Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 05.09.06 17:39
« Re: reakcia na matusa
No ano, trafili ste sa som to ja - Matus Bednarcik. Neviem ci mam brat Vas prispevok ako kompliment ak ano tak dakujem. Vyjednavanie nieje z mojej hlavy, ale napad mi dali ini ludia, ktori uz nejake to auto kupili. Co sa tyka tej preskrtanej ponuky tak to ma napadlo preto, aby to nevyzeralo ze dristam do vetra ale aby som mal podlozene to co tvrdim. Pokial ide o ponuku od VMV tak podobnu (cena bola o zanedbatelnu sumu vacsia) som dostal este od dvoch dalsich predajcov. Kedze som momentalne v KE tak mi najviac vyhovoval predajca VMV. Predpokladam, ze vy ste predajca z Presova (kedze ste sa nepredstavili). Ak chcete tak mozme kludne pokecat dalej o tejto teme. -
"-- skrytý --" 05.09.06 13:27
« reakcia na atraca
Zdravim Vas atrac. Sam som zpociatku nevedel k Vasej reakcii zaujat stanovisko. Urcite je snaha kazdeho predajcu predat, co navacsie mnozstvo vozidiel. Dnes sa samozrejme bez zisku neda dalej fungovat. Je vsak mozne, ze ako Vas tak i mna, ako i niektorych na tomto fore nenapadlo, ze matus mozno nakupuje auto prvy krat(vid ako priklad pandaforum) a nevie presne co a ako ma pri takejto(pre Slovakov este stale velkej) investicii presne pozadovat, resp. co za nu dostane - a pod. Nenapadam Vas, naopak ste prvy priznajuvsi sa predajca, bodaj by bolo takych viac - porozumenie je vzdy lepsie, ako kydanie. Vidite, resp. citate urcite aj na tomto fore, ze su rozny predajcovia a aj taki, ktorych prepustia za (neviem ako to nazvat) dristy, oblbovanie a pod. Verim, ze Vy ste v inej kategorii. Drzim palce a isto bude zaujimave, ak sa viackrat konstruktivne zapojite do debaty. A samozrejme navrhujem, ako je to tu zvykom, tykanie.
Jano, alias bobi