Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« reakcia na matusa
Fakticky premakany tah na predajcov p. matus bednarcik, aspon predpokladam dane meno, pretoze som dostal niekolko mailov ako predajca Fiat-u od vas p. matus. Hned pri prvom kontakte som vedel, ze budete vyjednavac - ze ako? no je to vediet zo stylu pisania mailu. A ten tah s popreskrtanou ponukou od inych predajcov, fakt dalsi vynimocny napad. Ja ako predajca, mozem zodpovedne povedat, ze som dal ponuku minimalneho zisku na aute!!!! a dalej vyjednavat sa proste neda!!!! Ak AUTO VMV dava este lepsie ceny, tak je velmi cudne z akych penazi vie ako autorizovany dealer Fiat-u fungovat. Je tu jedna mozna odpoved. Da sa este viac napisat, ale kcomu by to viedlo. -
"-- skrytý --" 05.09.06 10:27
« Malý Ratmírov FIAT Stilo & GP meet
Jsem rád, že bobi mě u GP-čkářů podporuje, bylo by to fajn setkání. Alespoň by byla vidět síla Fiatů na našich trzích.
Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
sobota 23. září - neděle 24. září
a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí. -
"-- skrytý --" 05.09.06 09:39
« Maly Ratmirov a GP's
zdravim džípí 's
som naspät z dovolenky v IT, stav tacho 13.040 km, spotereba na ceste späť "bohuzial" 6,6, lebo som nedokazal na rakuskej dialnici spomalit :P. Komplet "narvane" GP a k tomu este traja dospeli a 2 deti. V IT som konecne videl viac GP.
@ pražáci
ked ste uz teda viaceri, co keby ste sa ukazali v Ratmirove? A predstavte si tie pohlady, keby sa pridali aj blavaci a dalsi majitelia GP.... :shock: .
@majitelia GP a Ratmirov
okrem Beavra i ja Vas chcem vyzvat, ak mate cas, chut a pol nádrže, nahlaste sa Beavrovi2000. Isto nebude co lutovat. -
"-- skrytý --" 04.09.06 19:53
« Re: Re: grande
Dik za link !
V te modre metalize to GP vypada fakt moc pekne v sobotu jsem jel kolem autosalonu Fiat a zrovna meli venku jedno modre GP venku.
Tak jsem ho omrknul a je to pekne vnitrek take domodra hmm.
Byla to 1.4 Dynamic 5D 57 KW cena tam byla 339 000. -
"-- skrytý --" 04.09.06 19:24
« GP 1.4
Tommy 11 chtel jsem se zeptat jak moc hlucne se ti to zda ? Cetl jsem test ve Svete Motoru a tam bylo srovnani se Seatem Ibiza a GP tam bylo co se tyce hlucnosti lepsi.
A jeste bych se zeptal pokud to neni tajne nakolik Ti prislo to tve GP ? Jsou prodejci ochotni jit s cenou dolu, nebo proste vemou cenik a jedou podle tabulek.
Pokud bych uvazoval o GP tak asi o te 1.4 Dynamic nejlepe s klimou, takze asi verzi Sole, ale ta cena je uz hrube pres 350 000 coz je hodne tak nevim co se da ukecat.
Dik za info -
"-- skrytý --" 04.09.06 17:34
« GP
No tak dnes som bol objednat GP 1.2 Dynamic/Sole s oranzovou metalizou a s oranzovym interierom. Nebol tam predajca s ktorym som rokoval o cene a ten co tam bol tak sa dost cudoval, ze som si to vydupal s takou cenou. Ze vraj je to skoro za nakup.......tak neviem -
"-- skrytý --" 04.09.06 15:39
« Re: Zkusenosti s Grande
No já mam motor 1,4/8V. Myslim že je asi hlučnější než ta 1,2. Ale pořád v normě. Kupoval sem auto na začátku srpna, zatim najeto přes 3000km. Žádný klepání ani nic takovýho od podvozku. Spotřeba 6,3l, zatim sem pp nenuloval ani jednou. Včera sem chytil strašnej déšť a od tý doby mi přijde motor hlučnější, tak nevim:)