Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 20.06.06 10:14
« Re: celodenní svícení
Punta: Fiat je na to nachystnej už od nepaměti, vždycky to je udělaný tak, že při vytažení klíčku ze zapalování zhasnou světla a při nastartování se samy rozsvítěj, takže jediný co musíš udělat ty je otočit na páčce světla do zapnutý polohy a pak se o nic nestarat. Ale jak říkám, takhle chytře to má Fiat už velmi velmi dlouho. -
Ahoj OCTANE. Tak si prohlížím fotky tvého GP a musím říct, že jsou moc pěkné. ;-) Myslím tim jak focený objekt (GP), tak to úžasné prostředí okolo.
Jediné co mi trošku kazí výsledný dojem z auta, je podložka pod přední SPZ. GP ti potvrdí, že když dáš SPZ bez podložky přímo na nárazník, vypadá to mnohme lépe 8) -
"-- skrytý --" 19.06.06 16:08
GP: Zdravim ta, clovece, ako sa mas ;-) Do Talianska na dva dni? Ked som sa cez vikend preluskaval cez skoro 70 stran tejto diskusie a precital som si ze tam ides, automaticky som si predstavil taku dobru dvojtyzdnovu dovolenku a zacal ti zavidiet, a ty si uz doma? Co bolo zima :D -
"-- skrytý --" 19.06.06 15:22
GP: pamatuju si , jak před pěti lety jsem najezdil na dovolený na Sardinii 4500 kiláků a jezdilo se mi tam tak nějak naprosto přirozeně a bez stresů a po návratu do Prahy mě při vracení auta do garáže sejmul jeden idiot na semaforu zboku, když jel na červenou. Takže mě osobně se v Itálii jezdí mnohem líp než u nás ;-)

all: Planuje niekto z Vas ist na BumBall do Bojnic?