Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 17.07.06 22:19
« predajcovia
Affinis: tak auto impex na rožňavskej som navštívil tiež, ešte nikdy som nevyšiel od dealera tak vytočení ako od nich, som si pripadal ako keby som bol v AAA auto, do telefonu naslubovali hory doli a ked som prišiel osobne tak skutek utek, ešte nikdy som nečakal na skúšobnú jazdu hodinu a pol, a keby som sa neozval tak by som čakal ešte hodinu. Mal som dohodnutú jazdu s autom s mne požadovanom motore, po slúbili že majú a po hodine a pol čakania som sa dozvedel že také ani nemajú. Velká neserioznosť zo strany predajcu. -
"-- skrytý --" 17.07.06 20:54
« Bez nadpisu
Ako perlicku uvediem ze tento vikend, teda v nedelu fukal silny severny vietor, no a kedze som isiel po vetre tak 4.4l/100km. >:D >:D
Ale nie je to relevantny udaj. Hoci sa dalo prejst zo Ziliny do Bratislavy
No ale ten protivietor na je dobre citit na spotrebe. Relativne objektivne je to ak sa dana trasa prejde rovnakym stylom hore dolu
Ako to ze s na tej 6tke to nejde viac?
Mimochodom pocul som same chvaly na servis v Dunajskej, ake mate skusenosti v Blave s inymi autorizovanymi servismi?Kde sa nebojite GP nechat??? -
"-- skrytý --" 17.07.06 20:32
« Re: Spotreba
affinis: Zdar. Uvazuju o koupi 1.3 MJET ACTIVE 75, zajima me spotreba. Psal si, ze si se dostal na prumer 5,4L nafty ale ze si ho prohanel. Da se dostat niz, teda k tem deklarovanym hodnotam vyrobce? Co dalnice, jaka spotreba pri jaky rychlosti ? Diky.
tento vikend som jazdil mimo mesta aj mimo dialnic a po 100km s velmi lahkou nohou pri jazde do 90km/h mi palubny pocitac ukazal 3,8L nafty priemernu spotrebu bol som sam v aute...motor ma 3900km nabehanych v starsom punte tiez MTJ ked som meral spotrebu mi palubny ukazoval priemer 4,3L a realita (tankoval som doplna a po 150km tiez) 3,93L takze mal som z neho skusenost, ze ukazuje trochu viac aj taka bola realita...zatial na GPcku to je realne tolko kolko ukazuje, ale ked sa motor zabehne bude to este lepsie...zatial v to dufam :-)
tie dialnice este nemam zmapovane ale vsetko zalezi aj od toho ci ides mierne do kopca, ci si sam, smer vetra a pod...ale co je pekny udaj tak pri 140km/hod toci motor na 6tku 2600ot...a vtedy je spotreba tusim okolo 5L najblizsie to odsledujem presne a poznacim :-) k tej maximalke pri tych 185km/hod boli otacky 3400 a ani za nic nie ist dalej (90koni by mali byt k dispozicii pri 4000ot) vtedy aktualna spotreba bola asi 9L co ukazoval pocitac, ale realita asi 7L ako som pisal ked sa motor zabehne bude to snad lepsie -
"-- skrytý --" 17.07.06 20:30
« Re: Re:
Já ho objednával v Imofě ( Praha ). Zatím dobrý přístup, asi nejlepší v Praze na mě působili, ale to je jen dle osobního úsudku,uvidí se, jaký bude servis. Sleva byla 15.000,- + leptáni VIN na skla zdarma
Verze dynamic 3D 1,4/77k+
-metalíza,
-boční ochranné a prahové lišty
-třetí opěrka hlavy
-autorádio s mp3
-defend lock + leptání VIN
cena 335.900 -
"-- skrytý --" 17.07.06 20:16
« Re:
To Tomko
nerad by som poskodzval ´´dobre´´ meno niekoho >:D ale take su nase skusenosti s predajom....mal som u nich aj problem v servise ked som sa tam zastavil este s predchadzajicim puntom a dalsie komplikacie, ale vsetky boli sposobene ludmi, ako som pisal ten predajca uz tam nerobi, ale denne tam chodime ako na klavir aby nam dotiahli veci co nasluboval povodny predajca....
podla mna by sme tu radsej mohli uviest rebricek popularity predajcov a tiez by nezaskodilo, keby sa kazdy pochvalil aku zlavu si odniesola tak by sme tym lepsim mohli este aj takto pomoct v predajnosti...
my sme kopovali v autoimpexe na roznavskej
povodna cena 525.000,-
+ mreza na DPH 12.000
+ ochranne listy
+ MP3
+ metaliza
a zlavy
3% zlava autosalonu ktory bol v tom tyzdni
3% zlava co dava fiat ak sa kupuje auto na firmu a uz firma vlastni minimalne 2 auta
17.000 zlava bola samotneho salonu
o dalsej zlave ani pocut ani len koberceky zdarma...proste nic...to som este necital toto forum...inak by som zasiel mimo BA urcite
celkova cena po zlave bola 502.000,-
bez DPH cca 422.000,- takze preto sme sa rozhodli pre punto -
"-- skrytý --" 17.07.06 18:23
« 1,4 16v
Affinis: no čo sa týka predajcov, tak som ich obehal celkom dosť, Všetkých v BA, potom DS (tiež velmi dobrý prístup) a nakoniec som bol u jedného na strednom slovensku (po známosti). Uplne iný prístup, dobrá cena, vie vybaviť super ceny na poistku, takže maximálna spokojnosť.
tomko: auto budem mat v polke septembra, lebo italové majú cely august celozávodnu dovolenku.
All: farba je slabo modrá - psychadelic, a bledy interier
poprosim Vas este, tí čo máte motor 1,4 16v aké máte spotreby v jednotlivých režimoch ? diky moc

Prostě - takový exot jako je Polymorf se objevuje všude a jedná se o jev ryze individuální¨.