Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
Ta tyč byla teda dost dlouhá bejt tebou tak bych jí tam dal zpátky. Sežeň si novou určitě to nebude nějak extra drahý. Myslim, že vlil to na nic mít nebude podle mě se jedná o nějakou výztuhu, ale radši bych jí tam dal navíc ti ta tyč možná zachránila výfuk jinak si mohl mít naťťuklej výfuk, takhle to odnesla jen ta tyč -
"-- skrytý --" 13.06.06 19:30
« Kryt motoru
Tak jsem se dival na ty fotky moooc pekny akorat mi neni jasne proc tam nedavaji pod ten motor nejaky kryt.
Myslim si, ze v zime ten spodek musi dostavat pekne zabrat. Ja bych asi ten kryt objednal preci jenom voda sul mraz dokaze hodne a jak jsem videl vedou tam ruzne kabely nektere nejsou zrovna nejlepe zakoncene mam na mysli izolaci dotazenou az ke konektoru ...
No cas ukaze, ale jinak pekny... -
"-- skrytý --" 13.06.06 19:07
« Bez nadpisu
Lida: >:D OK jen to dokazuje, že GP je krásný ve většině barev, jenom doporučuju vyhnout se stříbrnejm a šedejm, viděl jsem pár a to auto nemá ten správnej šmrnc, šedá patří na VW atd ;-)
BTW Lida gratuluju, pěknej pohled na GP s ženskou za volantem ;-) -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:46
« Bez nadpisu
Tak som tam dal aj tie fotky odspodu. NIe je tam fotka celeho podvozku. Na poslednej fotke je presne v strede preliacenina v rure vyfuku. Tam bola prave ta tycka v kontakte s vyfukom. Mate niekto predstavu, ci to nieco sposobuje? Moze to mat vplyv na nieco? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:06
« Bez nadpisu
No zatial sa vsetkym ta modra Orleans pacila nazivo. My sme ju objednali ale normalne som si dlho nebol touto farbou istylebo v slabom svetle je prilis tmava. Vsetci nas presviedcali ze to mala byt cervena ale vzhladom na pocet cervenych farieb v rodine sme o nej ani nepomyslali. Ostatne farby ako seda, bledomodra, siva uz asi vychadzaju z mody, vsimnite si kolko sedivych aut jazdi. Neviete kde mozem zavesit svoje foto?? -
"-- skrytý --" 13.06.06 18:05
« Bez nadpisu
Diki, mne sa tiez GP dost paci. Najlepsie je ale nazivo (fotky to proste nazachytia). Ked som bral cervenu, vahal som prave medzi oranzovou, New Orleans a touto. A musim povedat ze to bola silna dilema, lebo tomu autu seknu (ako ostatne skoro vsetky farby). Aspon u mna to ale vyhrala cervena (tak trocha odkaz na ferrari).
To octan: Mas recht, s niektorymi som sa trochu pohral vo photoshope.
Idem na tu stranku hodit tie podvozkove fotky..