Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 06.11.06 11:55
Tommy11
Ja som na original plechace dal 185/65 R15, kedze podla tehcnicaku ich mozem pouzit. Povodne som chcel 175/65 R15, ale kedze taky rozmer nebol k dispozicii u tych co som si vybral, bral som tie sirsie.
Jarous
Dakujem za info :-)
Ferri, cotton
Ja som mal podla prvej iformacie cakat na auto 3 mesiace a nakoniec bolo za 4 tyzden u predajcu. Myslim ze oni tie cakacie doby schvalne davaju dlhsie, aby mali rezervu... -
"-- skrytý --" 03.11.06 17:13
Tommy11
Ja ten kryt mam. Je to kus rovneho plastu, najlepsie si to predstavis ako keby si pod motor nalepil vykres velkosti cca. A2. Nezakryje to cely motor, po bokoch ostane kusok "volny". Vacsinu tej diery pod motorom to samozrejme zakryje... Je mozne, ze existuje aj diely ktore vykryju tie zvysne otvorene plochy (pisal to tu bobi, ze ked si dal spravit cenovu kalkulaciu, boli tam aj nejake bocne kryty, ja ich nemam a ani neviem ci sa dali/daju objednat).
Ci sa to oplatilo? Tazko povedat, ale ja mam lepsi pocit, ze ho trochu viac chranim :) -
"-- skrytý --" 03.11.06 17:03
Tommy11: ja som kúpil asi pred 14 dňami Firestone winterhawk, a zatial su celkom dobre. Samozrejme ešte som nemal možnosť ich na plno otestovať, ale zatial čo pozorujem, tak hluk od gúm sa nezvyšil a spotreba tiež nie. Ináč ja som ich kupoval tu: www.pneuobchod.cz
a boli chlp lacnejšie. -
"-- skrytý --" 30.10.06 12:35
« Teplomer
Caute,
chcel by som sa vas opytat, hlavne tych co mate v aute teplomer.. Aky mate displej palubneho pocitaca? Vsetci mate multifunkcny? Chcel by som si ho dat domontovat (teplomer) a zaujima ma, ci je na to potrebne vymenit aj displej palubneho pocitaca, co by asi celu "akciu" predrazilo, alebo informaciu o teplote dokaze zobrazit aj ten jednoduchsi displej?
Som chlap, dokazal som to... Dokonca 3 krat za sebou >:D -