Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 31.03.07 20:14
« Vynikající GP
Ahojte všichni, dneska jsem se svým Punťou přesně rok. Mám naježděné 11000km a nemám co italům vytknout. Jsem strašně rád že jsem se nakonec rozhodl pro Punťu a ne Fabii. Motor šlape jako hodinky, akcelerace a hlučnost mě příjemně překvapují, podvozku se nedá nic vytknout. Můžu jezdit podstatně rychleji, protože rychlost v puntu vůbec nepříjde, a má přítelkyně tedy ani nehudruje. :-)
GP 1.4 8V Azuro P. -
"-- skrytý --" 30.03.07 09:23
« Bez nadpisu
steven neda sa ti to cvaknut trebars mobilom, toto by som veril ide mi to snad niekde stadial, teraz neviem co myslis - zvonku WDcko ci zvnutra?
Ako je dole na celnom skle zvonku ta plastova lista?
neviem ake klipy presne myslis
nechcem to sklo vyplavit wd ckom, pomohlo by keby si to lepsie definoval
mam tusaka ze si na to prisiel
a to by som ti bol fakt zaviazany -
"-- skrytý --" 30.03.07 08:20
« Bez nadpisu
Robo1.2: Mal si pravdu, nie je to ta mala umela hmota. Dal som to dole a aj tak to vrzgalo. Polial som vodou tu umelu hmotu pod celnym sklom. Bude to ono. Aj som to dal dole a ono to je ku sklu prichitene aj clipsom, asi to to robi. Skus dat WD40 pod tu umelu hmotu ktora zakryva spodnu cast celneho skla. -
"-- skrytý --" 29.03.07 22:01
« Bez nadpisu
Je to 1,4 8V, protože se Emotion s 16V nedělá. Ale mě to bude na běžné ježdění stačit. Sice to má pouze 57kW a ve stávajícím Puntu mám 1,2 16V 59kW s automatem. Jo a barvu jsem si vybral červenou bolero. Výbava je už tak dostačující, že jsem si přiobjednal poze boční ochranné lišty, koberečky, zámek řadící páky aktivní opěrky hlavy a pak jsem si neodpustil ještě dešťový senzor.