Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

30.05.06  20:17

« Re: Re: Kvalita Punta

grande:kvalita fiatov uplne v pohode...mam 3 fiata za 9 rokov a ziadna porucha...ale tu je jeden pan doktor ktory mi bude oponovat...
    Octan:Ak mozes tak sem daj porovnanie GP vs 207....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  20:13

« Re: Kvalita Punta

To Grande :
    Kvalita, zatial tazko hodnotit, uvidime casom a kilometrami, fakt je ze zatial po 3000km u mna funguje vsetko ako ma, spokojnost. Dneska ma napadlo po 1500km pozret olej myslim ze nechyba ani deci...
    mam iba dojem ze mi to jemne jemne taha dolava. Aspon teda ak pustim vo vacsej rychlosti volant, mam proste tento pocit
    Tiez som sa pozrel jasne ze tie sroby drziace tu hlukovu izolaciu chybaju, skor som si vsimol ze ak otvorim kapotu tak by nezaskodilo nadbytocnych 5cm hadice s ostrekovanou kapalinou. Je to len tak tak dlhe.
    Spotreba genialna, 5.0 sa fakt da ak jazdis to ten 100vky rychlosti
    dneska som to rozkuril na D1 na 140, ten motor je fajn. Inac mavam 5.8-6.7l.
    A tiez ma dnes akesi nemecke hovado prenasledovalo do serpentin na Havran s najakou dodavkou, tak ma to nastvalo, ze som hodil blinker a odstavil to na krajnicu, ak on sa nudi na firemnom, ja si nove auto nahanat v serpentinach s piskanim gum nemienim.Jednak nemal synak sancu ma obehnut a jednak ak ja pribrzdim lebo jezko alebo zajacik on mi rozmeni novy pekny zadok. A skonci sa to ze Sprechen Sie deutch?
    Ake skusenosti s hovadami mate majitelia GP?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  20:09

« Peugeot 207

A co jakej z toho máš pocit ? Vzhledově mi přijde Punto lepší řekl bych, že 207 má ten čumák až moc přehnanej ten nárazník se mi moc nelíbí a jak tam jsou ty kulaté mlhovky nevím nevím, ale ve skutečosti to může vypadat jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  20:05

« Re:

BTW: trochu off topic, ale dneska jsem projel P207 (1.4 16V 3dv.) tak kdyby někoho zajímalo něco o tomto konkurentovi GP, tak můžu sloužit...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  19:59

« Bez nadpisu

Tomko: hurááá tak gratuluju, fotky, fotky, fotky ;-)
    Grande: neboj, kvalita Fiatů je naprosto standardní, samozřejmě můžeš narazit na špatnej kousek, ale jinak opravdu jako kdekoliv jinde, takže neboj ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  19:43

« Kvalita Punta

Zdravim všechny, kteří mají Fiaty.
    Rád bych se zeptal jak to máte s kvalitou zda už jste něco na Grande řešili.Dost často čtu jak je Fiat na tom špatně s kvalitou, hlavně ty různé statistiky, ikdyž mě se to také moc nezdá. Např. Fabia, které máme dvě v rodině a měli jsme je i jako firemní auta mě zrovna moc nepřesvědčili o své spolehlivosti.
    Na druhou stranu jsem kdesi viděl, že Hyundai Accent byl skoro na chvostu se spolehlivostí a ve firmě máme 3 a naprostá pohoda.Pokud si přečtu forum Peugeot 307 tak mám pocit, že čtu o nejvetším střepu pod sluncem...
    Nikdy jsem Fiata neměl, ale Grande Punto se mi fakt libí a nechce se mi věřit ,že by mělo být horší jak ostatní auta (to si myslím ,že si Fiat nemůže dovolit).
    Tak fakt nevím čemu věřit
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  18:02

« Bez nadpisu

Taaak, a je doma. Este nemam znacky, tie som nestihol, tak este radsej nejazdim. Kazdych 10 minut chodim pozerat na balkon. >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.06  11:21

« Re:

bobi-U stila sa to da len stisit,vypnut to vie taltiez len servis.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  11:04

« Nějaké video

GP S2000
    [odkaz]%20punto
    GP z 0-100
    [odkaz]%20punto
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  09:35

« Bez nadpisu

@peto.fiat & all
    u Stila sa asi da vypnut ten pasovy pripominkovac, ale v GP to moze urobit len servis. Kto ma vsak multifunkcny display, ten si to potom moze opat obnovit.
    @tomko
    tie koberceky zistujem, lebo sa mi fakt nechcelo davat 2900,- za ne.
    tomko, ak by si mal zaujem, rad ta zveziem k predajcovi, aspon hodime rec(SZ)
    @Robo
    tak vcera som viezol dceru zo skoly a jej skolsku tasku na sedadle vedla mna. No asi minutu som skumal, preco sa spustil bzuciak, ved som priputany, az som zistil, ze taska je natolko tazka, ze spusti spinac pod sedadlom. Inac vyskusat to mozes aj tak, ze pritlacis silno dlan na stred sedadla.
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 29.05.06  22:39

« Re: maximalka 1.2

Grande: real je 160 tachometrových, hluk je v pohodě, D1 jezdím 150 a jízda je komfortní, zvuk není moc rušivý (rádio půštěné na půlku výkonu stačí abys motor při 150 nevnímal), ... spotřeba, myslím, že je to na fotce 12,8l při 190km/h ... běžnou (město+okrsky) mám 5,9l při jízdě na dálnici vystoupá na průměrných 8l ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  22:05

« Bez nadpisu

přiznejte se, kdo dnes jel s oranžovým GP v Praze přes prašný most tak okolo 18:30, jinak to auto úplně vyniklo mezi tou ostatní šedí:))))))))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  19:09

« Bez nadpisu

Tych 160 je v pohode s 1.2, chvilku sice trva kym sa tam dostanete ale da sa. Rychlejsie som nesiel, nemam tuto potrebu, ale som ochotny uverit ze po zabehu aj 1.2 ide tachometrovych 180. Ja ked som isiel 160 tak som nesiel s plynom na podlahe. SBR je pre mna vcelku vdacna funkcia, esteze je to iba na predne sedadla. Nevie niekto ako to snima ci sedi spolujazdec? Ma to cidlo v sedadle? Ja mam originalne GP gumy, je to praktickejsie ako koberceky[ze je to pekne nepochybujem]
    Myslim ze ten hrozny zvuk SBR sa neda nijako stisit, to co nastavujete v menu je iba pipanie pri vsetkych moznych poruchach, dvere, rucna brzda a pod....
    PS: ten efekt celneho skla ma pobavil, ono je to aj tym ze tie nase skla su pekne nove, odmastene[zrejme nechodite do umyvaciek na vosk ze?] , minule som isiel na firemnej oktavke v dazdi 150 a bolo to desne
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  18:36

« maximalka 1.2

To GP
    Kolik je teda reál na rovince tech 160 ? Jinak co hluk prý uz je to nad 130 hlucnejsi... co spotreba kolik to papa.
    Dik za info
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  18:02

« Bez nadpisu

Koberečky vřele doporučuju, chrání originál čalounění, já mám textilní černý s logama u prahů a vypadá to moc hezky....
  • « 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 29.05.06  17:40

« Re:

tomko ... ještě vydrž ... znám tvoje pocity :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  17:27

« Bez nadpisu

Zdar vsetci. Tak dnes som sa zase nedockal........ Zevraj zajtra........ Kazdopadne mozno do konca roka sa im to podari. Dufam >:-[]
    to bobi:
    Tie koberceky tam chcem dat. Ked budem mat poslem foto.
    Ja uz tusim z toho auta ani radost nebudem mat.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.06  13:56

« Re:

no ja som dal pripomienkovac pasv vynut,ale stale to svieti...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 29.05.06  11:45

« Bez nadpisu

Jojo, tak tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.06  11:17

« Re: PRO VIKTORA

Třeba zjišťuje, co to je mluvící toustovač za 19,99 librodolarů.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…