Grande Punto

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

05.09.06  11:24

« reakcia na matusa

Fakticky premakany tah na predajcov p. matus bednarcik, aspon predpokladam dane meno, pretoze som dostal niekolko mailov ako predajca Fiat-u od vas p. matus. Hned pri prvom kontakte som vedel, ze budete vyjednavac - ze ako? no je to vediet zo stylu pisania mailu. A ten tah s popreskrtanou ponukou od inych predajcov, fakt dalsi vynimocny napad. Ja ako predajca, mozem zodpovedne povedat, ze som dal ponuku minimalneho zisku na aute!!!! a dalej vyjednavat sa proste neda!!!! Ak AUTO VMV dava este lepsie ceny, tak je velmi cudne z akych penazi vie ako autorizovany dealer Fiat-u fungovat. Je tu jedna mozna odpoved. Da sa este viac napisat, ale kcomu by to viedlo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  10:27

« Malý Ratmírov FIAT Stilo & GP meet

Jsem rád, že bobi mě u GP-čkářů podporuje, bylo by to fajn setkání. Alespoň by byla vidět síla Fiatů na našich trzích.
    Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
    Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
    sobota 23. září - neděle 24. září
    a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
    Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  09:39

« Maly Ratmirov a GP's

zdravim džípí 's
    som naspät z dovolenky v IT, stav tacho 13.040 km, spotereba na ceste späť "bohuzial" 6,6, lebo som nedokazal na rakuskej dialnici spomalit :P. Komplet "narvane" GP a k tomu este traja dospeli a 2 deti. V IT som konecne videl viac GP.
    @ pražáci
    ked ste uz teda viaceri, co keby ste sa ukazali v Ratmirove? A predstavte si tie pohlady, keby sa pridali aj blavaci a dalsi majitelia GP.... :shock: .
    @majitelia GP a Ratmirov
    okrem Beavra i ja Vas chcem vyzvat, ak mate cas, chut a pol nádrže, nahlaste sa Beavrovi2000. Isto nebude co lutovat.
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.06  09:34

« Praha

Z Prahy je tu spousta lidi :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  21:01

« Bez nadpisu

Jasně, já jsem taky z Prahy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  19:53

« Re: Re: grande

Dik za link !
    V te modre metalize to GP vypada fakt moc pekne v sobotu jsem jel kolem autosalonu Fiat a zrovna meli venku jedno modre GP venku.
    Tak jsem ho omrknul a je to pekne vnitrek take domodra hmm.
    Byla to 1.4 Dynamic 5D 57 KW cena tam byla 339 000.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  19:43

« Re: grande

Podivej se tady na zvyhodnene nabidky:
    [odkaz]
    Jinak Dojacek nabizi 3-5 % slevu z cenikove ceny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  19:24

« GP 1.4

Tommy 11 chtel jsem se zeptat jak moc hlucne se ti to zda ? Cetl jsem test ve Svete Motoru a tam bylo srovnani se Seatem Ibiza a GP tam bylo co se tyce hlucnosti lepsi.
    A jeste bych se zeptal pokud to neni tajne nakolik Ti prislo to tve GP ? Jsou prodejci ochotni jit s cenou dolu, nebo proste vemou cenik a jedou podle tabulek.
    Pokud bych uvazoval o GP tak asi o te 1.4 Dynamic nejlepe s klimou, takze asi verzi Sole, ale ta cena je uz hrube pres 350 000 coz je hodne tak nevim co se da ukecat.
    Dik za info
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:42

« Bugaboo

Ano u VMV v Kosiciach.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:21

« Re: Re: Re: to: Tommy11

Ta modrá mu tady hodně sluší.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:19

« Re: Re: to: Tommy11

uz jsem pridal fotku meho GP do podpisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:08

« Re: to: Tommy11

já mam 3D, takže zadní dveře neřešim >:D Máš nějáký foto? A jakou máš barvu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:06

« to: Tommy11

kupoval jsem v Brne demoverzi - chtel jsem poridit GP co nejlevneji. jinak zatim mi neklepe ani predni naprava, ani zadni dvere se nezadrhavaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  18:03

« Re: Re: Re: to: Tommy11

Kde jsi GP kupoval? Já u Imofy, zatím 100%spokojenost. Ale ještě sem tam nebyl v servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  17:47

« Re: Re: to: Tommy11

minimálně ty, já a Octan.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  17:43

« Re: to: matúš

No někdy bychom se sejít mohli, ale ani nevim, kolik nás tu je.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  17:36

« to: matúš

Objednal si ho u VMV v Košiciach?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  17:34

« GP

No tak dnes som bol objednat GP 1.2 Dynamic/Sole s oranzovou metalizou a s oranzovym interierom. Nebol tam predajca s ktorym som rokoval o cene a ten co tam bol tak sa dost cudoval, ze som si to vydupal s takou cenou. Ze vraj je to skoro za nakup.......tak neviem
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  16:09

« To: Tommy11

Nebude nekdy nejake setkani majitelu GP v Praze?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  15:39

« Re: Zkusenosti s Grande

No já mam motor 1,4/8V. Myslim že je asi hlučnější než ta 1,2. Ale pořád v normě. Kupoval sem auto na začátku srpna, zatim najeto přes 3000km. Žádný klepání ani nic takovýho od podvozku. Spotřeba 6,3l, zatim sem pp nenuloval ani jednou. Včera sem chytil strašnej déšť a od tý doby mi přijde motor hlučnější, tak nevim:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…