Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  21:42

« Re: Re: Re:

Tommy No aj ja som parkoval asi 2 mesiace na strazenom parkovisku v praci ale potom som to vzdal...Vzdy som musel MHD autobusom po auto co kazdeho po case prestane bavit.
    A uz parkujem na sidlisku, snazim sa vzdy o maximalne rozostupy ak sa da a premyslam aj o roznych faktoroch ako blizka krcma, vchod to panelaku tiez nie [cyklisti a pod..] a pod no ten pes ma vcera dozral a videl som ze je to fakt o nahode....Bol to okamih :'-(
    No priznam sa stale mi to nie je jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  21:34

« Re: Re:

O tom krytu pod motor taky uvažuju. Já radši parkuju na hlídanym parkovišti...Přesně pro ty důvody jak říkáš.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  21:29

« Re:

Vratim sa este k TA, vela ludi neverilo a neveri ze sa to neda nastavit, tu je dotycna strana kde sa o tej hlasitosti vravi
    [odkaz]
    takze oni to naozaj urobili umyselne!!!
    Tu tmavo modru metalizu NewOrleans mam aj ja a je fakt pekna
    Razy od riadenia Ti poriesia, resp. ak by si GPcko kupoval tak si daj pozor pri prebrati, ono sa ti to mozno stejne prejavi trocha neskor, mne sa zda ze ja som to mal od novoty!!!
    Tie kola su pekne, asi o to viac stve ak ich suchnes o obrubnik :shock:
    Inac zacal som jazdit dialnice 120tkou za 6litrov ak sa neponahlam.....
    Rozculuje ma tiez ze mi z vetrania vyletuje vselico, ten filter by sa hodil, nema ho niekto domontovany, da sa to? A co ten kryt motora, ten by som asi tiez pred zimou chcel kupit.
    Inac nic vazne s autom teraz nemam. Akurat vcera som videl ako mi rozzureny pes na sidlisku buchol nahubkom o predny blatnik a spravil taky 3cm skrabanec. Ktosi tu vravi ze auto je spotrebak no co uz, zvykam si....
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.08.06  20:52

« Bez nadpisu

No taky jsem si to myslel, za ty peníze... A přitom když jsem ho viděl, nádherná tm. modrá metalíza, 17 tky kola, interiér perfektně vybavenej. Asi nejvíc mě rozčilovali ty rázy od řízení, ty ostatní věci měl doladit prodejce před předáním, ikdyž vlastně to auto je půjčeno od Fiatu, ale stejně nějaká předprodejní prohlídka měla proběhnout a tý schránky jsem si všiml hned jak jsem sednul do auta. Jinak GPčko je prozatím můj favorit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  20:47

« Re:

No je tu strašnej klid, celej víkend nic...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  20:43

« Bez nadpisu

No zaujimave, a ja by som povedal ze Sport verzia ktora je peeeekne draha by mala mat vo vsetkom navrch. Ale nemozem posudit, 3 dvere je treba iba asi spravne tresnut, minule ich zavrela moja draha a vrndzali celu cestu dialnicou. Klepani bude mozno z riadenia a ta schranka asi zle nastaveny ten zamok, kdesi som na to videl na webe navod ako to nastavit ale sam by som sa do toho zbytocne nepustal.
    Mna zasa irituje ze sa mi zacal zo spojkoveho pedala ozyvat taky plastovy zvuk vzdy pri zatlaceni a uvolneni niekde vo vrchnej polohe, neviem co to je. Objavilo sa to nedavno, je to blbost a ked budem mat cas tak si lahnem pod volant a popozeram co to moze byt. Asi bude stacit kvapka oleja len kde????
    Inac na GP fore je bohovsky klud, tusim je GPcko velmi kvalitne a spolahlive >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.08.06  20:13

« Re:

No jen by mě to zajímalo. jak jsem psal, měl jsem půjčený GP 1.4 16V Sport a byl jsem poměrně zklamám, ale bohužel i provedením. Klepající 3. dveře, viklající se schránka u spolujezdce, klepání u levého předního sloupku, atd. GP se dělá v Melfi a od 26. května i v Mirafiori. Chtěl jsem jen vědět, z kterého závodu pochází. Zkrátka úplně jiné dojmy než jízdy s modely 1.2, 1.4 8V a 1.3 JTD 90CV. Z těch jsem měl opravdu pozitivní dojem i po stránce kvality, ale tohle GPčko fakt nic moc :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.06  19:38

« Bez nadpisu

Zalezi na tom? :D
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.08.06  19:23

« Bez nadpisu

Dá se zjistit, ve které továrně bylo GP vyrobeno??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  23:18

« Bez nadpisu

Tak dnes sem jel 140 zatim, dál sem to zkoušet nechtěl, přece jen ho nechci ještě trápit. A navíc tam bylo dost plno. Spotřeba pořád 5,8 najeto něco málo přes 300km větší část po městě, takže spotřeba zatím velmi slušná si myslím, na novej motor. Jinak už taky pociťuji závodní ambice některých spoluobčanů, zrovna dnes se se mnou chtěl honit jeden na dálnici. Já na něj ale z vysoka...(_._) :D
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 04.08.06  23:08

« Bez nadpisu

Tak dnes jsem s Puntem 1,4 16V Sport jezdil půl dne po Praze, najeto cca 4800km a byl jsem z něho docela vyklepanej. Ty 17" a tvrdej podvozek dělaj svoje ;-) . Co mě zarazilo byly rázy od přední nápravy, zřejmě známý problém s řízením :'-( . Nevím přesně kdy bylo vyrobený(měsíc), ale na oknech byly 6tky. Taky mě zklamal motor, zdál se mi hodně línej. Zkoušel jsem taky "normální" verzi Punta a ta je mnohem pohodlnější, tento podvozek je podle mě vhodnej pouze na kvalitní cesty bez děr. Jinak interiér paráda, sedačky vynikající, řazení jak po másle. Pokud se ten motor nerozjede, tak bych do něj nešel a raději bych volil 8V, úplně nejraději 1.3 JTD 90CV.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  16:29

« Bez nadpisu

Tak dneska si jdu pro RZ. A pak někam na výlet ... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  14:16

« Re: Hlučnost 1.4 57 KW

No po dálnici jsem jel jen pár km. Nemám ještě spz. Ale co se týká hluku, tak co jsem jel s 1,2, ta byla v režimu město asi míň hlučnější.
    To Robo1,2-Já jen citoval, co je napsáno v manuálu. Rádio sem poslouchal tak nejvíc na 10 zatim. Jestli to TA je na 20, tak potěš koště.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  10:21

« Hlučnost 1.4 57 KW

Tommy jaká je hlučnost tohoto motoru přidálničním tempu ? Můžeš to porovnat třeba s Fabkou, nebo jiným autem ?
    Dík za info
  • 00 Reagovat !

foto ironlionzion

ironlionzion 04.08.06  09:02

« Bez nadpisu

Robo, ty ho navádíš k životunebezpečným pokusům. Tommy rači si 2x rozmysl jestli se chceš zůčastnit výzkumů TA :-D riskuješ přinejmenším infarkt a to i na parkovišti ;-) :-D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  08:16

« Bez nadpisu

Tommy11: tak si skus tu funkciu TA zapnut, ale radsej na parkovisku :shock:
    A daj vediet ci to zvladnes za jazdy mat to zapnute, kez by tvoje radio malo novy firmware >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.08.06  07:01

« Re:

Já co dostal manuál k rádiu, tak je tam upozornění Že hlasitost RDS, může být vyšší, než ostatní poslech, toť vše. >:D A mam rádio s mp3 a o žádným náhodným výběru tam není ani slovo. Škoda. Jinak návod mam v čj a má stejnou grafiku obálky jako manuál k autu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  20:59

« Bez nadpisu

sorry ospravedlnujem sa vsetkym ze to islo 3 krat, Octan moja poklona
    Zacal som trocha bojovat s veternymi mlynmi, napisal som do Blaupunktu a Fiatu. Z Blaupunktu Nemecko obligatna vyhovorka ze oni su hotline ze to je radio pod kontraktom a z Fiatu zatial nic.
    Preto ak by niekto vedel nejake spravne osoby dajte vediet....Vediet kde je aka nehoda ci policajti je dobra vec a este to nevzdam.
    Inac mam svoje punto rad, prinasa mi radost hlavne spotrebou, a ked treba tak potiahne na 3ke...Iba ta 2ka a 3ka mi tak divne zaskakuju...
    Cital som zasa na fiatfore sa strhla velka debata ze im elektricke okna z nicoho nic zacali fungovat naopak, a ludia tipuju ze sa im to stalo pri dazdi a otvorenych dverach im natiekla voda do tych spinacov. Takze dnes prsi a zacal som na to trochu dbat......
    inac pekny vecer vsetkycm GP priaznivcom. >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  19:04

« Re:

Robo: ty jsi mazanej >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.08.06  14:43

« Bez nadpisu

tommy11 : tak sa spytaj predajcu ako sa nastavuje hlasitost TA na Blaupunkte ??? >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…