Grande Punto
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.01.07 22:24
« Re: Re: Re: Re:
hochu ja v tvojom veku som uz mal viac rozumu
300hodin na sportovych lietadlach >:D
Asi sa nemas moc s kym bavit, sobotnajsia noc by chcela v tvojom veku skor nejaku babu ako rypat na GP fore >:D >:D >:D
[a to nie som zanieteny fiatak]
dnes sme sa obiehali na dialnici s jednym GPckom, najprv orange mna a jeho spolujazdkyna si isla krk vykrutit, a potom na jeho, obe posadky vysmiate, toto auto su fakt emocie, toto sa neda so skodovkou zazit :D -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:17
« Bez nadpisu
dnes uz konecne nasnezilo a prve co bolo tak sa islo testovat ABS. Je to super vec v kombinacii so zimakmi pirelli. Zobral som aj otca co ma HTP bez abs [a na letnych] aby si to skusil. bol z toho uneseny. strasne sa mu to pacilo a lutuje ze pred rokmi to nebol standard na htp....
M? ABS ve ?tvrtek ABS zachránilo od srážky s bl*cem, byl jsem opravdu tád, že už nejezdím na Fabii bez n?ho :) -
"-- skrytý --" 27.01.07 22:11
« Bez nadpisu
dnes uz konecne nasnezilo a prve co bolo tak sa islo testovat ABS. Je to super vec v kombinacii so zimakmi pirelli. Zobral som aj otca co ma HTP bez abs [a na letnych] aby si to skusil. bol z toho uneseny. strasne sa mu to pacilo a lutuje ze pred rokmi to nebol standard na htp....
Az teraz som poriadne pocitil cvakanie [az kopance] do pedala. Auto aj na snehu pri brzdeni je velmi stabilne a vobec nevybocuje zo stopy ani na lade pri brzdeni zo 40-50tky.
myslel som ale ze ABS funguje na vsetkych kolach ale na zadnych som jeho pribrzdovanie nespozoroval, tak to ma byt?
a brzdna draha sa certovsky predlzi, a pri cistom lade sa ale prekazka neda obist ani s ABS[auto ide rovno a nereaguje na volant] , zotrvacnost vozu a fyzika nepusti :x :x :x
tolko moja prva skusenost -
"-- skrytý --" 27.01.07 21:51
« Bez nadpisu
Upn? hrozný auto to se divím že za ty léta co produkujou ´´Strašné´´ auta neskrachovaly no chápu že si to n?kdo koupí ale tohle nevypadá naitalský auto tak se koukn?te na Ferrari ferrari je italský zna?ka koukn?te na Lamborghini taky italská zna?ka!!!!!
Vzhledem k úrovni Tvého písemného projevu není divu, že jsi nezam?stnaný... Máš n?co k v?ci nebo jen plácáš hlouposti a provokuješ? -
"-- skrytý --" 27.01.07 21:45
« Fiat....Nikdy!!!!!!!!!!!!
Upn? hrozný auto to se divím že za ty léta co produkujou ´´Strašné´´ auta neskrachovaly no chápu že si to n?kdo koupí ale tohle nevypadá naitalský auto tak se koukn?te na Ferrari ferrari je italský zna?ka koukn?te na Lamborghini taky italská zna?ka!!!!! >:-[] :roll: :?: :?: