedadle vedla mna. No asi minutu som skumal, preco sa spustil bzuciak, ved som priputany, az som zistil, ze taska je natolko tazka, ze spusti spinac pod sedadlom. Inac vyskusat to mozes aj tak, ze pritlacis silno dlan na stred sedadla. -
ironlionzion 29.05.06 22:39
« Re: maximalka 1.2
Grande: real je 160 tachometrových, hluk je v pohodě, D1 jezdím 150 a jízda je komfortní, zvuk není moc rušivý (rádio půštěné na půlku výkonu stačí abys motor při 150 nevnímal), ... spotřeba, myslím, že je to na fotce 12,8l při 190km/h ... běžnou (město+okrsky) mám 5,9l při jízdě na dálnici vystoupá na průměrných 8l ... -
"-- skrytý --" 29.05.06 19:09
« Bez nadpisu
Tych 160 je v pohode s 1.2, chvilku sice trva kym sa tam dostanete ale da sa. Rychlejsie som nesiel, nemam tuto potrebu, ale som ochotny uverit ze po zabehu aj 1.2 ide tachometrovych 180. Ja ked som isiel 160 tak som nesiel s plynom na podlahe. SBR je pre mna vcelku vdacna funkcia, esteze je to iba na predne sedadla. Nevie niekto ako to snima ci sedi spolujazdec? Ma to cidlo v sedadle? Ja mam originalne GP gumy, je to praktickejsie ako koberceky[ze je to pekne nepochybujem]
Myslim ze ten hrozny zvuk SBR sa neda nijako stisit, to co nastavujete v menu je iba pipanie pri vsetkych moznych poruchach, dvere, rucna brzda a pod....
PS: ten efekt celneho skla ma pobavil, ono je to aj tym ze tie nase skla su pekne nove, odmastene[zrejme nechodite do umyvaciek na vosk ze?] , minule som isiel na firemnej oktavke v dazdi 150 a bolo to desne -
"-- skrytý --" 29.05.06 17:27
« Bez nadpisu
Zdar vsetci. Tak dnes som sa zase nedockal........ Zevraj zajtra........ Kazdopadne mozno do konca roka sa im to podari. Dufam >:-[]
to bobi:
Tie koberceky tam chcem dat. Ked budem mat poslem foto.
Ja uz tusim z toho auta ani radost nebudem mat.
Octan:Ak mozes tak sem daj porovnanie GP vs 207....