Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.06.06 10:14
« Re: celodenní svícení
Punta: Fiat je na to nachystnej už od nepaměti, vždycky to je udělaný tak, že při vytažení klíčku ze zapalování zhasnou světla a při nastartování se samy rozsvítěj, takže jediný co musíš udělat ty je otočit na páčce světla do zapnutý polohy a pak se o nic nestarat. Ale jak říkám, takhle chytře to má Fiat už velmi velmi dlouho. -
« Bez nadpisu
Ahoj OCTANE. Tak si prohlížím fotky tvého GP a musím říct, že jsou moc pěkné. ;-) Myslím tim jak focený objekt (GP), tak to úžasné prostředí okolo.
Jediné co mi trošku kazí výsledný dojem z auta, je podložka pod přední SPZ. GP ti potvrdí, že když dáš SPZ bez podložky přímo na nárazník, vypadá to mnohme lépe 8) -
"-- skrytý --" 19.06.06 16:08
« Bez nadpisu
GP: Zdravim ta, clovece, ako sa mas ;-) Do Talianska na dva dni? Ked som sa cez vikend preluskaval cez skoro 70 stran tejto diskusie a precital som si ze tam ides, automaticky som si predstavil taku dobru dvojtyzdnovu dovolenku a zacal ti zavidiet, a ty si uz doma? Co bolo zima :D -
"-- skrytý --" 19.06.06 15:22
« Bez nadpisu
GP: pamatuju si , jak před pěti lety jsem najezdil na dovolený na Sardinii 4500 kiláků a jezdilo se mi tam tak nějak naprosto přirozeně a bez stresů a po návratu do Prahy mě při vracení auta do garáže sejmul jeden idiot na semaforu zboku, když jel na červenou. Takže mě osobně se v Itálii jezdí mnohem líp než u nás ;-) -
ironlionzion 19.06.06 15:13
« Bez nadpisu
Abarth: verze jsem si nevšiml, byl jsem tam jen 2 dny takže postřehy jenom z jízdy. Každopádně vím, že jsem neviděl ani jednu sport verzi, tu bych poznal podle kol, prahů a koncovek výfuku. Zajímavé, že většina z GP co jsem viděl byli třídvéřáky.
Ostatní postřehy. Zdá se mi, že hodně rozšířený auto bylo Renault Scénic, to jsem si všiml hodněkrát ... co se týká italských aut, potěšilo mě, že jsem časo vídal Cromu, něco jako Oktávku u nás, překvapivě málokrát Stilo, spíš jich vídám více u nás a hlavně nepřehlédnutelné alfy, viděl jsem dvě 159 černou a červenou (to auto se nedá přehlédnout - dravec silnic) a asi tři Alfy Spider a jednu Breru (naživo krása). A samozřejmě hodně Punt I ... Tož tak, jinak jezdit v Itálii to je chaos na druhou. Než si člověk zvykne zažije horké chvilky. Pak už se to dá ale musí se jet "z davem" :-) Značení úplně naprd, značka hlavní až za křižovatkou, směrové značení až u odbočky nebo výjezdu a to ještě přes silnici ... no někdy to je fakt vo nárazník :-) myslím, že jsem ani neviděl auto co by používalo blinkry ... prostě Itálie ;-)