Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.10.06 20:45
« Svetla
Cau chlapi
Prave som uneseny z novych ziaroviek Osram Silverstar +50%. Neuveritelne, konecne poriadne vidim. Originaly tam boli Osram Bilux a nevidel som s nimi bohvieako, mozno vydrzia roky ale svietia slabo. Dal som za kus 240sk, je to super investicia do bezpecnosti. Najviac ma pobavilo ked mi auta blikli ze preco mam dialkove. Nemam, konecne aj reklama neklame ze vidno o 20metrov viac. Ze som to uz davno nevymenil >:D >:D
Fabka, otcova HTP hrkoce jak traktor, a to ma iba 10tisic, 5dvere drncia jak stary autobus. Martanx schvalne si daj do googla klucove slovo vrzani palubky a uvidis ze vrza kazde auto :shock: :shock: a ludia to riesia na forach s roznymi vysledkami. Nemyslim ze GP ma nejake vyrazne chyby, ano chyby pri aute sa vzdy najdu, ale na to je zaruka, bolo by naivne si mysliet ze kupis auto ktore nebude mat absolutne nic.... -
"-- skrytý --" 20.10.06 13:54
« Bez nadpisu
pre bratislavcanov:
Dnes som bol nahodne v servise Auto-Impex na Roznavskej, a maju den otvorenych dveri. Zadarmo vam skontroluju auto: brzdy, tlmice, svelta, kvalapiny. Pocas prehliadky mate zadara gulas, parky, kavu, nealko, moznost skusobnej jazdy. Stihali to robit priebezne, takze za pol hodinku som odchadzal s tym, ze je auto v poriadku. -
« Obavy
Uvazujem na kupou GP, ale ked tu tak citam prispevky tak vidim, ze nejake veci tam este nie su dotiahnute. Dost ludi sa mi zda ze sa tu stazuje na vrzgoty atd. Tak fakt neviem. Stazuju sa len ludia co maju problemy a ostatny ludia si len uzivaju, alebo su to len chyby prvych verzii? -
"-- skrytý --" 19.10.06 10:52
« plechače
tomko & all GP's
[odkaz]
Typ: Disk - Plechový
Rozmer: 6 J x 15
Značka a model auta: FIAT GRANDE PUNTO
Dátum výroby: 10/2005 – doteraz
Rozteč: 4 × 100
ET: 43
Doporučené pneu: 185/65R15
Bežná MOC s DPH: 1973,- Sk Ušetríte 470,- Sk (31%)
Naša cena s DPH: 1503,- Sk
Volal som im prave teraz a je mozny aj osobny odber v Zalesi(Ivanka)
Ceny za pneu 185/65 su ale lepsie u affinisa. -
« Bez nadpisu
to Bobi:
- Posible ice on road: vonkajsi teplomer pri urcitom teplotnom intervale je v RJ automaticky zapisane, ze RJ ma vypisat hlasku.
- retaze: zalezi ako casto chodis na hory a v cerstvo napadamom neujazdenom snehu. Na prilezitostne pouzitie postacia bohato

Co zimni kola? Rad bych koupil i krome pneu kola a resim zda 16 nebo 15. Rozdil v cene je docela dost ... Co vy, uz jste premysleli nad zimou :)