Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 01.10.06 09:51
« Bez nadpisu
Sranki: zalezi na predajcovi, niekto ti dá auto až ked má všetky doklady k nemu a s niekym sa dá dohodnút že si auto zoberieš na prevoznych značkách a ked pridu papiere k autu, tak ti ho predajca prihlási, a dá ti techničák dodatočne (to bol aj môj pripad). -
Sranki 30.09.06 23:26
« Re: Prevzatie auta
Neviem ako ty, ale ja by som na takyto "obchod" nepristupil. Na prevoznych znackach mozes byt tusim max. 10dni a bez technicaku auto neprihlasis. Naozaj nevidim dovod preco by ti predajca nemal dat technicak pri preberani auta. Trvaj na tom.
A keci o tom ze mu to importer posle neskor su len talafatky. To predsa nie je tvoj problem a ak si to predajca nevie inak zariadit radsej by som kupil niekde inde - o doveryhodnosti sa tu moc hovorit neda. -
"-- skrytý --" 30.09.06 19:46
« Prevzatie auta
Mozno pre niekoho blba otazka ale kedze kupujem auto prvy krat tak sa pytam. Predajca mi tvrdil, ze najprv musim uhradit fakturu za auto a az potom pride technicak a serv. knizka (cca tyzden). Takze by som mal cakat na papiere 2 tyzdne po zaplateni za auta(vyjednal som den dva...). Ako to v skutocnosti bezi? Dikes
P.S. : Uz sa neviem dockat auticka...... -
ironlionzion 27.09.06 16:47
« Re:
... pěkná ukázka toho jak prodejce v určité zemi využije příležitosti k prezentaci produktu, který nabízí. Škoda, že to nejde u nás. Na Yarise vidím reklamu na každém kroku, na Punto minimálně. Nakonec i ty prodeje u nás tomuto rozsahu propagace u těchto vozů v podstatě dpovídají. Přitom nelze říct, že Punto nemá co víc oproti Yarisu co nabídnout. Spíše naopak. Škoda že se to lidi nedozví. Na druhou stranu nemáme masově prodávané auto a to je zase +
PS: včera jsem byl lítat (RC) a parkoval jsem kdesi u louky na polňačce a právě tam za chvíli potkám projíždějícího kolegu se šedým Puntem. Dneska zase na parkovišti v Zádveřicích u Zlína vedle mě vínové Punto, ještě na převozních značkách. Pěkné setkání. -
"-- skrytý --" 26.09.06 12:40
« Bez nadpisu
Uz aj z GP-ciek sa kradnu veci? Naco to komu bude? Z takeho kramu >:D
Vcera som bol v servise a objednal som si ten kryt pod motor. Podla obrazka dost velky kus plastu.. Dodacia doba neznama, lebo ho nemali ani na centralnom sklade a je ho treba doviest z Talianska. Ak nezabudnem zobrat fotak ked to budu montovat, nafotim pred aj po, aby dalsi potencialni zaujemci mali predststavu ako to vyzera. -
"-- skrytý --" 26.09.06 10:59
« Bez nadpisu
Před časem mi z mého GP ukradli stěrače a pak anténu. Stěrače jsem koupil origoš - 1000,- :-((( a dneska jsem se zeptal na cenu antény - prut za 399,- :-( docela pálky za náhradní díly (IMOFA Praha). Anténa by měla být standardní, tzn. že je potřeba znát jen rozměr závitu (nebo se mýlím?) A co ten rozměr M6 nebo M5, nevíte?
Dík za radu? -
"-- skrytý --" 24.09.06 10:59
« Bez nadpisu
Presne tak s tou klimou a tempomatom to zaujima aj mna lebo som v tych davnych casoch nemal zvytocnych dalsich 50tisic.... :-)
S tym temomatom si ma affinis nepotesil, odkial je tato informacia, preco by mali nase GPcka bez tempomatu inu riadiacu jednotku?naco by Fiat platil vyvoj x RJtiek? Osobne si myslim ze je to len firmware, ale nepytal som sa. Funguje to tak bezne aj v inych oblastiach hlavne spotrebnej elektroniky
No a domontovanie klimy kdesi som cital ze to moze vyjst 50-70tisic, takze asi radsej predat auto >:D >:D >:D . Vsetci to mame nove a z nejakych vlastnych skusenosti viem ze niektore veci nebudu nikdy tak kvalitne :shock: spravene ako vo fabrike. Takze nechat rozhodit nove auto tiez nie je moj sen aj ked sa denne presviedcam ze su aj horsie veci
Pekna nedela vsetkym GPckarom

Je mi jasne, ze doklady k autu nemozu prist sucasne s nim na predajnu. Importer predsa neda dakemu vodicovi kamionu auta aj s dokladmi, ale dnes ked sa da cokolvek poslat zasielkovou sluzbou do 24hod kamkolvek mi to pride divne cakat na doklady 2 tyzdne. Sorry ak sa ti to zda divne, mne to srmrdi. :!: