Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
ja osobne sa prave Fiatu v SR nedivim ze neda papiere spolu s autom dealerovi predtym ako mu nabehnu peniaze na ucet. Lebo mali s jednym dealerom pred par rokmi dost velke problemy ... ale to je ina vec. To ze importer ma technicak u seba az kym mu nenabehne platba na ucet je ochrana proti nepoctivym dealerom. To ze niektore auta pridu na salon aj s technicakom je zabezpecene proaktivnym pristupom dealera ze zatiahne auto importerovi skor ako pridu prachy od kupujuceho. Ja to plne chapem, i ked ma to dost serie ... tiez cakam az sa prachy za moje auto dostanu cez dealera k importerovi .... Takze vydrzat !! Vydrzat !! -
Sranki 01.10.06 10:11
To je sice pekne, ze sa snazi predajca predat auto zakaznikovi co najskor, ale predsa - mat auto bez dokladov, to ako keby ani nebolo tvoje ;-) Ja osobne by som do toho nesiel.
Je mi jasne, ze doklady k autu nemozu prist sucasne s nim na predajnu. Importer predsa neda dakemu vodicovi kamionu auta aj s dokladmi, ale dnes ked sa da cokolvek poslat zasielkovou sluzbou do 24hod kamkolvek mi to pride divne cakat na doklady 2 tyzdne. Sorry ak sa ti to zda divne, mne to srmrdi. :!: -
"-- skrytý --" 01.10.06 09:51
Sranki: zalezi na predajcovi, niekto ti dá auto až ked má všetky doklady k nemu a s niekym sa dá dohodnút že si auto zoberieš na prevoznych značkách a ked pridu papiere k autu, tak ti ho predajca prihlási, a dá ti techničák dodatočne (to bol aj môj pripad). -
Sranki 30.09.06 23:26
« Re: Prevzatie auta
Neviem ako ty, ale ja by som na takyto "obchod" nepristupil. Na prevoznych znackach mozes byt tusim max. 10dni a bez technicaku auto neprihlasis. Naozaj nevidim dovod preco by ti predajca nemal dat technicak pri preberani auta. Trvaj na tom.
A keci o tom ze mu to importer posle neskor su len talafatky. To predsa nie je tvoj problem a ak si to predajca nevie inak zariadit radsej by som kupil niekde inde - o doveryhodnosti sa tu moc hovorit neda. -
"-- skrytý --" 30.09.06 19:46
« Prevzatie auta
Mozno pre niekoho blba otazka ale kedze kupujem auto prvy krat tak sa pytam. Predajca mi tvrdil, ze najprv musim uhradit fakturu za auto a az potom pride technicak a serv. knizka (cca tyzden). Takze by som mal cakat na papiere 2 tyzdne po zaplateni za auta(vyjednal som den dva...). Ako to v skutocnosti bezi? Dikes
P.S. : Uz sa neviem dockat auticka...... -
ironlionzion 27.09.06 16:47
... pěkná ukázka toho jak prodejce v určité zemi využije příležitosti k prezentaci produktu, který nabízí. Škoda, že to nejde u nás. Na Yarise vidím reklamu na každém kroku, na Punto minimálně. Nakonec i ty prodeje u nás tomuto rozsahu propagace u těchto vozů v podstatě dpovídají. Přitom nelze říct, že Punto nemá co víc oproti Yarisu co nabídnout. Spíše naopak. Škoda že se to lidi nedozví. Na druhou stranu nemáme masově prodávané auto a to je zase +
PS: včera jsem byl lítat (RC) a parkoval jsem kdesi u louky na polňačce a právě tam za chvíli potkám projíždějícího kolegu se šedým Puntem. Dneska zase na parkovišti v Zádveřicích u Zlína vedle mě vínové Punto, ještě na převozních značkách. Pěkné setkání. -
"-- skrytý --" 26.09.06 12:40
Uz aj z GP-ciek sa kradnu veci? Naco to komu bude? Z takeho kramu >:D
Vcera som bol v servise a objednal som si ten kryt pod motor. Podla obrazka dost velky kus plastu.. Dodacia doba neznama, lebo ho nemali ani na centralnom sklade a je ho treba doviest z Talianska. Ak nezabudnem zobrat fotak ked to budu montovat, nafotim pred aj po, aby dalsi potencialni zaujemci mali predststavu ako to vyzera. -
"-- skrytý --" 26.09.06 10:59
Před časem mi z mého GP ukradli stěrače a pak anténu. Stěrače jsem koupil origoš - 1000,- :-((( a dneska jsem se zeptal na cenu antény - prut za 399,- :-( docela pálky za náhradní díly (IMOFA Praha). Anténa by měla být standardní, tzn. že je potřeba znát jen rozměr závitu (nebo se mýlím?) A co ten rozměr M6 nebo M5, nevíte?
Dík za radu?