Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 13.06.06 19:30
« Kryt motoru
Tak jsem se dival na ty fotky moooc pekny akorat mi neni jasne proc tam nedavaji pod ten motor nejaky kryt.
Myslim si, ze v zime ten spodek musi dostavat pekne zabrat. Ja bych asi ten kryt objednal preci jenom voda sul mraz dokaze hodne a jak jsem videl vedou tam ruzne kabely nektere nejsou zrovna nejlepe zakoncene mam na mysli izolaci dotazenou az ke konektoru ...
No cas ukaze, ale jinak pekny... -
"-- skrytý --" 13.06.06 19:07
Lida: >:D OK jen to dokazuje, že GP je krásný ve většině barev, jenom doporučuju vyhnout se stříbrnejm a šedejm, viděl jsem pár a to auto nemá ten správnej šmrnc, šedá patří na VW atd ;-)
BTW Lida gratuluju, pěknej pohled na GP s ženskou za volantem ;-) -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:46
Tak som tam dal aj tie fotky odspodu. NIe je tam fotka celeho podvozku. Na poslednej fotke je presne v strede preliacenina v rure vyfuku. Tam bola prave ta tycka v kontakte s vyfukom. Mate niekto predstavu, ci to nieco sposobuje? Moze to mat vplyv na nieco? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:06
No zatial sa vsetkym ta modra Orleans pacila nazivo. My sme ju objednali ale normalne som si dlho nebol touto farbou istylebo v slabom svetle je prilis tmava. Vsetci nas presviedcali ze to mala byt cervena ale vzhladom na pocet cervenych farieb v rodine sme o nej ani nepomyslali. Ostatne farby ako seda, bledomodra, siva uz asi vychadzaju z mody, vsimnite si kolko sedivych aut jazdi. Neviete kde mozem zavesit svoje foto?? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:05
Diki, mne sa tiez GP dost paci. Najlepsie je ale nazivo (fotky to proste nazachytia). Ked som bral cervenu, vahal som prave medzi oranzovou, New Orleans a touto. A musim povedat ze to bola silna dilema, lebo tomu autu seknu (ako ostatne skoro vsetky farby). Aspon u mna to ale vyhrala cervena (tak trocha odkaz na ferrari).
To octan: Mas recht, s niektorymi som sa trochu pohral vo photoshope.
Idem na tu stranku hodit tie podvozkove fotky..