Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 02.04.07 09:08
« olej
no, čo sa týka oleja, tak mne už tiež dolievali cca 0,5 litra a bolo to okolo 10tiskm.
pri kolkych km sa chystáte do servisu na výmenu oleja ? pri 15tiskm alebo 20tiskm.
Lebo v papieroch sa uvádza že pri 20tiskm a na štítku ktorý mám v aute po výmene oleja pri 2tiskm mi napísali že dalšia výmena by mala byť po 15tiskm -
"-- skrytý --" 01.04.07 22:15
« Plechové disky
ahojte, chtěl jsem jenom napsat že rád bych levně prodal plechové disky na grande, kdyby jste někteří potřebovali. Začínáte mě všichni štvát, jak neustále pořizujete elektrony a píšete jak jsou na punťovi nádherné >:D >:D
GP 1.4 8V Azuro P. -
"-- skrytý --" 01.04.07 20:52
« Farbenie bubnov
Dnes ked som tak pozeral na mojho umyteho puntika na novych elektronoch (konecne :-! ) a nieco mi tam chybalo. Asi to budu tie hrdzave bubny :-( . Nema niekto skusenosti s farbenim bubnov na zadnych brzdach a strmenov kotucovych brzd v predu? Chcel by som to dat takej istej farby, alebo aspon co najviac podobnej tej mojej. -
"-- skrytý --" 01.04.07 18:43
« Bez nadpisu
Spotreba oleja na 1.2 je na 13500km asi 1liter oleja
Teda pokles od hornej ku dolnej ryske
Teda vymena pri 1500 a potom 15000km ked tam bolo na spodnej ryske.
To bolo v lete,
V zime od 15000km ku 24000km asi 0.8litra
Co je ale najlepsie, ten motor skoro vobec nezere benzin, ked je bezvetrie tak 4.5 pri 90rychlosti...
Uz je super zabehnuty -
"-- skrytý --" 01.04.07 12:55
« Bez nadpisu
Ne ne, elektrony mi příjdou až ve středu! Ale fotky dam na naše stránky. S motorem jsem spokojen, je živý, kultivovaný...Akorát jak sem se ptal na ten olej. Mám najeto asi 8600km a motor spapal cca 400-500ml oleje. Což je dle manuálu v normě. Ale moc se mi to nezdá, tak uvidíme! Co ostatní, jak jsou na tom s olejem? -
"-- skrytý --" 01.04.07 12:27
« alu kola
Tommy11: Psal jsi že už konečně máš ty elektrony. Doufám že je co nejdříve vyfotíš a dáš na internet. Já si až teď začínám uvědomovat, že jsem udělal hloupost když jsem si elektrony nekoupil a místo nich koupil druhé ocelové kola. na leto a na zimu. Už se mi ty krytky, které sice jsou krásné, okoukávají. Docela mě to začíná deptat. "Auto dělají kola". A jak jsi ty spokojený s naším motorem.
GP 1.4 8V Azuro P. -
"-- skrytý --" 31.03.07 23:11
« Re:
Dnes sem čwtl nějáký anglický tisk. A víš co tam psali o tý tvý kraksně? Že jediný její pozitivum je její cena a to je prosím anglie bašta škodovek. Tak se seber a di prudit někam jinam, poněvadž toto už je spamování naší diskuze. Nebo snad chceš přijít o svůj ádherný nick? Až Tě nahlásíme jako spam administrátorům??? Takž se odeber tam, kde končí záda a začínají nohy (_._) vypadá to tam asi takto. Jinak prosím ostatní aby nereagovali, nemá to cenu -
"-- skrytý --" 31.03.07 22:55
« Re: Re: Vynikající gp
Tommy11: měnil jsem olej při 10000km, když jsem sledoval nepřišlo mi že by ho nějak ubylo. Teď tam mám nový a auto jede o poznání lépe. Nevím jestli je to olejem a nebo že jsem překročil 10000km a motor se rozjel.
GP 1.4 8V Azuro P.
[odkaz]